selam kızlar nasılsınız?
karın bölgesi için ne kullanıyorsunuz?
ben jhonson bebe yağı, kakao yağı ve badem yağına başladım. Çok su içiyorum çatlama olmasın diye. Bacaklarıma çok fazla kramp giriyor, belim çok ağrıyor galiba vucudumda yeterince kalsiyum ve magnezyum yuk, vitamin ve magnezyum almama rağmen çok fazla ağrım var, bu akşam dra gidip durumu anlatacağım ek birşeyler versin. Bebeğin kalp atışlarını dinlemek için angelsounds denen bir alet aldım, çok net duyuluyor kalp atışı çok güzelll tavsiye ederim.Bu arada sıcaklar da çok zor zorluyor beni sizde durumlar nasıl? biraz daha fazla yazalım daha aktif yapalım topiğimizi:)
merhaba; evet hadi kızlar aktifleşin herkeste bir tembellik:) ben mustela kullanıyorum çatlaklar için. ama aklıma geldikçe:) benimde kramplarım oluyordu bana akşam yatarken yoğurt ye dedi. her akşam bir kase yoğurt yiyorum yatamdan sabahta süt 1 bardak. nerden aldın o aleti merak ettim. benimde dün kontrolüm vardı bebeğim kesin kız olacak Allah ansip ederse. Yalnız 19 haftalık olması gerekirken 18+3 bu farkın açılmaması önemli dedi dr. umarım bir sorun olmaz. kafama takmama çalışıyorum. başım tutuyor çünkü. onun dışında aşırı baş ağrılarım gene devam ediyor boynuma jel sürüp egzersiz yapıyorum dr tavsiyesine göre. biraz hızlı kilo almışım. bebişte az
merhaba; evet hadi kızlar aktifleşin herkeste bir tembellik:) ben mustela kullanıyorum çatlaklar için. ama aklıma geldikçe:) benimde kramplarım oluyordu bana akşam yatarken yoğurt ye dedi. her akşam bir kase yoğurt yiyorum yatamdan sabahta süt 1 bardak. nerden aldın o aleti merak ettim. benimde dün kontrolüm vardı bebeğim kesin kız olacak Allah ansip ederse. Yalnız 19 haftalık olması gerekirken 18+3 bu farkın açılmaması önemli dedi dr. umarım bir sorun olmaz. kafama takmama çalışıyorum. başım tutuyor çünkü. onun dışında aşırı baş ağrılarım gene devam ediyor boynuma jel sürüp egzersiz yapıyorum dr tavsiyesine göre. biraz hızlı kilo almışım. bebişte az
nasil bir jel kullaniyorsun canim, ben birsey olur korkusuna catlak kreminden baska birsey süremiyorum vücudumabirde nasil egzersiz yapiyorsun biraz anlatabilir misin? bende de bas agrisi oluyordu, bu aralar azalir gibi oldu ama yine de aralikli olarak devam ediyor. belki bana da iyi gelir.
haftalarin sonradan birkac gün geriden gelmesi sanirim cogu kiside oluyor. bir arkadasta daha olmus, doktoru normal demis ama insallah öyledir. insan yine de panikliyor.
hadı gözun aydın demekkı kız annesı olucaz :) ben bu ay kılo almamısım 2.5 en son dun hemsıre cagırmıstı saglık ocagına gıttım tansıyonum cok dusuk cıktı ayın 27 dede asım var.catlaklar ıcın bebe yagı kullandım alerjı yaptı bıraktım kullanmıyorum bırsey.o aletı bende arastırdım ama once dr sorucam bır zararı varmı cunku muayene esnasında bıle fazla dınlemıyor kalp sesını zararlı dıye sorun olmazsa bende alıcam bakalım.mucıze ya ben nıye kılo almadım bırde hıc ıstahım acılmadı yemek ıcın yıyorum sadece senın ıstah acıldı anlasılan hızlı kılo aldıgına gore:))))) neyse artık ayın 24 de kontrol var bakalım dr ne dıyecek hayırlısı....
selam kızlar nasılsınız?
karın bölgesi için ne kullanıyorsunuz?
