Ya sizlere birşey soracağım... Yarın spinal anestezi ile sezeryan olacağım... Dün anestezistle görüştüm ancak sormayı unuttum heyecandan o da uyarmadı özellikle... Aranızda spinal olmuş ya da yakında olacaklar bilir belki... Ameliyattan belirli bir saat önce yemeyi içmeyi kesmek gerekiyor mu ne kadar süre gerekli? Lağman yapıyorlar mı?
Kramelim.. bende ztn bekleyemicem artik hem alttan yana daha rahatim
Hediye bi bluz geldi esime dedim bi ara onu degistirmeye gidelim diye
OYle cikabilirim :))
SANADA hem kendi adima hem burdakiler adina tesekkur ederim
Ilk zmnlar pek girip yazamiyordun ama son donemde surekli girp herkese hepimize yetisip moral verdin canim.. bilgilerini paylastin. Valla super bi kisiliksin canim
Allah gonlune gore versin
Guzel bir dogum nasip etsin sanada
Canim sen ne zmn gireceksin doguma belli miydi
Bi ara sanada alinti yaptim ama siteden atiyo beni tel.. kafayi yedi
merhaba kızlar...dün sabahtan akşama kadar kah düzenli kah düzensiz kasılmam oldu ağrılarım da vardı ne var ne yok diye acile gittik...alttan muayene olmamıştım daha önce zaten sezaryen olucam diye herhalde...neyse alttan muayene ettiler kanadı ve dün gece geçmek bilmedi:2:sabah muayeneye gittim usgye falan girdim yarın 7.30da gel alalım ameliyata dedi...çok garip oldum heyecandan ölcemdua edin de sağlıkla kavuşalım birbirimize...
Canim sütünün azaldigini nasil anliyorsun bana yetmiyor gibi geliyodu 20 gunde 650 gram almis kuzum doktorumuz sutun yetiyor demekki dedi kesinlikle mama vermiceksin dedi bendw saat basi sagiyorum kendimi kizim uyurken biriktiriyorum
Mervecim bnm bebek cok sık acikiyor yaaa
Gogus uclarim catlakk hele solu verirken kalbim sıkısiyor acidan..
Onu sagiyorum arada kidinlensin ucu diye... cunku uclarim buyk ve tam damagina geliyor
Cnm cok yaniyor
Birde cok az yiyorumm
Yanimdakilerde kerem biraz miziklasa aaa deniz hadi emzir diyorlar dolmuyor ki
Birazdan bulgur pilavi yapicam
Canım kuru hurma , taze hurma, kuru incir,maydanoz,bitki çayları bunlar benim sütümü arttırıyor. Bu kuruları yeyip üzerine 2 bardak su içiyorum. Her emzirmeden sonrada 2 bardak su içiyorum. Gündüz sütüm çok fazla geliyor geceleri yetmiyor. Sağacam bende gece verim diyorum.Kızlar neler yiyorsunuzzz yaaa
Sütümüz hangi yemekler ile çoğalır içecek dışında
Kizlar benim bebegimin yuzunde kucuk birkac sivilceler olmsya basladi.birazda bogaxda da var.internetten okudum anne sutu yaradigi icin yaziyor.acaba oyle mi ? Bi de sizin bebeklerde devamli geriliyor mu uyurken uyanikken devamli geriliyor. Bu biseye mi isaret.
allah nasip ederse yarın sabah suni sanci ile doğum yapacagim...hepinzin dualarını bekliyorum...
cemredeniz
Kızlar neler yiyorsunuzzz yaaa
Sütümüz hangi yemekler ile çoğalır içecek dışında
yeşil mercimek sutu cok arttırıyor...
Benim de sonunda tarihim belli oldu... 11.12.2013 saat 11.00de spinal sezeryan olacağım... Aslında sezeryan olup olmayacağı belli değildi normali de denemek istiyordum ama bebeğim 10 gündür kilo almıyor... Zaten çok kilolu değildi.... Doktor artık tutmayalım çıksın kilo alsın dedi... Erken doğum riskim de kalmadı zaten... İyi dedik çarşamba günü sezeryanla bebeğime Allah izin verirse kavuşacağım.... Çok karışık duygular içindeyim heyecanlıyım ilk doğumum olacak... Bebeğim umarım kilo alır... Sağlıkla kucağıma alırım... Bana ve bebeğime dua ederseniz sevinirim
Biliyorsundur ama yinede yazayım gaz yapar bulgur içine kimyon köy bolca gerçi gaz prob yoktur belkiAy süper bnmde oğluşumda minik sivilcelerden var
Bugün bulgur pilavı yaptım
Yeşil soğan ve yoğurtla yedim üzerine lohusa şerbeti içtim
Canım,
çook kolay çoook sağlıklı bir doğum dilerim sana. bebeğini sağlıkla kucaklar, sağlıkla büyütürsünüz inşallah...dua edeceğim sana ve tüm doğum yapacaklara...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?