- Konu Sahibi yesil_dostu
-
niye öyle farklı çıkıyo yaaa diğer bacıda da 1000 vivarı çıktı bende ikiz mi var yaa ayyy
bebeklerinizin kesesi ilk ne zaman gözüktüüü?
ben cuma günü dokttora gidicem umarım ultrasonda herşeyi görüp rahatlarımmm
Vallaha bende cuma gidiyorum doktorakesesi herhalde 5cı hafta itibari ile görünür diye biliyorum ama emin değilim, bizim inşallah görünür, gerçi ben bıraz kiloluyum acaba dahamı zor gorunur =
dün girdim güzeliimmm ultrason na 4 haftalıkmış kesede çıktı mercimek kadarhahahah hayırlısı cnm benım :))) ALLAhtan herşey:) gerçi değerler her an ikiye üçe katlanırCuma günüde doktora gidecem heycanlıyım Vallaha , sen ultrasona girdinmi?
4+5 de vajınal ultrasonda kesesini gördük ,hadi hayırlısı
dün girdim güzeliimmm ultrason na 4 haftalıkmış kesede çıktı mercimek kadar
haftaya gel kalp atışlarını bakalım dedi salı günü gidiceemm ayy çok heyecanlıyım yaa
Cuma görebilirsin diye düşünüyorum
inş güzeliimm yaaawaooow süpermiş canım hadi bakalım sağ salim gelsin bebiş inşallah :))
yerim o mercimeği ben 4 haftalık kesede gözükmüş kalp atışları da belli olacakmış darısı bizim başımıza yarın gidicem bende :))
hcg 1000 olunca kese alttan muayeneyle görünüyor diye biliyorumm. İnşallah ben de görücem bugün keseyiVallaha bende cuma gidiyorum doktorakesesi herhalde 5cı hafta itibari ile görünür diye biliyorum ama emin değilim, bizim inşallah görünür, gerçi ben bıraz kiloluyum acaba dahamı zor gorunur =
bende yarın gidicem kese gözükürde kalp atışı duyulurmu bilemedim:))
hoş benim bünyede herşey öyle hızlı gelişiyoki sanırım bu gidişle bi kaç haftaya cinsiyeti belli olur
Ben de 1 ağustosta hamile olduğumu öğrendim.5 ağustosa 4+5 günlükken keseyi gördük ve dün de 5+6 da kalp atışalarını duyduk.çok mutluyum
he yaa aynı dönem içinde çatır çatır doğurcaz onları :))
pinar0 de bizimle aynı haftaa forumda patlama olceekkk
Canım sen o zaman 7-8 . haftanda olacaksın. Hem keseyi hem kalp atığını duyacaksın Allahın izniyleherkezler doktora gitmiş gidecekler en son ben gitcem galiba 23 ağustos .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?