ben jhonson bebe yağı, kakao yağı ve badem yağına başladım. Çok su içiyorum çatlama olmasın diye. Bacaklarıma çok fazla kramp giriyor, belim çok ağrıyor galiba vucudumda yeterince kalsiyum ve magnezyum yuk, vitamin ve magnezyum almama rağmen çok fazla ağrım var, bu akşam dra gidip durumu anlatacağım ek birşeyler versin. Bebeğin kalp atışlarını dinlemek için angelsounds denen bir alet aldım, çok net duyuluyor kalp atışı çok güzelll tavsiye ederim.Bu arada sıcaklar da çok zor zorluyor beni sizde durumlar nasıl? biraz daha fazla yazalım daha aktif yapalım topiğimizi:)
hadı gözun aydın demekkı kız annesı olucaz :) ben bu ay kılo almamısım 2.5 en son dun hemsıre cagırmıstı saglık ocagına gıttım tansıyonum cok dusuk cıktı ayın 27 dede asım var.catlaklar ıcın bebe yagı kullandım alerjı yaptı bıraktım kullanmıyorum bırsey.o aletı bende arastırdım ama once dr sorucam bır zararı varmı cunku muayene esnasında bıle fazla dınlemıyor kalp sesını zararlı dıye sorun olmazsa bende alıcam bakalım.mucıze ya ben nıye kılo almadım bırde hıc ıstahım acılmadı yemek ıcın yıyorum sadece senın ıstah acıldı anlasılan hızlı kılo aldıgına gore:))))) neyse artık ayın 24 de kontrol var bakalım dr ne dıyecek hayırlısı....
slmben kullanhmıyorum şimdilik karın bölgem için bir şey. ama aklımda haftaya doktora gittiğimde soracağım acı badem yağı ve kakao yağını önerdi kullananlar ve aktarlar... eczacı arkadaşım var ona sordum bi krem soledi gel vereyim dedi ama ben gidemedim sıcaklardan maalesef
ben 17. haftadayım şuan sadece elevit kullanıyorum magnezyum ve kalsiyuma büyük olasılıkla bayramdan sonraki kontrolllerde başlayacağız
bide dediğin aleti bende almayı düşündüm ama doktorlarım hiç önermedi ben iki farklı doktora giddiyorum. eğer çok merak ediyorsan steteskop alıp onunla dinle dedi. çünkü normalde bile kalp atışlarını o kadar kısa dinletiyorlar ki çok zaralıymış bu bebeğin kalp sağlıpı için. kalpin ısısının artmasına sebep oluyormuş ama steteskop alabilirsin dedi... ama ben şunu fark ettim sırt üstü uzanıpp ayaklarını hafif toplayıp yastık koyunca altında karnıma dikkatli baktığımda kalp atışını görebilihyorum pıt pıt kalp atışı belli oluyor rahatlatıyor ben
hgerçekten çok hareketsiz sönük bi topik ben uzun zamandır bakıyordum kimse yazmıyordu iyi oldu hgeldiğiniz çok sevindşm aktif bi topikimiz olsun artık
gözün aydın kızın olacakmış benim de kız rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah... inşallah bebeğin sağlıkla gelşir canım merak etme bazı ultrason aletlerinde zaten bir hafta oynayabiliyor ölçümler farklı çıkarbiliyor için rahat olsun sağlıkla doğar inşallah kızınn.... baş ağrılarım benim de çok oluyor bide burun kanamam çok oluyor bunlar normalmiş. hamilelikler kan basıncımız arttığı için baş ağrısı ve burun kanmasına sebep olurmuş. ben buzla sakinliyorum başım ağrımaya başlayınca hemen buz kalıplarını başıma koyuyorum bi süre sonra rahatlıyorum belki sizde de işe yarar kızlar ilaç kullanmaktan daha iyidir bence
ben daha hiç kilo almadım hatta hamileliğin başından bu yana dört kilo verdim onları da almadım bebeğim gayet iyiydi en son kontrolde 15+3 de gitmiştim 16+2 çıktı çok iyi demişti doktorum kilo almaman ayrı bi güzellikk demişti ama artık karnım çıkıyor sanırım belli olmaya başladıtabi bu bana acayip bi keyif veriyor ... bende senin gibiyim hiç iştahım yok hiç yemesem hiç aklıma gelmiyor... çok acıkkınca midem bulanıyor hada çok çıkarıhyorum o yüzden yiyorum bide şekerim tansiyonum çok çabuk düşüyor o yüzden yiyorum yoksa yemem bende
kızlar keşke hamiş kalıp bende sizin aranıza gelebilsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?