2013 Aralık Anneleri Kaç Kilo ile Hamile Kaldınız Hedef Kaç Kilo ile Bitirmek

Canım inşallah bol bol emzirip egzersizle verebiliriz. Folik asit bende içiyorum bana bi etkisi olmadı canım. Akşam yatmadan içsen belki daha iyi olur.

Merhaba arkadalar sayfaya yeni üye oldum bende dün öğrendim hamile olduğumu 20 yaiındaym :) ewlilğimin 10.ayında hamile kaldım. 45 kiloyum inş 55 kilo olarak bitiririm hamileliğimi :)

hayırlı olsun bebişin canım İnşallah istediğin kiloda bitirirsin. 2013 aralık anneleri topiğine de gelsene canım.

arkadaşlar ben çok iştahsız ve halsizim akşama kadar yerimden kalkasım gelmiyo ve nerdeyse hiç bişey canım istemiyo herşey bi tuhaf kokuyo evimden soğudum nerdeyse.. normal mi ki durumum

arkadaşlar ben çok iştahsız ve halsizim akşama kadar yerimden kalkasım gelmiyo ve nerdeyse hiç bişey canım istemiyo herşey bi tuhaf kokuyo evimden soğudum nerdeyse.. normal mi ki durumum

Canım normal biçok hamile ilk 3 ay yaşıyo bu durumu. bebişte ilk 3 ay annenin deposundan besleniyomuş. Sen içi boş poğaça,kraker meyve falan yiyebilirsin iyi gelir belki.

6 haftalık hamileyim. 6 aralıkta doğum dedi doktor tahminen. 1 hafta önce 63 kiloydum. şimdi 61 kiloyum. kabız ve gaz sıkışması oldu eki iştahım kalmadı. üstüne birde solunum yolu enfeksiyonu 1 hafatadır yediğim hiç bir şeyin tadını alamıyorum.. baklavanın bile. bende yeterince kilolu olduğum için fazla kilo almak istemiyorum. 10 kilodan fazla almam inşallah yoksa kocamı geçecem diye korkuyorum

Canım normal biçok hamile ilk 3 ay yaşıyo bu durumu. bebişte ilk 3 ay annenin deposundan besleniyomuş. Sen içi boş poğaça,kraker meyve falan yiyebilirsin iyi gelir belki.

ya ben de bebeğim beslenemiyo diye üzülüyodum hep.. bunu duymak beni rahatlattı Rabbim herşeyi ayarlıyor işte ne güzel..

Canım bebişin hayırlı olsun.Geçmiş olsun canım inşallah istediğin kilo ile sağlıklı bir evlat alırsın kucağına. 2013 Aralık anneleri topiğine de gelsene canım.

en kılolu hamıle benım aranızda
ama mazeretım var benım
yenı dusuk yaptım dusukden sonra cok kılo aldım toparlayım kılo verıcekdımkı zaten ustune hemen hamıle kaldım kısmett...65 kıloyum işalah 75le bıtıtrırm napıyım verırım dogumdan sonra

veririsin inş canım ben de dış gebelik geçirdim sonrasında çok kilo aldım.. bebişlerimiz sağlıklı olsun da gerisi çok da önemli değil..

şuan ben hiç bir sorun yaşamadan 64 kiloyum :) ya bi sorum olucak herkese yumurtlama tarihlerime bakarak planlı bi gebelik yaşamaya çalışıyorum eğer tuttuysa şuan 1.5-2 haftalık falan olması gerekiyo bu kadar erken belirti verir mi? benim belimde acayip ağrı başladı 2 gündür oturup kalmak bile ölüm benim için şuan.yatağı toplamak için yorganı bile kaldıramıyorum.sizce bu bi belirti mi onun haricinde ara ara göbeğime ani sancı olup geçiyo ? bu kadar erken de test yapmak istemiyorum kesin sonuç çıkmazmış erken daha diye... yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler..

bana cevap yazabilir misiniz? bulantı ve kusmam oldu bugün 3 kere

bana cevap yazabilir misiniz? bulantı ve kusmam oldu bugün 3 kere

Canım bende ovulasyon testi ile hamile kaldım hemde ilk denememde.Ben de belirtiler öyle hemen olmadı. Sırt ve kasık ağrısı bende de oldu. Göğüs hassasiyeti ve çok belirgin bir kabızlık yaşadım adetten 1 hafta öncesi gibi. Onun dışında hala bulantım olduğu söylenemez. Ben açken midem bulanıyo yiyince geçiyo. İnşallah hamilesindir canım.

valla anlattıgına gıre kistte olabılır bı kontrole gıt derım cunkı hamılelık okadar zorluk yaşatan bişey deıl ben 4 haftalık hamıleyken bılmeden raftinge gıttım ve bildiğin buz gıbı sularda rahat rahhat kurek çektım yuzdum bı sorunum olmadı ... ara ara kasıklarda kasılmalar olur ama belın oturuken bıle agrıcak kadar acıyosa agrıyosa bı doktora gıt hem suan kan testı yaparsan kesın cıkar adetını bı gun bıle gecmesıne gerek yok adet gununde kan testı kesın sonuc verıyo ....

Merhaba kızlar..Aranıza yeni katıldım:) 52,20 hamile kaldım ,daha bulantım falan yok fakat çok uykum geliyor kasık ve bel ağrısı da var :)İnşallah sorunsuz bir hamilelik geçiririz :))

Merhaba kızlar..Aranıza yeni katıldım:) 52,20 hamile kaldım ,daha bulantım falan yok fakat çok uykum geliyor kasık ve bel ağrısı da var :)İnşallah sorunsuz bir hamilelik geçiririz :))

Hoşgeldin canım. 2013 Aralık annelerine de bekliyoruz. Uyku herkeste oluyo hemen hemen ama bulantı olmayadabiliyo canım.

Kızlar bende kendimi 59 kilo sanarkennnn 62 olduğummm ortaaya çıktıı.. bizim evdeki tartıı benimm hep kandırmış bende kilo veriyorum diee havaya giriyordum. 8 haftalık hamileyim ve 62 kiloyummmm işallah 10 kilodan fazla kilo almam diee umuyrum... iştajhımm iyidirrrr işallah çokk yemek yiyesim gelmez şimdilik iyim. sadece bu sabah bir açma bi simt yedimmm :) durduramadım kendimi

ben de 47 kiloyla hamile kaldım...tek dileğimmm sağlklı beslenmek ve sağlıklı bir bebek dünyaya getirmek...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…