2013 annelerinin bebeklerinin güzell cicilerii :))

tugbaemrah

hoşgeldin hayatıma oğlumm ve küçük miniğim
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2011
5.616
103
363
biliyorumki benim gibi sabırsız anne adayları bebeklerine cicişler almaya başlamıştır buda ciciş topikimiz olsun hepimizin ihtiyaçlarıda aynı olucak hem aldıklarımızı hemde nerden ne kadara aldığımızıda paylaşırsak birbirimizede yardımcı olmuş olucaz :))
aldığımız tüm cicişleri bebeklerimize giydirimek dileğiylee....

canım hayırlı olsun ınsallahhh sağlıkal büyürler doğarlar da biz de paylasırızz ınsallahhh :)

bu topiğide çok sevdim kim bilir ne güzel ciciler paylaşıcaz:))

çok çok erken ama bizim teyziş amerikada okuyor bize sarı civcivli bi takım almış abla dayanamadım diyor 1aya kadar gelcek cicimiz inşallah hayırlısıyla yavrumda gelir bakıp ağlamam cicisine ilk onunla çekeriz inşallah resmini teyziş seneye anca buzamanlar gelir eh kucağa gelir inşallah ay paşa geçti içimden ama hayırlısı

canım hayırlı olsun inşallah topikimiz

ozamann şu tehlikeli zamanı bi aşımm bende paylaşcam bişiler bebeğimin bambu beşiği geldi annemdeydi hamiş oldugumu öğrenince dayanamadık aldık eve eşim salı günü kurdu 8 aydan ssonra Allah kısmet ederse örtülerini alıcam ilk onu paylaşıcam sizinle onun dışında bişi almadk zaten :))

oğlumda abartarak aldığım eşyaları 2.bebeğimdede kullanmayı düşünüyorum
giysi olarak hepsini dağıtmıştım, bir tek giysi ve belki oda olarak birşeyler düşünüyorum
cinsiyetler öğrenildikten sonra alınmaya başlanır azar azar:)

cinsiyeti öğrenmeden bişey alamııyoz kii :))
"ne alabilirz ne alabilirz" derken aklımıza bebek telsizi geldi, bu haftasonu iyi olursam gidip alırız heralde:27:

evet alınca koyalım :) ben bebek odası yapmayı düşünüyorum karyolalı falan ama beşik daha mı mantıklı ki ?

ben de ikea dan aşağıdakı resımdeki koltugu emzirme koltuğu olarak sonracıma resımde yok ama beyaz beşik

klasik sallanmayan ve sol alttakı dolabı almayı düşünüyorum bire de şifonyer tarzı 4-5 çekmeceli bişi alırım belkı

ama böle yapmayı düşünüyorum bembeyaz aksesuaralr vs vs de renklı olcak ınsallahh ınsallah sağlıkla büyyüp de kucagımzıa alırsak :)

69045_137937026257844_8147310_n.jpg

ay şhe cim o beşiğimi alıcaksın sadece bizde bakmıştık ona ama dümdüz hadi yatak ortaya çıkıyor yükseliyormuş ama hiç sallanmayan rahat olumuki bende beğenmiştim sade beyaz ama rahatmıdır bide ayrıca park yatak yada sallanan beşik alacakmısın

biraz pahalı ama şunda da gözüm kaldı benim günlük ve biyere giderken güzel bi ürün
Tiny Love 3'ü Bir Arada Uykucu Anakucağı
Beşik Olabilen İlk Anakucağı !

ben de ikea dan aşağıdakı resımdeki koltugu emzirme koltuğu olarak sonracıma resımde yok ama beyaz beşik

klasik sallanmayan ve sol alttakı dolabı almayı düşünüyorum bire de şifonyer tarzı 4-5 çekmeceli bişi alırım belkı

ama böle yapmayı düşünüyorum bembeyaz aksesuaralr vs vs de renklı olcak ınsallahh ınsallah sağlıkla büyyüp de kucagımzıa alırsak :)

canım o koltktan bizde var bende beyaz ağırlklı oda takımı düşünüyorum koltuğuda oraya koyucam zaten beebk odaları bu yıl oyle dızayn edılmıs genelde her odaya o koltktan koymuslar emzırme ıcın ıyı olabılr

ay şhe cim o beşiğimi alıcaksın sadece bizde bakmıştık ona ama dümdüz hadi yatak ortaya çıkıyor yükseliyormuş ama hiç sallanmayan rahat olumuki bende beğenmiştim sade beyaz ama rahatmıdır bide ayrıca park yatak yada sallanan beşik alacakmısın

canım beşiği dolabı ve şifonyer alıcam bir de emzirme koltuğu o kadar oda için bir de bebk arabası alırım başka bişey almıycam

kızkardeısmden biliyorum hıc sallamadı yegenımı emzırıyodu uyyodu yatırıyodu uyanıyodu emzırıyodu her bebek öel olmaz ama

hem gerekınce sallamak için hem de

ilk zamnaalr oturma odasında yanımda olamsını ıstedıgım içinde şöle 6 aya kadar kullanıalbilir port bebeler var ya

hani sallanan ondan var kızkardesımde yegenıme kullanmıstı eger bebıs kız olursa kardesımden onu alırım :)

erkek olursa bir de yeşil renklisi var annemde ıkısı de yesyenı onalrı kullanırırm....zaten bebek doğana kadar hiçbişey almıycam

eşimle gidip secicez ayarlıycaz ınsallah sağsalim hastaneden bebsımle cıkınca esim gidicek alıp gelcıek hepsini

