Kızlar bebek görmeye gelen misafirlere ne ikram ettiniz? Benim de son haftam acaba hazır iyiyken neler yapıp hazırda tutabilirim dedim
Misafire de bişey çıkarmadan olmaz acaba zeytinyağlı dolma falan mı sarsam yoksa hiç gerek yok mu kararsız kaldım://
Siz neler yapmıştınız
Evet ağlamadı çok heyecanlandı :)Ayy masallah cnm hic te aglamiyor sanirim oyle gorunuyor.bizimkinin yuzune su geldimi basliyor cigirmaya.allah nazsrlardan sakladin cnm
kızımın son model fotoları
gece gece güldürdü beni eylül
tükürüyor demek bak sen hanfendiyee
yesinler onuuuu
akıllı bıdık nolucak
gizem cnm eğer öyle devam ederse alışkanlık haline gelir başedemezsin tok olduğuna eminsen biraz ağlamasına izin ver yoksa hep bekler ama açlıktan istiyorsa başka çaren yok
bunu ancak kilosundan anlarsın
hımm hiç denemedim ama oda tümden sarı yapar :44:
araştırayım bakalım
bide boya üstüne olmaz o sanırım benim saçımda boya var bide ala bula olursa
gaz için verilen ilacın adını yazar mısın
Evdekiler kahvaltii yapiyor bende lurbanlk gibi bekliyorum..
Birazdan dogma gidecem...:))))))
Ins.guzel gecer...tabi hepimizinnn...
Geçmiş olsun canım yaa üşütmüştür karda dinlenir toparlar annesi sen üzersen kendini sütün de etkilenir bozmamaya çalış moralini ne olursa olsun lohusalık zor çocuğu olmayan çocuğa bîr evladı olan ikî evlada alışmaya çalışıyo
Zor bir süreç...
Cemredeniz Papatya ne oluyor bize ya imtahan dünyası sizleri okudukça ağlamaktan gözlerim şişiyor..
Rabbim yardımcımız olsun..
Oğlum emerken boğuluyo kızlar
mosmor oluyor ve gözleri dönüyor sadece beyazı görünüyor çok korkuyorum kızlar oğluma bişey olursa diye
Sonra oda korkuyor emmiyor daha sabahtan beri 2 kez emzirdim
son 4 gündür böyle oldu ne yapıyım ben nasıl emziricem sağsam biberonla versem Allahım yavrularımızı bize bağışlasın onlarla imtahan etmesin bizleri
denizim geçmiş olsun
arala üzüldüm midesini üşütmüştür yavrucak havalar öyle soğukki oğlum kocaman ama yataktan çıkıp okula gitmesine dayanamıyorum kaldıki aral daha bebek sayılır
senin yaşadıkların lohusalığın getirileri malesef
inan bende öyle olacağımı bildiğimden bazen etrafımdakilere söylüyorum şimdiden alıştırın kendinizi allahtan benimki büyük kendine yetebiliyor
ama yinede korkuyorum inan sen yine güçlüsün ikisininde sana ihtiyacı var aslında yetiyorsun ikisinede bak daha lohusasın aralı mutlu etmek iiçin kara çıkmışsın
üzme kendini senden başka kimse onları mutlu edemez böyle düşün
sütün için önce iyi düşün piskolojini düzelt inan şaşıracaksın sen inan sütünün çoğalacağına
iştahın olmasada zorla kendini ki sen yaparsın sadece birazcık sakinleşmeye ihtiyacın var
yakın olsam hazır doğurmadan hepinizi tek tek evden toplar dışarı çıkartırdım bebiklerinizle :)
konuşarak stres atardık bide bi güzel tıkardım ağzınıza pastaları börekleri çaylarıayyy nasıl yapasım geldi off ne diye uzaksınız sanki
geçecek denizim hepimiz bunları yaşıcaz ne yazıkki
canımızdan can ayrılıyor elbetteki bu vücudunda tepkileri olacak bak tv de neler duyuyoruz dağlara taşlara anneler neler yapıyor lohusalık sendromuyla biz anca yetemiyoruz diye ağlıyoruz
iyi düşün cnm alini aralını düşün aralın sana alininde sütüne ihtiyacı var yarın öbür gün piskolojin düzelince bu sefer niye kendimi böyle yıprattım sütüme oldu olan diyeceksin
deniz
çok geçmiş olsun..
öncelikle bir saaat içinde 5-6 kere kusuyor ne yeyip çıkarıyorsa bağırsak enfeksiyonudur.
ama uzun aralıklarla kusuyorsa normal bi enfeksiyon olabilir. kulak iltihabı boğaz gib..
çağanda bağaırsak enf. dan çok öektik. öğlene kadar 10-15 kere kusuyordu
karamel
çok teşekkür ederim canımmm...
Denizcigim gecmis olsun.kendini sakin yetmiyor gibi hissetme kolay degil 2 cocuga bakmak bak biz tek cocuga bakamiyoz.sen kendine iyi bak cocuklar icin onemli olan sensin.
