2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?


  • Ankete Katılan
    469
yok hatırlamak istemiyorum diye değil
çok kötü çekerim diye
normal durunca birşey belli olmuoy konuşurken falan
ama gülünce ağzım epey kayıyo tövbe Yarabbim..
evet dediğin gibi çekilebilirim
sağlıkla gelsinler de Allahım yarabbim...

innşallah....
yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, allahım sağlıkla kavuştursun bir ömür mutlu etsin yuvalarımızda
 
Daralmayın yaaa her hamile bu muayeneyi tadacaktır :)))

Mta
Canımcım sıkma canını zaten bizim kocişler Peygamberimizin hayatını örnek alıp uygulasalar kendileri cennette yaşayacaklarda haberleri yok saftriklerin...

Yoo ben tadmadım:-) ilkinde yapmak istedi olmaz dedim.ikinci geliyor 38 olduk muayene yok:-)
Psikolojik olarak kasılıyorum:-)
 
Yoo ben tadmadım:-) ilkinde yapmak istedi olmaz dedim.ikinci geliyor 38 olduk muayene yok:-)
Psikolojik olarak kasılıyorum:-)

Doğrudur...eee normal doğum değilmi birincisi ay kafam durdu kusura bakma canım ya :) ikinci sezeryan mıydı Allah kolaylık versin yardımcın olsun canım :)
 
Gızemmm geçmiş olsun cnm düşmüşsün aman son anlar artık dikkat et

Anılcımm canım benim artık hiçbirşeyi kafana takmak yok .. Sen bize ve kuzucuğumuzu lazımdan o yüzden de kendine dikkat etmekle yükümlüsün :) foto işini kafana takma canım gönlünden ne geçiyorsa yap çektir içinde kalmasın hatır a sonuçta .. Bizim isim Kuzey canım karar verdik ... Seni çok seviyoruz biz sakın aklından çıkarma tuz şeker boler::)
 
Bizim şerbet bardaklarımız da hazırlandı kızlar :) nasıl olmuş $image.jpg
 
Doğrudur...eee normal doğum değilmi birincisi ay kafam durdu kusura bakma canım ya :) ikinci sezeryan mıydı Allah kolaylık versin yardımcın olsun canım :)

Maalesef ilki de sezeryan.gölgemden bile korkan biriyim ben hayatta normal doğuramam dedim ilkinde isteğe bağlı sezeryandı:-)
Normal doğum yapanlara helal olsun diyorum:-)
2 aralık sezeryan tarihim:-)
 
Geçen hafta bayağı bir korkmuştun canım kalp atışları konusunda neyseki korkulacakrşey yokmuş bak.... Kilosu da boyu da gayet iyi maşallah:nazar:

aslında kalp atışları tam olarak düzelmedi sadece ani hızlanıp yavaşmalar yok artık
geçen hafta kalbi bir süre 140 larda atarken birden 200 lere yükseliyordu anında
sonra tekrar yavaş yavaş değil anında 140 lara geri düşüyordu
1 hafta eşim işten izin aldı, kızımla evle herşeyle o ilgilendi, ben hep yattım,
son nstde 160-180 arasında çıktı kalp atışları, dinlenmeye devam dedi,
hareketlerini saymamı 10 un altına düşerse hemen, 10 un altına düşmezse ctesi tekrar kontrole gitmemi söyledi
 
ya kizlar dun konusuldu benimde aklima takildi ben hamilelik boyunca agda yaptirdim ve 2sefer emla 4sefer anestol pomad surdum ama ust kismina bide azcik kenarlarina icine surmedim .bir arkadas eczaciydi hamilelikte kullanilmaz dedi benimse icime kurt dustu bisey olur mu ya baktim b katagorisinde daha onceden fitil vermisti doktor c katagorisinde minosette b sorun olur mu acaba offf icim sikildi.
kimdi o eczaci arkadas beni rahatlatin ya kizlar
 
Iyi aksamlar dun kontrolum vardi nst ye girdim yine normal cikti kizimda gayet iyi buyumeye devam ediyor. 2800 50 cm. olmus. Haftaya sali gunune randevu verdi.
Anil ve gizem gecmis olsun.
Ogretmenlerin de ogretmenler gunu kutlu olsun.
 
hepinize merhaba güzel anneler..ya benim canım çok sıkılıyo sütüm yok bebeğim aç kalıyor doktor ısrarla mama vermeyin sakın dedi o ağladıkça ben dayanamıyorum:'( napsam da sütüm çok az geliyor :KK43:

bir yerde bira mayası tabletinin sütü artırdığını okumuştum, 3 öğün 3 er tane kullanınca sütü artırıyormuş
ben doğumdan sonra almayı düşünüyorum, sen de bir araştır istersen

