yeni topik hayirli olsun bütün hamileleree:))
hepimiz bebeklerimizi hayirlisiyla sagsaglim kucagimiza alalim insallah:))
merhaba, benim doktorum öyle birsey söylemedi, insallahta söylemezmerhaba kızlar.hayırlı olsun topiğiniz.ben birşey sorcam.doktorunuz size de tüp bebekle hamile olduğunuz için normal doğum olmayacağını sezeryan olacağını söyledi mi.bana yeni gittiğim doktor dedi.
merhaba, benim doktorum öyle birsey söylemedi, insallahta söylemez(
e tabii tüp bebek olunca gercekten de normallerden daha kiymetli oluyor di mi.. benim de ödüm kopuyor yanlis birsey yapacagim da bebegime zarar verecegim diye...ama yine e norml dogum yapip o anida yasamak isterim ama kismet bakalim...benimki söyledi. kıymetli bebekmiş o yüzden:)
sicak miiii????? bize biraz gönderin noluur:))) inanmiycaksiniz ama suan kalin bir hirkayla oturuyorum... sicak mutlaka bunalticidir ama üsümekten iyidir yaa:))
Arkadaşım o kadar sıcaktı ki hani nerede yaşadığını söylesen kalkıp gelebilirimKışı özledim ben üşümek istiyorum
gel arrkadasim gel, üsümek istiyorsan almanyaya gel. üstelik bitmek bilmeyen yagmura gel... ben de hic tereddüt etmeden türkiyeye gidip iliklerimi isitmayi isterim:))
Canım yaaa valla ne kadar memnuniyetsiziz biz insanlar sen orda sıcak havayı özlemişsin biz burda yanıyoruz kar yağsa razıyız.
Keşke kısmet olsa da gelebilsem tabi sonra hemen havalar serinleyince kaçar gelirim Türkiyeyeorda zor oluyodur yaşamak tabi orda doğup büyüdüysen alışmışsındır artık
dogru söylüyorsun. ben de sana yazarken düsündüm, kismetse 1 ay sonra gidicem türkiyeye gidincede sicaklardan yakinirim diye düsündüm:)) ama napalim iste insanoglu memnuniyetsiziz azcik
burda dogmadigim icin kalin hirkaylayim canim. esim burda dogmus büyümüs, alisik oldugu icin bu havada kisa kollularla, benim gibi sonradan gelenler hala kazaklarla
aman olsun napalim, siz sicaktan pisin biz soguktan donalim ama yeterki bebeklerimiz saglikli sihatli olsun di mi
Allahtan hamileliğimiz ilk aylarını sıckta geçiriyoruz.zor günleri kışa gelecek.. Kızlar ben beslenme uzmanına gidiyorum kontrollu kilo almam lazım..72 ile basldım suan 76 kg..daha önümde 5 ay var..hedefim 82 ile doğum ypmak inşallah..
sicak miiii????? bize biraz gönderin noluur:))) inanmiycaksiniz ama suan kalin bir hirkayla oturuyorum... sicak mutlaka bunalticidir ama üsümekten iyidir yaa:))
Kızlar ya birşey sorucam.
ben 15+3 haftalığım cuma güü kontrol var 10 gündür şiddetli başağrım var. tansiyon kontrol ediorum bişey yok. dr aradım parol iç dedi. ama sanki bişey atıo kafamda benim gibi bu dorunu yaşayan varmı? ödğm kopuor valla ya? bebeğimi görmek için cumaya kadar beklicemmi şimdi ben
almanya. inan sonbahar havasi yasiyoruzhadi ya nerede yaşıyorsun?hamilelikte sıcak zor oluo valla. özellikle başağrımdan çatlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?