Kızlar bende kendimi 59 kilo sanarkennnn 62 olduğummm ortaaya çıktıı.. bizim evdeki tartıı benimm hep kandırmış bende kilo veriyorum diee havaya giriyordum. 8 haftalık hamileyim ve 62 kiloyummmm işallah 10 kilodan fazla kilo almam diee umuyrum... iştajhımm iyidirrrr işallah çokk yemek yiyesim gelmez şimdilik iyim. sadece bu sabah bir açma bi simt yedimmm :) durduramadım kendimi
ben de 47 kiloyla hamile kaldım...tek dileğimmm sağlklı beslenmek ve sağlıklı bir bebek dünyaya getirmek...
sanırım en tombik benim. 64 kilo gösteriyo tartılar :) gerçi görenler zayıfsın boyuna göre, diyorlar ama yinede size göre kiloluyum baya. ilk hamileliğimde 58 kiloyla başlamış 9 kilo almış ve yaklaşık doğumdan 1-2 ay sonra hamilelik öncesi kiloma dönmüştüm. şimdi de öyle olacağını umudediyorum. Hayırlısı. Çok abur cubur yememeye çalışıyorum. Ama kilo alırım diye de öğünlerimden vazgeçmiyorum. İlk aylar fındık, ceviz önemliymiş. Bebeğin tüm sistemleri yapılanıyor. Yinede düzenli beslenip abartmamaya çalışıyorum. İnşallah çok kilo almam dahası onları verebilirim selamlar herkese
şuan ben hiç bir sorun yaşamadan 64 kiloyum :) ya bi sorum olucak herkese yumurtlama tarihlerime bakarak planlı bi gebelik yaşamaya çalışıyorum eğer tuttuysa şuan 1.5-2 haftalık falan olması gerekiyo bu kadar erken belirti verir mi? benim belimde acayip ağrı başladı 2 gündür oturup kalmak bile ölüm benim için şuan.yatağı toplamak için yorganı bile kaldıramıyorum.sizce bu bi belirti mi onun haricinde ara ara göbeğime ani sancı olup geçiyo ? bu kadar erken de test yapmak istemiyorum kesin sonuç çıkmazmış erken daha diye... yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler..
doğru başlığı buldum galiba bugün öğrendiğime göre kan tahlilimde positiv görünüyor yani aralık annesi olcağım keseyi görmek için bir hafta bekleyeyim diyorum.bu arada 63 kiloyum boyum 170 ama kilo almak en büyük korkum o yüzden beslenme ile ilgili önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim
4 gün önce tartıldım. 52 kilo 1.69 boyundayım. Ben zaten oldum olası zayıfım. Bakalım neler değişecek vücudumda
Ben de 57.5 kilo ile hamile kaldım arkadaşlar henüz 6 haftalık. Tam da diyet yapmaya başlamıştım hamile kaldığımı öğrendiğimde çünkü ben 52 den yukarısını görmemiştim bu kiloyu da evlendikten sonra aldım. İnşallah kalıcı olmaz. Şu an çok yiyorum ama bir önlem almam lazım.
Canım kilon çok değil boyun kaç? Bence ilk aylar çok fazla yeme az az sık ye sağlıklı şeyler ye. Zaten sağlıklı şeyler genelde kilo yapmıyo :)) Ben bi doğurayım bir gün boyunca sağlıksız herşeyden yiycem
Herhalde kilosu en çok olan benim=) 63 ile hamileliğe başladım,6. haftanın içindeyim 61 oldum yiyemekten=(( boyu 174. çok kilo alacağımı düşünüyorum ama urumda değil. Bebişlerimiz sağlıklı olsun da
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bundan önce ocak 2011 in takipcisiydim .şimdi 2 bebeğime hamileyim aralık 29 görünüyor .doğumum sonrası mı öncesi mi olur bilemiyorum..sizinleyim artık mutluyum herkes bu duyguyu yaşasın..
:) en kilolu benim 70 kiloyla hamile kaldım :) kilo vermek için spora yazılmıştım diğer gün hamile olduğumu öğrendim. kilo vereydim keşke önce
Herhalde kilosu en çok olan benim=) 63 ile hamileliğe başladım,6. haftanın içindeyim 61 oldum yiyemekten=(( boyu 174. çok kilo alacağımı düşünüyorum ama urumda değil. Bebişlerimiz sağlıklı olsun da
merhaba kızlar bende aralık annesi olacağım ikinci kez. 5 aralık gözüküyor bi aksilik olmazsa.şuan 7. haftaya gircem ve kötü geçiyor. ilk hamileliğimde çok kötü geçmişti sizlerin nasıl geçiyor. burdan sohbet edelim sürekli.52 kilo ile hamile kaldım bu ara kilo verdim ama hiç tartılmadım. 7 mayısta ilk kontrole gitcem bakalım.
merhabalar bende hamileyim. tahmini doğum tarihim 12 aralık. boyum 1.75 kilom 57 ile hamile kaldım. şimdi 59 kiloyum. rabbim hepimize sağlıklı bebişler nasip eder inşallah.
meraketme canım en kilolu deilsin zira 67,5 başladım bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?