izmirin neresinde
Niloş İzmirde nerde
Şirinyer-Nato canım benimki orda asker. yarın eğer kısmet olursa yola çıkıcaz son dakka bişey çıkmazsa inşallah(
2013/ AĞUSTOS ta asker yolu beklemeye başlayan arkadaşlar nereye gönderdiğiniz askerinizi
Kızlar bu arada yaşlarınız kaç öğrenci misiniz çalılıyor musunuz????
ben canım esimi gonderdim ısparta 40. piyade uzun dönem hemde yakıp kavuruyo ozlem gecmiyo günler
kızlar Allah kavustursunnn zor bi dönemm ve suan en zor sürecindesinizz..
nereye gitti askerleriniz
Evet günler geçmiyor her geçen gün özlemmmm dahada artıyor. Ben nişanlımı gönderdim evlendikten sonra gitmiş olsaydı ben hiç halimi düşünemiyorum. Allah sana sabır versin cnm
slm canım sende ici yanık bi arkadassın sanırım biz evlendik evet bizde boyle tahmin etmiyoduk ama surec buraya getirdi napalım hayırlısıama dogru diyosun boyle iki kat fazla kanıyo kalbin en iyisini yapmissın canm :2:
Evet cnm hemde çok içim yanıyor. Bizde düğün düşünüyorduk askerlik bi anda çıktı bizim karşımıza düğün olduktan sonra gitseyd dayanması daha zor olurdu. Rabbim sabrımızı bol versin.
arazım gercekten oyle arkadasım alllah sabır veriyo bisekilde ama icinden kalbinden bi an bile cıkmıyo demin sesini duydum sanki dunyalar benim oldu allahım kurban oldugum yarimin yardımcısı olsun ozledim cok cokk
Hayırdır canım ne için yola çıkacaksınız ?
Askerimi ziyarete gidicez canım arkadaşlarla birlikte haftasonu İzmirde olucam kısmetse :))
Amin Ezgi rabbim tüm bekleyenleri kavuştursun inşallah. Seninde tam tersiymiş illerimiz:) Ben ankarada yaşıyorum ASKERİM İzmir de.
aaaa yer degıstırmek ıster mısınhahah nerde oturuyorsun ankarada askerın ızmırın neresındee
arazım gercekten oyle arkadasım alllah sabır veriyo bisekilde ama icinden kalbinden bi an bile cıkmıyo demin sesini duydum sanki dunyalar benim oldu allahım kurban oldugum yarimin yardımcısı olsun ozledim cok cokk
ne güzel bebeğimm inş ustasıda güzel böyle yakın bi yere düşerde gidip gelirsinn hepp :):)
hıı belkı blıyorumdur dedım ama yok bılmıyorum hıc bende ankarayı yavas yavas ogrenıyorum kızılay cankaya falan hehe
Bende buranın yerlisi değilim canım önce sürekli gelip giderdim ama son 2 senedir burda kalıyorum bayağı öğrendim..
İnşallah iyi bir yer çıkar canım ama usta birliği yüzde doksan doğu diyorlar
Her an her saniye seninle oluyor canım. Ben 2 gündür sesini duymuyorum dünde aramadı. En son konuştuğumda hasta idi. Şimdi nasıl ne halde bilmiyorum ve bu beni çıldırtıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?