kızlar bekarken 65 kilodan 1 kilo aşşağıya düşemeyen ben 39 kilo ile gelinlik giydim :) stresten hatalandım onun sonucubu ilk oğluma 42 kilo ile hamile kaldım ama ikizlerdi ve ciddi kilo artışım oldu teki düştükten sonrada vücut ikiz gebelik devam ediyor gibi kilo almaya devm etti. 58 kilol ile doğum yaptım sonra emzirme vs. derken eşim askere gitti ardından da tekrar yükseldim 60lara eşim askerden geldikten sonra bu 1 yıl içinde 50 kiloya düştüm ve taşınma derdine düştük 48 kilo ile hamile kaldım :) dr. üç kese gördü sanırım üç katı yükseleceğim :) inş. 70 leri görmem :))
meryemenes canım şimdi üçüzlere mi hamilesin
Alh nasip ederse üçüz canım ama iki tane kese çok aşşağıdaymış riskim var hemde çok ciddidua edin
meraba kızlar. bende p.tesi hamile oldugumu ögrendim şaşkınlık ve sevinc arasında gidip geliorum .kilom 62.8 :/ umarım cok kilo almam. Dün keseyi gördük cuma tekrar gelin daha net göz
kür dedi dr. Hayırlısı bakalım
Hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza.Kaç haftalık bebişin.
Ilk gebeligimde 62 ile bssladim 76 ile dogumma girdim. Dogumdan sonra 64 ye kadar dustum. Suan 67 yim 76 yi grcmem umarim.
kızlar nasıl yazılır bilmiyorum ki ilk gebeliğimde 42 kilo ile hamile kaldım ikiz gebelikti tekini kaybettik ve doğuma gittiğim gün 58 kiloydum.... doğumdan sonra zamanla 50 ye kadar düştüm ama hızla kilo alıp verme potansiyeli var bendede.
bu gebeliğimde 3 kese gözüküyordu çarşamba günü belli olacak çoğul olup olmadığı. ama bu stresten de 51 kilo ile öğrendiğim gebeliğimde sadece 2 haftada 10 kilo aldıminanılması güç ama yedikçe yemişim hamurişini sürekli yapıyordum gece gündüz çok kötüyüm inanım moralim çok bozuldu şimdi ekmeği kestim hamurişinide unuttum inş. şeker tuz çok az miktarda ama eğer önüne geçemezsem bu gebeliğimde çok ciddi kilo alabilirim eğer çoğul gebelikse aldığım 10 kilo normal ama çoğul gebelik değilse yandım ben!!! ne önerirsiniz bana... çok ciddi yardıma ihtiyacım var
İlk hamileliğine 45 kilo ile hamile kalmıştım
66 kilo ile doğuma girdim. Normal dogum yaptım.
Şimdi 48 kiloyum bakalım yarın tartılıcam ilk randevumda.
22 kilo almış ve çok iyi vermişsin canım. Ben korkuyorum veremem diye.
Merhaba kızlar... Bu benim ilk hamileliğim ve 50 kg ile hamile kaldım... Bebeğim sağlıklı olsun bana yeter diyorum ama çok kilo almak ta istemiyorum tabii :) umarım herkes sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına alır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?