Canlarim ben de dun saat 15.48de acil sezaryanla bebegime kavustum.darisi dogum yapamayanlarin basina.
canım bebeğin kilosu kaçtı en son ?
geçtiğimiz pazartesi 3300 gr'dı. doktor gelişimi iyi, şimdi bile doğsa küvezlik bir durumu olmaz birşey olmaz demişti.
canım benımde oluyor tam boşalmıyor sanırım benımkıde memeede uyuyor tekrar tekrar emzir kafasını cevırene kadar emzir ben sebamedin bebek yağını kullanıyorumKızlar ya bugün 18. Günümüz benim göğüslerim çok sızlıyo ve acıyo benim neden olur sütüm azdı sanki arttı biraz iyice boşaltamadığımdan mı ağrır acaba bebiş benimki hemen yoruluyor da..
Bir de kaçırdınız galiba banyo sonrası nemlendirici ne kullanıyosunuz?
hyırlı olsun allah analı babalı büyütsün uzun ömürlü olsun minnoşunCanlarim ben de dun saat 15.48de acil sezaryanla bebegime kavustum.darisi dogum yapamayanlarin basina.
canııım hayırlı doğumlar sağlıkla evladını kucağına alırsın inşallah hatta şua doğmuştur ne mutlusundur şimdiEvdekiler kahvaltii yapiyor bende lurbanlk gibi bekliyorum..
gizemcim benımkıde öyleydi birkaç gün öncesine kadar domuyor herhalde diyordum burnu tukalıymış bizim ufaklığın deniz suyu ve burun aspiratörüye açtık burnunu şimdi o huyu gitti sanırım burnu tıkalı diye ememiyormuş bende emzik vermeye çalıştım ama almadı kuscak gibi yapıyor bende vermıcem o her yalandığında tıktım göğsümü ağzına şimdi o yalanmalar azaldıkızlaar eylül beni emzik olarak kullanıyo memeyi bırakmıyo tok biliyorum ama uyuyana kadar orda öyle durmak istiyo emzikte tutmuyo bakıyo bişey gelmiyo tükürüyo emziği suratıma resmen :26:ağzı hep açık aranıyo yalanıyo sürekli :26:
gülaay insan korkuyor ne yapıcanı şaşırıyor soğukkanlı ol canım bende çok pani yapıyorum bu sefer daha kötü elim ayağıma dolaşıyor emzirme şeklini değiştir birde arkadaşımız demiş ya burnunun üzerinden alnına doğu masaj yapcakmısn canım inşallah düzelir bu durumCemredeniz Papatya ne oluyor bize ya imtahan dünyası sizleri okudukça ağlamaktan gözlerim şişiyor..
mosmor oluyor ve gözleri dönüyor sadece beyazı görünüyor çok korkuyorum kızlar oğluma bişey olursa diye
son 4 gündür böyle oldu ne yapıyım ben nasıl emziricem sağsam biberonla versem Allahım yavrularımızı bize bağışlasın onlarla imtahan etmesin bizleri
bu arada dun cok kötü bı gundu ..
Aral ile bahçeye indik Keremi doyurdum babaannemizle kaldılar.. Aralın okulu tatildi
ck istedi diye bahçeye indik kartopu oynadık kardan adam yaptık
komşu 3 kadın gordu benı şok oldular nasıl ayaklandın vs...
neyse...
akşam o kdr yorgundum ki anlatamam gecelerı malum hepımızın uykusuzz..
mutfakta zar zor yemek hazırlıyordum.. bu arada iştah sıfırrrrr.. çorbaları koyarken aral geldı annecım karnım ağrıyor dedı
yanı acıktım sanırım dedı.. hemen egıldım yüzüne baktım ztn cok durgundu.. oglm ıyımısın dedım solgungu..
alel acele hazrladım sofrayı aral yerde yatıyordu
yalvardım bı kasık çorba ıc dıye ıkna ettım zar zor geldı sofraya
bı kasıgı yedırmemle annecımmm cok kötuyum dedı kucağıma almamla her yere fışkırırcasına kustu.. oglen yedıgı yemekler duruyordu olduğu gıbı .. onları bıle ögutememışş kuzummm
halılar yerler battııı.. hemen murat aldı cocuu banyoya goturdu.. benı o an bır ağlama krızı tuttuuuuu
kusmuklara basmısım banyoyay gıderken bacaklarım ayrıldı kaydımmmoram oyle bı acıdı kı
neyse halılara basa basa gıderken Kerem ağlamaya başladı
esım ona koşarken aral kucağımda banyoda saldı kendını ufak çaplı bı baygınlık gecırdı suratı bembeyaz gozlerının kenarları mosmor oldu ... o kdr korktum kı bı yandan ağlıyor bı yandan murat a sesleniyordum geldı kucağına aldı .. salona gectıkkk
annemı aradım kadıncağız geldı kusmukları beraber temızledık
halıları esım sıldı..
arala bakıp ağladım saatlerce...
sofra oylece kaldı yıne yıyemedım..
bugun sutum hcı yok
evlatlarıma yetemiyorum dıye ağlıyorum..
neyse oylece uyuya kaldı aralım.. sabah kdr nöbetleşe baktık esımle..
sabah su ıstemıs babasından ıctıgı gıbı bu kez yatağa kustu..
dr a gıttık ılac verdı.. bugun yağsız çorba fln yaptı babannesı onu yedrdım . az öncede cok mınık bı parça börek yedı..
