dogru söylüyorsun; nekadar insan bilirse o kadar sorular cogaliyor insan bunaliyor. inanir misin ben laparoskopi oldugumda rahmini mi aldilar diyenler oldu banaben kimsenin hayatini kurcalamiyorum ama benim hayatimi cok kisi kurcaliyor, neden bilmiyorum. zaten zor bir sürecten gectik, bir sürü hormon oladik stres yasadik, bi de bunlarla ugrasiyoruz yaa... ben bi de kafasina cok takan biriyim, kimseyle kötü olmak istemiyorum, küslüge hele hic gelemiyorum. olay taze diye dün cok kötü oldum hic uyuyamadim ama atlaticam insallah..
bu arada sen igneni birakmissin ama test sonuclarina göre mi biraktirdilar? önemli birsey sonucta Allah korusun.
hadi yaa.. ben de ilk mide bulantilarimi hep eksi yesil elmayla gidermeye calistimhatta o kadar cok istemistim ki birgün, market market gezip bulmustuk sonunda D benim annemde bana hamileyken hep eksi yemis.... ben ilk baslarda su alyans seyini yapmistim, yuvarlak halka olmustu. dün yine yaptim düz gitti geldi :))))) ay catliycam simdi meraktan.. esimde kizimi öp benim icin deyip duruyor zaten gündüz telefonda, kiz mi acaba ya
senin kafani karistirmak istemem canim. benim cok bir bilgim yok bu konuda ama bir arkadasimda da ayni sorun var, ona da tüpbebek dr.u 9 ay devam etmelisin demis, noermal doktoruda birak demis ama o devam ediyordu. senin normal k.dogum doktorun devam etmelisin demis ya ondan sordum acaba birsey mi biliyorda devam ettirmek istiyor diye?yarın yeni druma bıraktığımı söyliyecem inşallah birşey olmamıştır. şimdi şöyle bana 1. denemem tutmayınca genetik test yaptılar mthfr 1298 heterezigot çıktı. önlem oalrak ilk 3 ay kullanacaksın dedi tüp bebek drum. snra gerek yok çünkü sahip olduğun mutasyon kan pıhtılaşmaya eğilimli ve düşük dedi sadece 34.haftaya kadar coraspin kullanıcaksın dedi. homozigot olsaydım eğer 9 ay kullanacaktın dedi. sonuçta bu benim genetiğim değişmez. ama başka oıhtılaşma testi var ise onu bilmiyorum yapılmadı bana. yeni takip eden drum ise riskli gebelik dru bence kullan dedi. ama benim içim rahat deil kanım çok sulanırda bu sefer ters teper die korkuorum çünkü bunu bana bıraktıran tüp bebk dru. yüzlerce vaka gelio ona.
benimle aynı durumda olan avr mı acaba senin vesilen ile sorayım bari. iyi oldu. yarın dr kızacak muhtemelen bana kullansam içim rahat etmicek kullanmasa
yeni topik hayirli olsun bütün hamileleree:))
hepimiz bebeklerimizi hayirlisiyla sagsaglim kucagimiza alalim insallah:))
insallah canim, mart dedigine göre yeni hamile kaldin ozaman?ben de mart ayında kucağıma alırım inş. çok istediğim bebeğimi
yarın yeni druma bıraktığımı söyliyecem inşallah birşey olmamıştır. şimdi şöyle bana 1. denemem tutmayınca genetik test yaptılar mthfr 1298 heterezigot çıktı. önlem oalrak ilk 3 ay kullanacaksın dedi tüp bebek drum. snra gerek yok çünkü sahip olduğun mutasyon kan pıhtılaşmaya eğilimli ve düşük dedi sadece 34.haftaya kadar coraspin kullanıcaksın dedi. homozigot olsaydım eğer 9 ay kullanacaktın dedi. sonuçta bu benim genetiğim değişmez. ama başka oıhtılaşma testi var ise onu bilmiyorum yapılmadı bana. yeni takip eden drum ise riskli gebelik dru bence kullan dedi. ama benim içim rahat deil kanım çok sulanırda bu sefer ters teper die korkuorum çünkü bunu bana bıraktıran tüp bebk dru. yüzlerce vaka gelio ona.
