Hoşgeldin canım.Hayırlı olsun.Bunu bende merak ediyordum.Bende çok fazla laptopla vakit geçiriyorum. Laptopun yaydığı radyasyon fetusa zarar vermiyormuş.Hatta güvenlik kapılarından geçmeninde bir zararı yokmuş.Ben bir süre dizimde kullanıyorum.Sonra dizimden indiriyorum.Öyle değişikli hallediyorum yani.Şu an dizimde:))
tabiki canım rahatça görünür valla dr büyüklük için bişi demedi de bana ultrason görüntüsü verdi ordan anladığım kadarıyla 13 mm gibi geldi ama emin değilim. onu duymadım.. senin kesen kaç mm idi
hnk cnm kilo sorunun yok istediğin kadar yiyebilirsin...çıkartma ama ziyan olmasın
inşallah bu sefer iyi geçerde 9 ay kusmazsın.
ben kızımda 2 sefer anca çıkarmıştım ama limon kokulu deterjanlara dayanamıyordum
Hımmm Allah var gönlümde ikisi de eşit kız da olsa erkekte olsa aynı sağlıklı olsun da hepimizinki. Ama cicişler alasım var. Netten bakıyom cicişlere hangisine bakacağımı şaşırdımDaha epey de var öğrenmemize. Bakalım hayırlısı.
Amin inşaIlah sağlıklı Olması Önceliğimiz tabi ki. Aynen bende senin gibi kiz cicilerine cok ozeniyorum.gozum hep kiz cicilerinde. Allah gonlumuze gore versin insallah. Pit pitlari duyalim da hayirlisi ile...
ooo sohbet ilerlemiş ne güzel :) yeni annelerimiz gelmiş ,
beni de ekleyin listeye lütfennn ilk bebeğim , 26 yaşındayım aralık 31 :) yılbaşında gelebilir yavrucum :) 2 aydır istiyorduk
cnm doğum tarihini satına göre hesaplaman gerekir sen yumurtlamaya göremi hesapladın.31 aralık da doğacaklar daha yapım aşamasında.
1 mart sata göre 7 aralık çıkıyor.