1 saat kdr uyudum yarım yamalak babannesı çocuklarıma baktı.
sonra kalktım emzırdım bebegımı .. ama doymuyor kiii
tam boşalmadığı zaman ağrı ve sertlik yapar bunun için manuel bir sağma makinesi işini görebilir aslındaKızlar ya bugün 18. Günümüz benim göğüslerim çok sızlıyo ve acıyo benim neden olur sütüm azdı sanki arttı biraz iyice boşaltamadığımdan mı ağrır acaba bebiş benimki hemen yoruluyor da..
Bir de kaçırdınız galiba banyo sonrası nemlendirici ne kullanıyosunuz?
Amin canım Allah razı olsun...Oyle tabi psikolojik olarak biraz kotuyum cok degil tabi gun icerisinde ne kadar kendi kendime gaz verip herseyin ustesinden geleceksin merak etme diye kendi kendimi telkin etsemde bi anda pissss diye sonuyorumherseyin hayirlisi sizleride merak ediyorum ne yaptilar acaba diye gun icinde bakinip duruyorum.korku mutluluk heyecan endise hersey mevcut suan seninde Allah yardimcin olsun arkadasim esim hep cenneti boyle boyle hakediyosunuz bize birsey yok tabi diye dalga geciyor ama haklilik payida yok degil hani bi an once minik kusun sagligina kavusurda evinde sicacik yataginda alirsin koynunda misil misil yatarsin insallah...
cnm dr a sorsan annenlere falan ne bilim yanlış da tutmazsın artık yarı kırkınız çıktı bile...Cemredeniz Papatya ne oluyor bize ya imtahan dünyası sizleri okudukça ağlamaktan gözlerim şişiyor..
cnmmm Allah yardımcın olsun inşallah iyisinizdir...Evdekiler kahvaltii yapiyor bende lurbanlk gibi bekliyorum..
Allah bağışlassın gözün aydın cnmmmm..Canlarim ben de dun saat 15.48de acil sezaryanla bebegime kavustum.darisi dogum yapamayanlarin basina.
Canım kardeşim benim.....aşkım bak ben içtiklerimi söyliyim belki kullanırsın faydasını görürsün.
humana,milupa still tea,lactamil,rezene,milk max diye bi macun bide 2 lt su içiyorum.her yemeğin yanındada komposta veya hoşaf.buna rağmen şuan doymuyo günde 3 kere 45 cc mama veriyoruz.aptamil aldım senle konuştuktan sonra.
Anılımm çok dua ediyoruz konuştuk bugün ben rüyamda gördüm çıkıcak inş arasımız pazartesi günü.sen çok güçlü bi annesinn canım benimmm geçiçek hepsi bunların..
Denizin canımıniçin..
kıyamam sana da evlatlarına da=((
Aral hala hasta mı ilaç başladınız mı....
üzüldükçe sütümüz kaçıyor düşünmememiz lazım .İyi anneyiz yetiyoruz falan diye kurmamız lazım kafamızı....
Bende öyleyim.içerde ağlıyor yğun bakımda ..buradan birşey yapamadığım için içim parçalanıyor içim..yanımda olsa da susmasa diyorum.
başkasının ellerinde olması çok kötüü=(((
bir de dr lar dedik i 1 ay görüşmesin kimseyle insan içine çıkartmayın..
ben gelene gidene nasıl dicem görmeyin ellemeyin falan yaa =((((
ne kıymetli dicekler sakınıyo dicekler..
aman derlerse desinler di mi milleti düşünmeye halim yok artık
Denizin canımıniçin..
kıyamam sana da evlatlarına da=((
Aral hala hasta mı ilaç başladınız mı....
üzüldükçe sütümüz kaçıyor düşünmememiz lazım .İyi anneyiz yetiyoruz falan diye kurmamız lazım kafamızı....
Bende öyleyim.içerde ağlıyor yğun bakımda ..buradan birşey yapamadığım için içim parçalanıyor içim..yanımda olsa da susmasa diyorum.
başkasının ellerinde olması çok kötüü=(((
bir de dr lar dedik i 1 ay görüşmesin kimseyle insan içine çıkartmayın..
ben gelene gidene nasıl dicem görmeyin ellemeyin falan yaa =((((
ne kıymetli dicekler sakınıyo dicekler..
aman derlerse desinler di mi milleti düşünmeye halim yok artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?