2013 Aralık Anneleri Kaç Kilo ile Hamile Kaldınız Hedef Kaç Kilo ile Bitirmek

(Boyum 1.70)
1. Hafta -72.7
4. Hafta -71
8. Hafta -71
12. Hafta -72
16. Hafta -75
20. Hafta -76.5
24. Hafta -79.5
28. Hafta -81.2
32. Hafta -83.1

Bugün kontrolüm vardı. Temmuz ayından bu yana hızlı kilo alıyordum. eylülde 77 kiloydum Bu ay evde tartıldığımda 78 çıktım neyse ki bu ay yavaş kilo alıyorum diye mutlu oldum, fakat kontrolde gebelik haftam 31+6 kilom 81 çıktı.
Sanırım evdeki tartı sorunlu moralim çok bozuldu.. Bir buçuk ay kaldı kim bilir ne olucam.. :18:

70 kilo ile başladım 30 haftayım 80,500 oldum 85 i geçmesem bari

tatlım. seninle hemen hemen aynıyız.. :)) doğum tarihlerimizde aynı şekilde. bende 69 la başladım. şuan 78'im. bebişinin kilosu nekadar? ve cinsiyeti? benimki 1560 erkek doktorum kilo alımımın ve bebeğin kilosunun normal olduğunu söyledi ancak önceki doktorum nekadar kilo alırsam okadar sıkıntılı bir doğum olabileceğini söyledi. hatta diyete bile yönlendirmişti. ozamanlar 20 haftalıktım. 6 kilo almıştım. sence kalan sürede nekadar daha kilo alırız. :)) yuvarlana yuvarlana yürümek istemiyorum. (

64 le hamile kaldım
32. haftamın içindeyim 75 e merdiven dayadım..
82 yle bitiririm gibime geliyor=(((((
ühühühüühüühühüüh=((

canım benim 17 sinde dr gittim 1,567 gr dı oğluşum 42cm de boyu vardı. tabiki ben artık 80 değilim bayram sagolsun 82 oldum 12 kılo almıs oldum böylelıkle dr 32. haftaya göre normal dedi 2. dogumum olucak benım ılkı sezeryandı buda sezeryan olucak 38. haftada dogum yapacagım 6 haftam var 86 87 ye razıyım 90 olmayımda

90lara çıkmayalım yaa ( bence 84le fln bitiririz inş.... :))) sezeryanı rahat atlatırsın umarım. oğluşunun adı ney olcak belli mi? birde tecrübelisin kalan 2 ayda nekadar alınırki kilo?

90lara çıkmayalım yaa ( bence 84le fln bitiririz inş.... :))) sezeryanı rahat atlatırsın umarım. oğluşunun adı ney olcak belli mi? birde tecrübelisin kalan 2 ayda nekadar alınırki kilo?

Canım kızımda 67 ile hamile kaldım 93 le doğuma gittim ama aşırı ödem vardı dogumdan 1 hafta sonra ben 80 kiloydum 2 ayda ne kadar alınır bünyeye baglı herhalde kızımda 5 ayıma kadar 3 kilo aldım sonrasında çok kilo aldım bundada ilk başta çok kilo aldım son bir ayda bakıyorum kendıme 2 kilo almısım 4 yada 5 kiloyu dikkat ederek geçmemeye çalışacağım şu an çogunlukla meyve turu beslenıyorum ekmek yememeye çalısıyorum. oğluşumun adını muhammet enes koymayı düşünüyorum muhammet deyince içimde güller açıyor ve çok önceden beri istediğim bir isimdi enesi eşim istiyor

(Boyum 1.70)
1. Hafta -72.7
4. Hafta -71
8. Hafta -71
12. Hafta -72
16. Hafta -75
20. Hafta -76.5
24. Hafta -79.5
28. Hafta -81.2
32. Hafta -83.1
34. Hafta -85.2 rekor bende galiba.

Şaka bi yana 85le bitirmek hedefimdi. Moralim bozuk açıkçası

Moralini hic bozma cunku. Boyun uzun. Boyuna gore 15 kilo hamileligi kaldorirsin...

olur mu öyle şey MTA yaaaa
bozma moralini bende 77 en fazla80 olurum diye düşünüyordum şimdiden 75,5 im 11,5 kilo aldım.
hareketlerimizi kısıtlamasa dediğin gibi sorun değilde çok kısıtlandık yani..
benimde boyum 174 ama bacaklar kaldırmıyo
ayak tabanlarım acıyo kilodan.bu kadar hızlı kilo alımı olunca onlarda isyanda tabii=)

Moralini hic bozma cunku. Boyun uzun. Boyuna gore 15 kilo hamileligi kaldorirsin...

Çok sağolun kızlar iyiki varsınız Sonuçta hepimiz boş kilo değiliz geleceğin prens ve prenseslerini taşıyoruz dimi ama

şimdiye kadar 12 kilo aldım canım ama hep basenlere ve popoya aldım boyumda 1.50 yani kısayım bayagı bi kafaya taktım dktor da biraz daha dikkatli ol diye uyardı bu ayki kontrolümde oh nooo

şimdiye kadar 12 kilo aldım canım ama hep basenlere ve popoya aldım boyumda 1.50 yani kısayım bayagı bi kafaya taktım dktor da biraz daha dikkatli ol diye uyardı bu ayki kontrolümde oh nooo

Hmm makarna ekmek tatlı falan yiyorsan azalt canım çok da kafaya takma.
Ben mesela ekmek makarna pilav falan sevmem çok yemem ama nasıl bu kadar aldım bilmiyorum. Çok aç bile olsam bi tabak makarna bitiremem yani o derece.

benim hedefte 75 ile bitirmek 71gördüm gibime geldi ama görmezlıkten geldim doktorun tartısına bakıcam gidince :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…