İzmir Seferihisar canım
ne güzel bebeğimm inş ustasıda güzel böyle yakın bi yere düşerde gidip gelirsinn hepp :):)
hıı belkı blıyorumdur dedım ama yok bılmıyorum hıc bende ankarayı yavas yavas ogrenıyorum kızılay cankaya falan hehe
allahım biliyorm o duyguyu dun aramadı kafayı yedim resmen nefes alamıyorm canm daralıyo bugun arayınca resmen yeniden dogdum allahım ins seninkide arar ıcıne su serpilr canm onlar bizim herseyimiz
hıı ıyımıs cnmm ıns ustabırlıgıde rahat olabılıcegı hayırlı yere cıkar
dua et canım bol bol
Kesinlikle canım o benim herşeyimmmmyaa aklım fikrim onda hiçbişey yapamıyorumm içim daralıyor :S
canmm ya ne desem bos onun sesi seni kendine getirecek olan canı sag olsun ıyı olsun yeterki arar canm dua et bol bol gececek elbet bu gunlerde kavusacagız
aynen rabbim canları sağ etsin diye dua ediyorum ama olmuyor işte haber alamayınca kötü oluyor. 10 sn ye yede razıyım .
off allahım duygularını oyle icten yasıyrmki sanki bende daralıyorm sen oyle yazdıkca tez zamnda arasın canı sag olsun iyilesir canm hepimizde hasret ozlem 1 dakka bile olsun sesini duyma sansı hayırlısı sabrettt
İzmir seferihisar ama hiç rahat değil canım anlattıklarına göre. Usta birliğide büyük ihtimal doğu orayı hep doğuya gönderiyorlarmış.
Özlem artıyor canım her geçen saniye hemde böyle benimle aynı duygulardaki arkadaşlarla konuşmak iyi geliyor ama kalbim sıkışıyor :2:
Merhaba kızlar iyi akşamlar
bugün nasılsınız bakalım?
Eh tatlım Allaha şükür iyi diyelim iyi olalım,Seni sormalı ?
Ohh ne mutlu sana ben bugun duyamadim insallah dunku gibi gec saatte arar da neselenirim :) Benimki atlatti ya Kutahyanin iklimi degisik canim aliskin olmadiklari icin hemen kaptilar şifayı sicak soguk sicak soguk adami hasta eder ama atlatir yemin torenine kadar :)Ben de öyle canım iyi sayılırım, bugün de sevdiceğimin sesini duydum kendime geldimAma çok kötü öksürüyor aklım takılıyor grip olmuştu hala düzelmemiş içim yanıyor :85:
Ohh ne mutlu sana ben bugun duyamadim insallah dunku gibi gec saatte arar da neselenirim :) Benimki atlatti ya Kutahyanin iklimi degisik canim aliskin olmadiklari icin hemen kaptilar şifayı sicak soguk sicak soguk adami hasta eder ama atlatir yemin torenine kadar :)
İzmir seferihisar ama hiç rahat değil canım anlattıklarına göre. Usta birliğide büyük ihtimal doğu orayı hep doğuya gönderiyorlarmış.
Seferihisar için öyle kesin bir şey söylemek zor. Foça olsa kesinlikle doğu olur ama Seferihisar için aynı netlikte bir cevap veremeyeceğim. O yüzden sen duanı eksik etme, içini ferah tut canım. Allah'ım hepsine hayırlısını nasip etsin
canım doguya gönderen acemi bırlıgınden izmir seferi hisari hıc duymamştm:44:
ama benımkide izmir yenıfocadan doguya gitti suan bingölde askerlik yapıyor
sıkmayn sımdıden canınızı bellı olmaz dogu olsa bıle rahat olmasi cok önemli
cnku o nekdr rahatsa sende okdr rahat oluyosun acemide bıraz sıkıntı cekebılır ama alışmadigi icin suan
alısınca gecer bu durum:)))
Arar insallah canım :) Aynen canım ya diyor ki bir günde dört mevsimi yasıyorum resmen Kütahya'nın iklimi öyleymiş hava değişikliği tabi hasta etti, insallah atlatsın artık canım ya o öyle öksürünce sanki benim ciğerlerim acıyor burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?