2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

Günaydın hamişler :)) Rüyalarla ilgili açıklama yaptığın iyi oldu canım, hazırlıklı olalım :)) Bugün doktora gidenlerdenim ben de akşam yazarım detayları kızlar :))

bebeklerinizin kesesi ilk ne zaman gözüktüüü?

ben cuma günü dokttora gidicem umarım ultrasonda herşeyi görüp rahatlarımmm

Ben de 1 ağustosta hamile olduğumu öğrendim.5 ağustosa 4+5 günlükken keseyi gördük ve dün de 5+6 da kalp atışalarını duyduk.çok mutluyum

Vallaha bende cuma gidiyorum doktora kesesi herhalde 5cı hafta itibari ile görünür diye biliyorum ama emin değilim, bizim inşallah görünür, gerçi ben bıraz kiloluyum acaba dahamı zor gorunur =

bende yarın gidicem kese gözükürde kalp atışı duyulurmu bilemedim:))
hoş benim bünyede herşey öyle hızlı gelişiyoki sanırım bu gidişle bi kaç haftaya cinsiyeti belli olur

Vallaha bende cuma gidiyorum doktora kesesi herhalde 5cı hafta itibari ile görünür diye biliyorum ama emin değilim, bizim inşallah görünür, gerçi ben bıraz kiloluyum acaba dahamı zor gorunur =

kiloyla alakası yok ki, eğer ultrasonla gözükmezse alttan muayene ile kesin gözüküyor yani alttan muayeneye hazırlıklı olmalıyız :)))

hahahah hayırlısı cnm benım :))) ALLAhtan herşey:) gerçi değerler her an ikiye üçe katlanır Cuma günüde doktora gidecem heycanlıyım Vallaha , sen ultrasona girdinmi?
dün girdim güzeliimmm ultrason na 4 haftalıkmış kesede çıktı mercimek kadar
haftaya gel kalp atışlarını bakalım dedi salı günü gidiceemm ayy çok heyecanlıyım yaa

4+5 de vajınal ultrasonda kesesini gördük ,hadi hayırlısı

waooow süpermiş canım hadi bakalım sağ salim gelsin bebiş inşallah :))

dün girdim güzeliimmm ultrason na 4 haftalıkmış kesede çıktı mercimek kadar
haftaya gel kalp atışlarını bakalım dedi salı günü gidiceemm ayy çok heyecanlıyım yaa

yerim o mercimeği ben 4 haftalık kesede gözükmüş kalp atışları da belli olacakmış darısı bizim başımıza yarın gidicem bende :))

inş güzeliimm yaaa
şşiiii bak helleee bizim bibişler hemen hemen aynı hafta pırtlicaakk gıııı

he yaa aynı dönem içinde çatır çatır doğurcaz onları :))

Son düzenleme:

hcg 1000 olunca kese alttan muayeneyle görünüyor diye biliyorumm. İnşallah ben de görücem bugün keseyi

bende yarın gidicem kese gözükürde kalp atışı duyulurmu bilemedim:))
hoş benim bünyede herşey öyle hızlı gelişiyoki sanırım bu gidişle bi kaç haftaya cinsiyeti belli olur
Ben de 1 ağustosta hamile olduğumu öğrendim.5 ağustosa 4+5 günlükken keseyi gördük ve dün de 5+6 da kalp atışalarını duyduk.çok mutluyum

Biz de hayırlısıyla duyalım inşallah kalp atışlarını :)) Kalp atışı duymak 6. haftada olabiliyormuş. Ama doktor 5. haftada duymasa bile görüyormuş atışını. Doğru mudur kızlar bilen var mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…