Evet dün akşam 7 buçuk itibariyle karalaştırdık foto çekip ölümsüzleitridik o anı=)
o zaman hadi arasın odasına gidelim dedik gittik çay içtik odasında kutlama yaptık=))

bugün kurabiyelere isim yazılabilir.onun gün yüzü hurmetine karar verildi çaktırma=))kurabiyeler çok bereketli çıktı yaniiii
sayelerinde oğlum isim kazandıııı teyzesiii

ismiyle yaşasın inşallah çok güzelmiş ismi :nazar:
rahatsızlanmışsın geçmiş olsun, hemen atlatırsın inşallah
babamda soğuk çarpması sonucu 2 kez geçirdi aynı rahatsızlığı
moralini yüksek tutmaya çalış, yüz kaslarını hareket ettir bol bol

anıll

Aras ismi çok güzel adıyla yaşasın inşallah :KK49::KK49: :nazar:

Kızlar 36+0 da koca göbeğim, minnak kızım ve ben :))

Eki Görüntüle 870031

Eki Görüntüle 870032

Eki Görüntüle 870033

:nazar: sana da minnakına da maşallah çok güzelsiniz :KK19:

Merhaba güzel anneler
Bugün kontrole gittim.doktor kızımın kilosunu tam ölcemedi.göbeği artık ekrana tam sığmıyor:) 3267 gram olmuş hata payı yüksek olarak.şimdilik gelmeye niyeti yok gibiymiş.ne zaman gelcek acaba.onun tombis yanaklarini sikasim var:))
Bu da Alya mın odası

maşallah bebişine kocaman olmuş
güle güle kullanın, güzel günlerde rahat uykular uyusun, neşeli oyunlar oynasın odasında :emir_bebek:


kızlar bugun dr randevumuz vardı
bizim kız 2650 gr
48-49 cm arası dedi.

35+5 günlüküz.

doğum tarihimizde 13 aralık 9,30 dedi. heyecan bastıı:18::18::18:

maşallah boyu, kilosu, doğum tarihi hepsi çok güzel, saat olarak da 13:00 olsaymış süpermiş :KK53:

kızlar geçmişe hiç bakamadım inşallah iyisnzdir doktordan geldik bebeğimin kalp atışları çok yüksek çıktı nst de 180 üstüü doktor da sus pus baktı baktıı bi tuhaflık olduğunu anladıım hareketlerini sordu 1 haftadır hissetmiyordum zaten hıçkırmasa hiç anlamıcam bu istenmeyen bir durum dedi hergün takıp etmem gerek dedi yarın sabah yıne gidicezz mınnoşum ne yapsam oynamıyorr tatlı çikolata yiyorum bütün gün yatıyoruum itiyorum mıncıklıyorum biraz dalgaşanma oluyooo çok üzüldüüm eğer böyle olursa en gec salı günü alıcal bebeğimi bekletmenın anlamı yok dedi kalp atışları normale döner inşallah yarın

canım benim bebeğimde de taşikardi çıktı geçen hafta sonu
bir haftadır yatıyorum, epey düzene girdi kalp atışları
sen de bol bol dinlen moralini yüksek tutmaya çalış, ve kesinlikle kendini yoracak işlerden uzak dur

kızlar hatırlarsanız suyum gelo olabilr die bahsetmıştım 20 kasım günü kontrole gittm doktoru aramıştım gel demişti gelen suyummus direk yatışa aldı 4ten gece 10 buçupa kadar suni sancı çektim açılmam da wardı ama malesef doktor daha fazla sancı vemreyekim dedi ve sezeryan oldum hepinize sağlıklı doğumlar kızlar :KK16:

Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün sağlıklı bir ömür nasip etsin

çok sıkılmalı bunalmalı bi gün.temizlik var.tv ünitemdeki biblomu kırdı abla sağolsun.köşede bahaus'ta yaptırdığım büyük çiçeğim vardı içi kum dolu olan onunda çiçeklerinden tutmuş kaldırırken çıktılar ve girmeleri imkansız kumu dökmem lazım ama bütün renkler karışcak tabi. ağladım ağlicam oofff

ay yarabbim şu kadın temizliği bırakıp gitse daha zarar vermeden şimdide bizim yatak odasının banyo halısını aşağıdaki evin balkonuna düşürmüş ev boş kimse oturmuyo çer çöp dolu resmen gitti halı


kızlar duş aldım duşakabin yüksek biraz çıkarken tek bacağımı dışarı attım kalçama sancı girdi diğer bacağımıda kaldırmıştım düştüm hatta uçtum:26:dizlerimin üstüne düştüm karnımı refleks kollarımla sardım o an bişey yok gibi korkusu yetti bana ama:26:

ah güzelim ya nedir bütün aksilikler peşpeşe gelmiş
çiçekti, halıydı herşey hallolur yeterki cana zarar gelmesin
Allah korumuş, seni de meleğini de çok çok geçmiş olsun
 