öyle konsutuk canım :) ınslalh ınsallah hayal ettıgımız gibi olur :)

canım o koltktan bizde var bende beyaz ağırlklı oda takımı düşünüyorum koltuğuda oraya koyucam zaten beebk odaları bu yıl oyle dızayn edılmıs genelde her odaya o koltktan koymuslar emzırme ıcın ıyı olabılr

evet canım bende beyaz dusunuyorum aksesuaralrını renklı yapıcam sadece o da soft renkler cırtlak pembe mavi değil

perdeleri sarkıt lambasını fln....kzıkardeısmın bebegı oldugu ıcın kendısıyle koltuklara bakarken abla kesınlıkle

böle bi koltuk çok iyi olur keşke ben de alsaydım bebek kucukken emzırırken eğilmek gerekıyo e yavas emıyo uyyo öyle egılınce

çok rahatszı oluyosun sırtın agrıyo ama koltukta arkaya yaslanırsın rahatca emzırırsın demıstı ayak uzatma aparatı da var

onunla çok güzel olur öle düşündük bakalım kısmet bebısler buysuunde bi :)

Son düzenleme:
Daha bende birşey almadım almak istiyorum ama cok heveslenmekte istemıyorum cinsiyet belli olmadan yoksa ben bebegimecok güzel ciciler alcamda..:) simdiden eşimle beşiklere bakıyoruz ,alt degiştirme minderleri cok hosuma gidiyor ugur bocekli falan ,sabırsızlanıyorum almak icin:)

valla bizde erken diye henüz bişi almadık ama sonra maddi olarak sıkışmaktan korkuyoruz.
Aklımıza bebek bezi stoklamak geldi biraz. markette baktım 25 tl bebek bezleri.
bir teneke yağı 1-2 ayda o kadar pazar verince bu yağ çok tutuyo diye mızmızlanıyodum.
şimdi ufaklık pisletsin die. her hafta belkide haftada 2 defa bebek bezi alımak zorunda olucaz. stok şart stokk:52:

valla bizde erken diye henüz bişi almadık ama sonra maddi olarak sıkışmaktan korkuyoruz.
Aklımıza bebek bezi stoklamak geldi biraz. markette baktım 25 tl bebek bezleri.
bir teneke yağı 1-2 ayda o kadar pazar verince bu yağ çok tutuyo diye mızmızlanıyodum.
şimdi ufaklık pisletsin die. her hafta belkide haftada 2 defa bebek bezi alımak zorunda olucaz. stok şart stokk:52:

canım bez stoklama çünkü herbebek her bezi Kabul etmiyor pişik yapabiliyor bazen en uyduruk bazen en kalitelisi sen depolamak istersen ıslak mendil her markadan 1er küçük paket al hangisiyle rahat ederseniz onu sonar depolarsın
ben eşime markette bak şukara ıslak mendil şukadar heray 100 ayır diyince hayır muşamba ve amerikan bez alcam annelerimiz nasıl yapmış demişti bende olur koacım sen pohları akıtırsın ben makinaya atar yıkarım ne var diyordum :1: ay ne zorluklar çekmişler eskiler bizde maşallah

ayshe, o koltuk (phong mu ismi ne :)) emzirme icin hic rahat olmaz bence, iyi dusundun mu? bizde ondan hatta ayak uzatacak sehpasiyla beraber vardi, oturmak icin falan iyi de ne guzel bir tv koltugunun ne de bir emzirme koltugunun rahatligi yok. Sallanmiyor zaten, sirt kismi arkaya dogru esniyor sadece. orada piyasada ne gibi emzirme koltuklari var bilmiyorum ama birkac tane deneyip karsilastirmadan bence bunu alma. hamileligin son 1-2 ayi ve bebekle ilk 6 ay bu koltugun tepesinde gececek, ince eleyip sik dokumak lazim!!! daha bayagi vakit var, bol bol vaktin olur denemeye :))

bebeğimin cicişi değil ama bebeğimle alakalı ilk bunu aldım. kalp atışlarını dinlemek için :52: internetten sipariş verdim daha gelmedi.

$1284799119127_hz-cnmyalibaba-web3_24010.webp

bir an önce gelse de dinlesem :49:

bebeğimin cicişi değil ama bebeğimle alakalı ilk bunu aldım. kalp atışlarını dinlemek için :52: internetten sipariş verdim daha gelmedi.

Eki Görüntüle 450800

bir an önce gelse de dinlesem :49:

Bebeğin kalp atışlarını sürekli dinlemek sakıncalı olabilir diye biliyorum. O yüzden doktor bize ultrasonla görüntülerken yalnızca birkaç saniye dinletti. İstersen bi sor doktoruna ondan sonra dinle.

Back
X