Ben sezeryanın ertesi günü hastanede banyo yaptım... Pansuman yaptılar sonrasında da ve hergün evde yıkanıyorum kendim pansuman yapmıyorum... Onlar en son pansuman yaparlarken birşey sıktıar üstüne kuru ve temiz tut yeter dediler... Yalnız kızlar size birşey soracağım? Sizin de ameliyet yerinizin oralarda böle hissizlik durumu var mı? Böle jöle gibi uyuşuk resmen orasıben de bie terslik olmasın:26:
ya hiç sormayın ya hç sormayın bebeğii yediriyorum bunar yanımda ..çocuk köh köh öksürüyor eş dışardaydı geldi şimdi söyledim.
5 kiş dah agelecek
bebek uyuyo deriz göstermeyiz diyo.nasıl dicezöyle şey olur mu.
offf kafayı yicem ya vallahii yicem!!
ne adar düşüncesizler.
hepsini yıkıcam tabi.....
ben serum fizyolojik kullanıyorum bide otri bebe aldım burun aspiratörü ağzınla çekiyorsun onunla temizliyorum ama temizlenmiyor tam çünkü boğazıda çok kötü yavrumun=(((
ben yemin ederim kendimden sakınıyoum insanların bu kadar rahat olmasın nefret ediyorum nefret.......
ayy korkunç.neler yaşamışsın.Allah sabrını vermiş sana şükürler olsun o gücü vermiş sana bak....
öyle böyle geti gitti.evladın kucağında boşver cnm...
Allah ıslah etsin öylelerini
Insanlar ztn normal dogumu ne saniyorlar anlamiyorum
Oradan kocaman kafa cikiyor elbetteki zor olacak kardesim
Ztn insanin canindan can kopuyor aci cekmeyenin orda oyle konusmasi
Iyice cileden cikartir insani
bugün dr kontrolüm vardı dr um yoktu kendi dr umun eşi baktı oda jinekolog.. su en fazla 1 hafta gider dedi istersen suni sancı verelim dedi istersende sezaryene alalım dedi bende 2 güne günüm doluyor düşünim dedim ama normalde doğurmak istiyorum suni sancıdan korkuyorum..sizde bişeler söyleyin..nst de bugün sancı felan çıkmadı..yarın kendi dr umu arayıp konuşmak istiyorum ama gelmeyebilir dedi hastaymış..ama cuma kesin gelir dedi..kızlar ne olur bişeler yazınnnnnnnnnnnnnnnn
İyi akşamlar kızlar biz yakında 1 aylık olucaz zaman ne çabuk geçiyor
Kızlar bebekler ne zaman bize tepki vermeye başlıycaklar agular filan..
benim oğlum ağlamayı hiç sevmiyor ıghh yapıyo bakmazsam ıngaa diyoo bekliyo bakmıyorsam bir ıngaaa daha :)
Çok seviyorum onu gece uykuz kalıyorum çok fazla uykuya dalmam uzun sürüyor ben dalana kadar o uyanıyor :)
Birde kızlar ben sağ gögsümü verirken sol sol gögsümü verirken sağ gögsümün ucu acıyor fena birşekilde çok ilginç :)
birde bebekleri nasıl giydiriyorsunuz?
Ben çıtçıtlı üstüne tek kat birde battaniye ev 22 salon filan Alinin odası 24 derece ama arkadaşım bugün kızdı hasta olur diye üstüne birde tulum giydirdim..
benimde yara oldu lansinoh kullaniyorum surekli sur.bide gogus kalkani al onla emzir iyilesmesi kolay oluyor.Kizlar göğüs uçlsrim fenaa emziremiyorum sütüm azaliyor lansinoh kullaniyorum daha etkilisini bilen veya başka bi çare bilen varmıı
mrb kızlar bi sorum var 32 günlük oldu bebegim. biraz hırıltı var dr. bi damla verdi . eşim onun dediği ilacı bulamamış aynı tip diye eczanede otri bebe modonoz vermiş. dün gece kullandık bi tana çok ağladı ama kullanan varmı içinde kullanım kılavuzunda özel bişey yazmıyo ama dr. un dediği öbür ilaç için yemeden 20 dk önce uyumadan 20 dk önce demişti ??? nasıl kullanıyorsunuz birde ?? gaz ilacı kullanan varmı OM-X isimli bi ilaç almış eşim kullanan varmı memnunmusunz ??? dün akşam çıldırttı bizi resmen gazdan huysuzluktan uyumadı doğru dürüst ağla ağla(
aynenn benimde çooooooook fenaa ama oğlımda dahada fenaydııı. tek çare ilaç faalan değil sadece zaman ve nasırlaşması oranın işte o zamn geçiyor..
hiç bi ilaç kar etmiyor helede yara olduktan sonra. benim gün böyu bide sızlama yapıyor.. ağlayarak emziriyorum...
emzirme saatim gelince strese giriyorumm
Dun şu maltana denen icecekten aldim bi ise yaramadi..
Bugun sutumun artmasi gerekiyordu guya
Bebegime her mama yapisimda icim aciyorrr.... goguslerim sizliyor
Hic aklima gelmezdi bu kdr az sütüm olacagi(((((
Geceleride yarim yamalak uyuyorum ondan heralde
Denizcim cok kotü grip oldum etlerim aciyor ateşim var göğüsler fenaa süt yook Allahım hepimize yardim etsin yarabbiiim
mrb aranıza yeni katıldım bende 14 gün önce doğum yaptım dünyalara güzeli bir kızım oldu. allah hepimizin evlatlarına sağlık versin buradan ve sizlerden çok şey öğreniyorum
kızlar biz ilk 1 ay için kiralamıştık pompa şimdi süresi doluyor ve kendime birtane satın almayı düşünüyorum. tavsiye edebileceğiniz marka varmı? oldukça da pahalılar
özellikle lansinoh un elektrikli göğüs pompasını kullanan var mı aranızda memnunmusunuz ?
Canım o kişi benimben lansinoh affinity kullanıyorum ... İlk günler kanallarım tıkandı mastit oldum o zaman tabi az da olsa çekti sonra antibiyotik kullandım gayet iyi çekiyor... Resmen hayatımı kurtardı... İlk mastit olduğumda hastanedeki medela göğüs pompasını kullandım berbattı 1 ml yi zor çekti şaka gibiydi.... Kısacası ben öneririm canım memnunum çok:)
sizlere bişi sormak istiyorum sizin bebeklerinizde ölemi kızım devamlı emmek istiyor versem saatlerce emicek dün saat 12:30 dan 14:00 e kadar emdi korktum doymuyor mu acaba diye belli sürelerle mi emziriyorsunuz yoksa ne zmn isterse mi düzenimiz 2 saatte bir oldu geceleri kendi kalkıyor bide göbek bağı düştükten ne kadar sonra yıkadınız şimdiden teşekkürler
bunu duyduğuma sevindim canım biz de ameda nın elektrikli göğüs pompasını kiraladık oldukça eski bir modeli ama yine de çok memnun kaldım şimdi süresi doluyor ve aynı markanın son çıkan modeli 300 küsür lira çok mükemmel bir ürün ama oldukça pahalı ebebek de lansinoh 149 tl şuan fiyatı uygun geldi sen kaç liraya almıştın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?