benimle aynı durumda olan avr mı acaba senin vesilen ile sorayım bari. iyi oldu. yarın dr kızacak muhtemelen bana kullansam içim rahat etmicek kullanmasam da suçluluk duygusu çok ikilem bir durumdayım ne yapacağımı şaşırdım
benim istahsizlik yoktu hatta kilo bile aldim ama bulantim 8.-9.haftalardan sonra cok olmaya baslamisti. bakalim ne olacak, sabirsizlikla bekliyoruz:))) dün alisveriste bebek esyalarina oyuncaklara baktik, Allahim nasil güzel seyler var, insan hepsini almak istiyor ama maalesef alamiyoruz. sadece minik bir cift beyaz corap aldik:)))) ama dünden beri bakip bakip seviyorum onu. hata 2013 annelerinin bebeklerinin güzel cicileri topiginde paylastim resmini sevincimeelanınde benimde ilk 3 ay iştahsızlık ve bulantı çok olmuştu. bil belirtiyse eğer o olabilir:)
Mrb serin memlekette yaşayan arkadaşım
Sen belki unutmalk istiyorsun ama eltinle ilgili yazmak istedim
Çok sinir olurum o tarz insanlara meraklı haset herşeyi ilk o öğrenecek bıraksan senin doğum haberini o yayacak
ayy sinir oldum tekrar sen takma kafana canm yaakendini üzmemen lazım biliyosun
ne kadar güzel bizim için de geçecekmi zaman böyle?cinsiyetini de öğreneceksin bebeğinin inşallah sağlıklı uzun ömürlü bir bebek olur
selam kızlar bende 16+2 günlük hamileyim, heyecanla bekliyorum aralık sonunu. 3. tüp bebek denememde hamile kaldım.
hamilelik çizelgesini eklemek istiyorum ama eklentilere baktım göremedim.
Selam 2013'ün en güzel ve en kıymetli anneleri;
benimde dün dr randevum vardı. 16+3 olmuşuz. herşey yolunda çok şükür baş ağrılarım hormonlardanmış parol iç dedi ılık dul v.s sanırım çekicem böyle ağrıları dün başaldı parol içtim halen devam ediyor. kan sulandırıcı iğneye tekrar başladıkbirşey olursa karışmam dedi dr kızdı başla hemen dedi. kan aldılar bel açıklığı testine bakıcaklar nöral tüp defekti testi ( 3 lü teste gerek yok dedi 2.li yi yaptırdık die). böyle işte kızlar.
bebişimin hareketlerin baktık el salladı bize:) Allah bu yoldaki herkese sağlıkla çocuğunu kucağına almayı nasipe etsin inşallah:)
Selam 2013'ün en güzel ve en kıymetli anneleri;
benimde dün dr randevum vardı. 16+3 olmuşuz. herşey yolunda çok şükür baş ağrılarım hormonlardanmış parol iç dedi ılık dul v.s sanırım çekicem böyle ağrıları dün başaldı parol içtim halen devam ediyor. kan sulandırıcı iğneye tekrar başladıkbirşey olursa karışmam dedi dr kızdı başla hemen dedi. kan aldılar bel açıklığı testine bakıcaklar nöral tüp defekti testi ( 3 lü teste gerek yok dedi 2.li yi yaptırdık die). böyle işte kızlar.
bebişimin hareketlerin baktık el salladı bize:) Allah bu yoldaki herkese sağlıkla çocuğunu kucağına almayı nasipe etsin inşallah:)
merhaba bak nasıl geçecek zaman anlamicaksın bile :) zaten doktora gitma aralıklarında gün saya saya bir bakmışız 15haftalık olmuşuz .dikkat edin 3 ay geçmeden ağır iş yapmayın sakın :)
ayy yerım ben onu cınsıyetı bellı olmadımı mucıze.bende bugun gıttım kontrole hersey yolunda sukur kızım hıc durmuyodu yerınde:)kıpır kıpır elımı koyunca hıssedıyorum ıkıgundur hareketını :)benım dr 3 lu testı yaptı ıyımıs sukur bır ultrasyondan butun organlarını ınceledı omurlarını olctu bırseyler yaptı ısde anlamadım hersey ıyı dedı bır ay sonra asım varmıs hersey yolunda gıderse dıger kontrolumde bır ay sonra :) allahım herkseıın yolunda gıtsın artık cok sıkıntı cektı sukredıyorum artık o gunlerı dusundukce
(((offffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?