ay şhe cim o beşiğimi alıcaksın sadece bizde bakmıştık ona ama dümdüz hadi yatak ortaya çıkıyor yükseliyormuş ama hiç sallanmayan rahat olumuki bende beğenmiştim sade beyaz ama rahatmıdır bide ayrıca park yatak yada sallanan beşik alacakmısın
canım beşiği dolabı ve şifonyer alıcam bir de emzirme koltuğu o kadar oda için bir de bebk arabası alırım başka bişey almıycam
kızkardeısmden biliyorum hıc sallamadı yegenımı emzırıyodu uyyodu yatırıyodu uyanıyodu emzırıyodu her bebek öel olmaz ama
hem gerekınce sallamak için hem de
ilk zamnaalr oturma odasında yanımda olamsını ıstedıgım içinde şöle 6 aya kadar kullanıalbilir port bebeler var ya
hani sallanan ondan var kızkardesımde yegenıme kullanmıstı eger bebıs kız olursa kardesımden onu alırım :)
erkek olursa bir de yeşil renklisi var annemde ıkısı de yesyenı onalrı kullanırırm....zaten bebek doğana kadar hiçbişey almıycam
eşimle gidip secicez ayarlıycaz ınsallah sağsalim hastaneden bebsımle cıkınca esim gidicek alıp gelcıek hepsini
öyle konsutuk canım :) ınslalh ınsallah hayal ettıgımız gibi olur :)
canım o koltktan bizde var bende beyaz ağırlklı oda takımı düşünüyorum koltuğuda oraya koyucam zaten beebk odaları bu yıl oyle dızayn edılmıs genelde her odaya o koltktan koymuslar emzırme ıcın ıyı olabılr
evet canım bende beyaz dusunuyorum aksesuaralrını renklı yapıcam sadece o da soft renkler cırtlak pembe mavi değil
perdeleri sarkıt lambasını fln....kzıkardeısmın bebegı oldugu ıcın kendısıyle koltuklara bakarken abla kesınlıkle
böle bi koltuk çok iyi olur keşke ben de alsaydım bebek kucukken emzırırken eğilmek gerekıyo e yavas emıyo uyyo öyle egılınce
çok rahatszı oluyosun sırtın agrıyo ama koltukta arkaya yaslanırsın rahatca emzırırsın demıstı ayak uzatma aparatı da var
onunla çok güzel olur öle düşündük bakalım kısmet bebısler buysuunde bi :)