2013/AĞUSTOS ta asker uğurlayanlar

SEVDİKLERİMİZ NEREDE

• ASKERİNİZİN ACEMİ BİRLİĞİ NEREDE

OY: 4 100,0%
  • ASKERİNİZİN USTA BİRLİĞİ NERESİ

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    4
ben canım esimi gonderdim ısparta 40. piyade uzun dönem hemde yakıp kavuruyo ozlem gecmiyo günler

Evet günler geçmiyor her geçen gün özlemmmm dahada artıyor. Ben nişanlımı gönderdim evlendikten sonra gitmiş olsaydı ben hiç halimi düşünemiyorum. Allah sana sabır versin cnm

kızlar Allah kavustursunnn zor bi dönemm ve suan en zor sürecindesinizz..
nereye gitti askerleriniz

ıspartaya gitti canım hepimizinkini hayırlısıyla kavustursun ıspartada askeri olanlar yada askerlikle ilgili konusmak iseyenler ozeldende konusabiliriz yazın kızlar dertlesiriz beklerimm

Evet günler geçmiyor her geçen gün özlemmmm dahada artıyor. Ben nişanlımı gönderdim evlendikten sonra gitmiş olsaydı ben hiç halimi düşünemiyorum. Allah sana sabır versin cnm

slm canım sende ici yanık bi arkadassın sanırım biz evlendik evet bizde boyle tahmin etmiyoduk ama surec buraya getirdi napalım hayırlısıama dogru diyosun boyle iki kat fazla kanıyo kalbin en iyisini yapmissın canm :2:

Evet cnm hemde çok içim yanıyor. Bizde düğün düşünüyorduk askerlik bi anda çıktı bizim karşımıza düğün olduktan sonra gitseyd dayanması daha zor olurdu. Rabbim sabrımızı bol versin.

Evet cnm hemde çok içim yanıyor. Bizde düğün düşünüyorduk askerlik bi anda çıktı bizim karşımıza düğün olduktan sonra gitseyd dayanması daha zor olurdu. Rabbim sabrımızı bol versin.

arazım gercekten oyle arkadasım alllah sabır veriyo bisekilde ama icinden kalbinden bi an bile cıkmıyo demin sesini duydum sanki dunyalar benim oldu allahım kurban oldugum yarimin yardımcısı olsun ozledim cok cokk

arazım gercekten oyle arkadasım alllah sabır veriyo bisekilde ama icinden kalbinden bi an bile cıkmıyo demin sesini duydum sanki dunyalar benim oldu allahım kurban oldugum yarimin yardımcısı olsun ozledim cok cokk

Her an her saniye seninle oluyor canım. Ben 2 gündür sesini duymuyorum dünde aramadı. En son konuştuğumda hasta idi. Şimdi nasıl ne halde bilmiyorum ve bu beni çıldırtıyor.

Amin Ezgi rabbim tüm bekleyenleri kavuştursun inşallah. Seninde tam tersiymiş illerimiz:) Ben ankarada yaşıyorum ASKERİM İzmir de.

aaaa yer degıstırmek ıster mısın hahah nerde oturuyorsun ankarada askerın ızmırın neresındee

ne güzel bebeğimm inş ustasıda güzel böyle yakın bi yere düşerde gidip gelirsinn hepp :):)
hıı belkı blıyorumdur dedım ama yok bılmıyorum hıc bende ankarayı yavas yavas ogrenıyorum kızılay cankaya falan hehe

Bende buranın yerlisi değilim canım önce sürekli gelip giderdim ama son 2 senedir burda kalıyorum bayağı öğrendim..
İnşallah iyi bir yer çıkar canım ama usta birliği yüzde doksan doğu diyorlar

Bende buranın yerlisi değilim canım önce sürekli gelip giderdim ama son 2 senedir burda kalıyorum bayağı öğrendim..
İnşallah iyi bir yer çıkar canım ama usta birliği yüzde doksan doğu diyorlar

bakalım hayatımcım.. 28 gun yapıyolar dımı onlar bız 3 ay yapmıstık acemılıgı mesela benımkı paso yemın edıyo ya ankaradada oldu yemın torenı cumhurbaskanına yemın ettıler acemılıkte falan garıbım hep yemın edıyo kafayı yedı mıletı takmayın ya herkes bısey dıyo bızımde bı suru sey soyledıler sen dua et bol bol ıyı bı yere cıksın dıye bebegımmm

Her an her saniye seninle oluyor canım. Ben 2 gündür sesini duymuyorum dünde aramadı. En son konuştuğumda hasta idi. Şimdi nasıl ne halde bilmiyorum ve bu beni çıldırtıyor.

allahım biliyorm o duyguyu dun aramadı kafayı yedim resmen nefes alamıyorm canm daralıyo bugun arayınca resmen yeniden dogdum allahım ins seninkide arar ıcıne su serpilr canm onlar bizim herseyimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…