2013 Aralık Anneleri Kaç Kilo ile Hamile Kaldınız Hedef Kaç Kilo ile Bitirmek

Üç kese derken üçüz mü oluyo canım Hiç bilmiyodum kese sayısı falan abooooo üçüz şok oldum. Sağlıkla dünyaya gelirler inşallah.

Allah yardımcın olsun yavruların sana tutunsun inşalllah dinlen yat bol bol şu günlerde

meraba kızlar. bende p.tesi hamile oldugumu ögrendim şaşkınlık ve sevinc arasında gidip geliorum .kilom 62.8 :/ umarım cok kilo almam. Dün keseyi gördük cuma tekrar gelin daha net göz
kür dedi dr. Hayırlısı bakalım

bende aranıza yeni katıldım bu 2.gebeliğim ilki karnımda öldü

pazartesi günü gebe olduğumu öğrendim salı günü keseyi gördük 15 nisanda kalp atışları için gidicem

kendimi çok halsiz bitkin hissediyorum ara ara minik ağrılarım ve bulantılarım var

Ilk gebeligimde 62 ile bssladim 76 ile dogumma girdim. Dogumdan sonra 64 ye kadar dustum. Suan 67 yim 76 yi grcmem umarim.

kızlar nasıl yazılır bilmiyorum ki ilk gebeliğimde 42 kilo ile hamile kaldım ikiz gebelikti tekini kaybettik ve doğuma gittiğim gün 58 kiloydum.... doğumdan sonra zamanla 50 ye kadar düştüm ama hızla kilo alıp verme potansiyeli var bendede.
bu gebeliğimde 3 kese gözüküyordu çarşamba günü belli olacak çoğul olup olmadığı. ama bu stresten de 51 kilo ile öğrendiğim gebeliğimde sadece 2 haftada 10 kilo aldım inanılması güç ama yedikçe yemişim hamurişini sürekli yapıyordum gece gündüz çok kötüyüm inanım moralim çok bozuldu şimdi ekmeği kestim hamurişinide unuttum inş. şeker tuz çok az miktarda ama eğer önüne geçemezsem bu gebeliğimde çok ciddi kilo alabilirim eğer çoğul gebelikse aldığım 10 kilo normal ama çoğul gebelik değilse yandım ben!!! ne önerirsiniz bana... çok ciddi yardıma ihtiyacım var

İlk hamileliğine 45 kilo ile hamile kalmıştım
66 kilo ile doğuma girdim. Normal dogum yaptım.
Şimdi 48 kiloyum bakalım yarın tartılıcam ilk randevumda.

Canım ilkinde ne güzel vermişsin kiloları. Ama 2 haftada 10 kilo çoğulsa bile bana çok geldi son 3 ayı falanda düşününce. Yinede telaş yapma hamur işini kesmişsin zaten. Hamurişi,tatlı,beyaz ekmek bunların bebişe hiçbir yararı olmadığını söylüyo uzmanlar. protein ağırlıklı beslen,yanında az haşlanmış sebze,salata,kepek ekmeği tüket 3 ana 3 ara öğün yap.Meyveyi porsiyonla ye bol su iç.Bak kilo bile verirsin.Ben hamişlikten önce çok sağlıksız besleniyodum. Hamiş olduğumu öğrendiğimden beri 3 ana 3 ara öğün yapıyorum kendimi aç bırakmadan bu dediklerimi yapıyom 2 kilo verdim doktor yakınım var normal dedi abur cubur hamur işini kestiysen bide düzenli beslenmeyle vermişssindir dedi.

Merhaba kızlar... Bu benim ilk hamileliğim ve 50 kg ile hamile kaldım... Bebeğim sağlıklı olsun bana yeter diyorum ama çok kilo almak ta istemiyorum tabii :) umarım herkes sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına alır...

22 kilo almış ve çok iyi vermişsin canım. Ben korkuyorum veremem diye.

verirsin canım çok hareket etmelisin bak insan hamileyken değil doğumdan sonra emzirirken özelliklede süt azaldığında bebek az emdiğinde kilo alıyor!! bu çok önemli çünkü 58 ile doğum yaptım süper kilo verdim de emzirme işimizin bitmesine doğru tekrar 60 a çıktım.... doğumdan 2 yıl sonra sonra 1 yıl ciddi ve düzenli egzersiz yaptım derkennn ev taşıdık o arada hamile kaldım daha 1 ay oldu taşınalı ve bebiş olalı ve ben 51 kilo ile girdiğim bu evde 1 ayda 61 kilo oldum ..... folic asit acayip iştahımı açtırıyor.... içmeye korkuyorum inan

Merhaba arkadalar sayfaya yeni üye oldum bende dün öğrendim hamile olduğumu 20 yaiındaym :) ewlilğimin 10.ayında hamile kaldım. 45 kiloyum inş 55 kilo olarak bitiririm hamileliğimi :)

Canım tabiki öncelikli bebişlerin sağlığı ama bende çok kilo almak istemiyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…