Dedim ya canım ailerinden çok bizleri arıyorlar die. ailelerde birazcık kıskanıyorlar gelinler falan daha çok aranıyor oğlumuz bizi pek aramıyor diye
Ya kıskanmasalarda emin ol içlerinden geçiriyorlardır :))
Yemin töreninden sonra belki çarşı izinleri falan olur canım haftasonları en azından onlara iyi gelir kafaları dağılır
Yok canım yemin töreninde sonrada çarşı izinleri yok aynı acemi gibi tlf yok izin yok
Acemiliği 75 ise 1-2 kere çarşı izinleri oluyor canım çevremdekilerden biliyorum :)
Yaa kızlar diğer sayfalarda şafak 10 diyen arkadaşlar var. Birgün bizde şafak 10 diyecekmiyiz acaba. Ne yalan deyim kıskandım(ama kötü anlamda değil) sanki çok uzakmış gibi geliyor bana
Yaa kızlar diğer sayfalarda şafak 10 diyen arkadaşlar var. Birgün bizde şafak 10 diyecekmiyiz acaba. Ne yalan deyim kıskandım(ama kötü anlamda değil) sanki çok uzakmış gibi geliyor bana
Nasıl oluyor vakit bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyorrrrr :)) Geçer geçer Allahın izniyle
Nasıl oluyor vakit bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyorrrrr :)) Geçer geçer Allahın izniyle
Haziran ayında ben 457den düşmeye başladım çok şükür 300lere geldik, 11 gün sonra 1yıldan düşücek, sizinde öyle olucak merak etmeyin geçiyor bir şekilde.Hele askerleriniz ustaya gitsin yerleşsinlerde ozaman dahada çabuk geçicek
bizim zaten çok uzak canım.
bizimkilerden sonra kasımda alım olunca biz de en son gönderenler olmaktan kurtulacak, kavuşacağımız güne yaklaşacağız inşallah
Yawrular hepinizin askerlerine geçmiş olsunŞimdi hepsi gittikleri iklimlere alışmaya çalışıcak bide malum koğuşlar kalabalık biri hasta olsa mikrop hemen yayılıyor. Atlatırlar merak etmeyin yemin törenlerine kadar zımba gibi olur hepsi inşallah
Kizlar gunaydin yarim aradi ustasi belli olmus izmir guzelyali dedi :) okuldan firsat buldukca ankara-izmir yollari beni bekler :)
Kizlar gunaydin yarim aradi ustasi belli olmus izmir guzelyali dedi :) okuldan firsat buldukca ankara-izmir yollari beni bekler :)
ne çabuk belli olmuş!
e süper valla. biliyorum ben orayı. şehrin içinde.
gözün aydın.
Değiştirelim yavrum ya cankayadayim ben ahhaha :-Day sende ankarada mı okuyosun kızım senle yer degıstırelım mı bız benım arka sokagıma gelmıs sevgılın hemen guzelyalıdayım. benımkıde ankara cankayada alaaaam :)
Toren eri ya gideceği yerler sınırlıydi ankara secmelerini kazanmisti ama izmir olmus işte hayirlisi artik tesekkur ederim :))ne çabuk belli olmuş!
e süper valla. biliyorum ben orayı. şehrin içinde.
gözün aydın.
Değiştirelim yavrum ya cankayadayim ben ahhaha :-D
napıyosunnnnnnn bayadır konusmadıkkkk askerın nasıl alıstın m moralın nasıl telefonlara yetısebılıyormusunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?