biz de yer bakıyoruz ama bulamadık hala...aklımda olanlar mydonose-pembeköşk-moganparkmaya ne diyorsunuz??
biz de yer bakıyoruz ama bulamadık hala...aklımda olanlar mydonose-pembeköşk-moganparkmaya ne diyorsunuz??
Ben kararımı verdim bu hafta sonu sözleşme yapacağız avenue'de havuz başı olacak:)tam istediğim gibi oldu umarım herkes istediği gibi bir düğün yapar inşallah:)
Benim dugun mekanim belli oldu Cankayadeki Buyukhanli Park Otelin havuz basinda olacak, Guzin Hanim sagolsun cok yardimci oldu suslemeler vs onlara ait ve cok hoslar.
Dugun mekani secerken benim bi kac kriterim vardi once acik hava olmasi ve mesafe alkol servis olacagi icin gelen arkadaslarimizi ve ailemizi zor durumda birakmak istemedik ve ayrica ne kadar uzak olunca insanlar okdr useniyor gelmeye ve herkesin arabasi yok yani incekte yapip herkes tabiki taksiyle gelip gidemeyecekti(servis isinede girmek istemedim)
Baktigim yerler:
Golan cok guzel ama havuz basinda siralanmis masalar hic hosuma gitmedi ve ayrica etrafinda binalar var ne kdr sorun olmaz ses deselerde 11den snra sorun olur belli.
Emek Binicilik kulubu restorani kir dugunu icin cok hos bir yer ama atlar sesten korkabiliyor o yuzden ses yine slklnltl oradad. Dursun bey size fiyatlarla yardimci olabilir bir kerede tamam demeyin ikinci kez gidin fiyatlar dusuyor
Avenue alkol servisi yok denilde eledim
Incek Has bahce muhkemel bir yer ama benim mesafe kriterlereme gore uzak
Incek Garden yine ayni sekilde ben merkezde istedim
Vilayet evleri uzak olmasina ragmen cok gzl bir yeri cok istedim ama tarih ramazan olmasina ragmen doluydu
Cadd Hare coooooooooooook guzel kir dugunu icin ama yine mesafe onemli benim icin
Bu arada size canli muzik icin onerebilecegim bir kac firma ve sanatcilar var:
Mavi Muzik Organizasyon - Baris bey ve Nalan Hnm sahipleri
Talu Organizasyon - kesinlikle Sertac Balci ve Ozer Balkan internet sayfalarinda dugun cekimleri izleyiiiinnnnn
himm dusunuyorum dusunuyorum daha ne yazabilirim suanda bu kdrcik sanirim :))
Birde fotografda Taradise Weddings derim inanilmaz basarili hatun ve siradan dis mekan cekimleri degil
Birde fotografda Taradise Weddings derim inanilmaz basarili hatun ve siradan dis mekan cekimleri degil
tebrik ederiiim. Biz de pembe köşkle görüşmüştük ama sonra vazgeçtik hala biryer begenemedik haziranda düğünümüz ama kararsız kaldık. Köşk restoranla pembe köşk arasında kaldık. Köşkün teras katı var açılabiliyor üstü catısı bana çok basık geldi. Nişanlım orayı istiyor ısrarla ben de pembe köşk terası çok ferah diye orayı istiyorum. Pmebe köşk 7 haziran cuma yada köşk 16 haziran pazar günü olacak. Sizde cuma mı pazar mı daha iyi olur kafam çok karışık...
Merhaba Kizlar,
Forumda yeniyim. Ankara icin ozel bir konu basligi gorunce cok heyecanlandim :)
Ankarada otellerde fiyatlar nasil ortalama? Bir diger sorum da "Velo weddings" hakkinda bilginiz var mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?