2013 ankara anne adayları burayaa...

elifezgiy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2013
903
1
26
Ankara
Kızlar selam,
2013 Ankara anne adayları olarak burada toplanalım istedim. 2013 de doğum yapacak anne adayları, hem birbirimizle bilgilerimizi paylaşalım, hemde hazırlıklarımızı ve bebişlerimizin gelişimlerini. Sizde isterseniz beklerim... :) sevgiler...

Merhaba canım bende Ankara'da yım ama o kadar çok başlık var ki bu şekilde insanlar dağınık keşke toğlanabilsek eminim yararlı olurdu ama hayırlısı ..

Merhaba canım bende Ankara'da yım ama o kadar çok başlık var ki bu şekilde insanlar dağınık keşke toğlanabilsek eminim yararlı olurdu ama hayırlısı ..

Selam tatlım. evet haklısın. Bende aynı konudan şikayetçiyim. o yüzden Bu topiği açtım. Yani ankara anneleri olarak toplanalım istedim.
Sende ankara annesi görürsen uyar bari burda birleşelim :)
Memnun oldum canım. görüşürüz. sevgiler.

Kızlar ben forumu çok uzun zamandır takip ediyorum ama yeni üye oldum. Öğretmenim ve ücretsiz izin aldım pişman değilim ama nasıl sıkılıyorum anlatamam:( ankaraya geleli çok uzun olmadı ablam dışında kimse yok gitgide asosyal birine dönüşüyorum:)

Ben daha aday adayıyım yani istiyorum ama olmadı henüz :)bugün adet günüm dua edin bana...demircool karapurçeğin neresindesin benim halam orada oturuyo liseye yakın çok iyi biliyorum karapurçeği :)

Demircool evet gerçekten uzakmışız bayağı canım. Bu arada seremcem allah hayırlısıyla bir an önce güzel bir evlat nasip etsin inşallah size de

Back
X