Anılımmmm

Aslında düşündüğün şey benimde aklıma geldi yani sezeryan teklifinde bulunman.. Ama yanlış anlarsın diye söyleyememiştim.
Tabi ki en doğru bilgiyi doktorun verecektir. Fotoğraf olayına gelince yan profilden çok güzel pozlar verirsin merak etme.. Belki o güne kadar geçmiş olur bile inşallah :))

Kızlar babam biraz rahatsızlanmış bizde tekrardan annemle annemlere geçiyoruz.. Cuma gününe kadar yokum yine ben..
Şimdi de ağdadan geldim çok rahatladım kızlar yaa :)) Ama bu bahsi geçen emla falan nedir takip edemedim geçmişi, çok anlamadım. Normal her zamanki gibi yaptırdım ben ağdayı.. ://


GİZEM VE MTA

MTA'cım..

Canım eşinle olan durum bu kadar üzmesin artık seni.. Herkesin evinde benzer şeyler yaşanıyodur inan.. Bu aralar hormonlarımız bizimle oyun oynuyor. Duygusal dramatik olaylardan filmlerden uzak tut kendini.. İnternetten doğum fotoğraflarına bak. Ben öyle yapıorum, anne bebek ilk buluşması falan.. Çok güzel o anı hayal edip mutlu oluyorum..

GİZEM'cim..

Canım geçmiş olsun.. Hem düşmene hem de temizlikçi kadın olayına üzüldüm.. Kendine çok dikkat et canım...

Kızlar kendinize iyi bakın, Doğuranlar olursa şimdiden hayırlı sağlıklı doğumlar.. Allah'a emanet olun...
 
bu gece bebeğimin hareket etmedi öğlene kadar bekledim sonra kıpırdadı ama çok korktum bu aralar hareketleri az ama günde bir kaç defa hıçkırık tutuyor bu normalmiki acaba....

Sabah benimkide çok az kımıldıyordu normal sanırım aç kalınca sanki hareket az gibi geldi
 
kızllllaaar yazdıklarınız için çok teşekkür ederim burası da olmasa .:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:çok iyi moral veriyorsunuz heinize canı gönülden teşekkğr ederim bugun sabah akşam nstye grdim 140 160 arası idi kalp atışları doktor iyi dedi hareket azlığımızı da kontrol etmeye devam yatıyorum dinlıyorum kızımı yarın yıne kontrolumuz varr kızımın hareketleri normale dönseee çok mutlu olucam yatıp kalkıp bişeyler yıyoruuum tartılmadım da şu iki günde çok kılo almışımdır mınnoşum oynasın diye tatlıları götrdüüm gece gözüme uyku girmedii yedim içtim dinledim bebeğimin hareketlerini elımde olsa sürekli kalbini dinleseeemm yarın ola hayrolaa hıçkırmaya başladı kızım az önceee o hıçkırıklar benı çok mutlu ediyooorr kızlaar ben de salı günü bebeğime kavuşucaaam inşallah dışarda gözümün önünde olsssuun kılosu da iyi allah hayırlısını versiin ne diyim


bu arada papatyacım anılım durumunu okudum çok üzüldüüğm canıım benıııımm nerden cıktı nasıl oldu bu şimdii allah acil şifalar versin bir önce iyileşirsin yavrunu sağlıkla kucağına alırsın inşallah dua ediyorum sana da.... allah beterınden korusuun senide yavrunu da aklım gitti yazılanları görünceee
 
Guzel öğretmenlerimin bu anlamlı günü kutlu olsun
Cok zor meşakkatli özveri ve disiplin isteyen kutsal bir meslek
Canı gönülden yapan bir cocuğa en ufak bir bilgi öğretebilen sevgiyi saygıyı
Vatan sevgisini aşılayabilen tek bir harf öğretmek için çabalayan
Öğrencilerini evladı gibi gören başını okşayan
Tüm öğretmenlere cok teşekkür ediyor ve buyuk saygı duyuyorum..
İyi ki varsınız. ...
 
X