bu arada bugün saat 3buçukta randevum var doktora isterseniz aklınıza takılan bişey varsa onlarıda sorayım. Bakalım bebişin pıt pıtları duyabilecekmiyim
ben çok memnunum.biraz bekliyorum ama randevu saatini çok geçmiyor.çok güzel konuşuyor ne sorsan söylüyor. ve muayenede çok rahat çeçiyor.çok nazik bi doktor.
Kızlar bazı yabancı sağlık sitelerinde folik asitin aç karnına (kahvaltıdan yaklaşık yarım saat önce) alındığında vücut tarafından emiliminin daha kolay olduğunu yazmış. Bu nedenle tok değil de aç karnına kullanımını tavsiye ediyorlar. Ben hep tok karnına folik asit kullandım bu zamana kadar. Bugün kontrole gideceğim için, doktora da sorarım bu soruyu. Sizler folk asiti aç karnına mı tok karnına mı alıyorsunuz? Gerçi aç karnına almak mide bulantısı şikayeti olanların bulantısını arttırabilir.
kızlar dün dr. gittim kesemizi gördük =) 3 hafta sonra tekrara gideceğim pıt pıtları duyacagızz inşşşş=)))
hadi bakalım bekliyoruz güzel haberlerini:) bu arada bu sabah benden birkaç damla kahverengi leke geldi moralim bozuldu arkası gelir diye( yorulunca falan mı oluyor acaba sende de olmuş sanırım yanlış okumadıysam:S
Evet aynen öyle bende yorulmaya bağlı olduğunu düşünüyorum. O zamanlarda canım çıkmıştı yolculuk yapmıştım, arkasından çok ayakta kaldım bunların etkisi kesinlikle var. Doktor bana çok olmadığı sürece sorun olmaz demişti. Zaten kaç gündür yatıyorum çok şükür birşey olmadı. Sende bol bol dinlen ve sol tarafına yatmaya özen göster bebeğine kan daha fazla gitsin.
Amin. Bu seferki hamileliğin daha sağlıklı geçer inşallah. Ben elimden geldiğince herkese dua ediyorum.Sizde herkese edin bence.
Müslümanın müslüman kardeşi için edeceği dua daha makbuldür.
Tahmin ediyorum yorgunluktan olduğunu dün bir ordu misafir ağırladım canım çıktı inş bir şey olmamıştır.. çok teşekkür ederim tatlım ya içimi rahatlattın.. siz siz olun misafir falan çağırmayın ya yatın dinlenin gebeliğinizin keyfini çıkarın o eşlerinize de her işi yaptırın:)) bir çocuk kolay gelmiyor dünyaya di mi:)
İçin rahat olsun stres başka şeyler çıkarıyor. Normal birgüne uyanmış gibi devam et. Ben hep öyle yapıyorum. Ne misafiri ben kendime zor bakıyorum. Zaten izmirde kimseyi tanımadığım için misafirimde çok olmuyo. Bir üst komşum birde eşimin bir arkadaşının hanımı geliyorAkşam çorba yaptırdım eşime şimdide onu ısıttım bakalım bulantıdan yiyebilecek miyim
kizlar doktordayim degerim 2700 lerde sukur simdik ultrastona gircem
ohh afiyet olsun yarasınn:) en guzeli oylesi aslında ben de kırsehirde pek kimseyi tanımıyordum ama 6 ayın sonunda misafir bile agırlıyorum gördügün gibi.. Ama su andan itibaren mesafe koyup herkese yatışa geciyorum gözüm cok korktu cünkü yaaa.. Bugün bi yemek yemeye kalkıcam söz verdm kendime:))
kizlar doktordayim degerim 2700 lerde sukur simdik ultrastona gircem
Merhaba herkese:))) bugun sonjnda minik afacanımı gordum kalp atıslarınıda duydum:)))) ustumden nasıl bir agırlık kalktı tarif edemem.. Sata göre 6+6 ultrasona görede 7+1 cıktık... Darısı tüm hamile arkadaslarımızın basına insallah:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?