- 25 Şubat 2013
- 2.960
- 101
- 163
Eki Görüntüle 789550 Eki Görüntüle 789551 Eki Görüntüle 789552 bunlarda oğlumun beşiği ve müzükli sallanan ana kucağı diğerinin adıda puset sanırım
Battaniye havlu ve tulumda altım bikaçtane onlarıda çekip eklerim bunları netten aldım ama aynı ana kucağının rengi farklı sadece..
oooooo
hayırlı olsun süperrrr=))
ben hala almadım doğru düzgün bir şey=))
yarın odasının siparişini vereceğiz o kadar ama ant içtim bu ay bitircem anacım=))
yığcam bu ay herşeyi.
bakalım o yığının altından nasıl kalkcam maddi manevi tabii..
tulumları battaniyeleride koyyyy
Eki Görüntüle 789550 Eki Görüntüle 789551 Eki Görüntüle 789552 bunlarda oğlumun beşiği ve müzükli sallanan ana kucağı diğerinin adıda puset sanırım
Battaniye havlu ve tulumda altım bikaçtane onlarıda çekip eklerim bunları netten aldım ama aynı ana kucağının rengi farklı sadece..
Resimleride çektim ama telden yükleyemiyorum pcde görümcem var gece eklerim belki aldıkça heves ediyo insan ya :) eşim gitti pil aldı sallandıruyoruz 1saattir hehe ben oda alamıycam malesef bunu aldık alırsın canım yavaş yavaş hem kış sezonu daha ii bizim için daha güzel seyler alırız.
arkadaşım fiyatlar piyasada ki gibi ama şu avantajı var herşey bir yerde şöyle bir göz gezdirip bol bol fikir sahibi olabilirsin markalar ise aziz bebe ,gaye bebe gbi...ama bebişlerimiz için gezmenin verdiği zevk başka tabii...ben alışveriş diye çıkmıyorum ama gözüm hep mağazalarda indirimde birşey varsa hem markalı hem ucuza almaya çalışıyorum...c&a dan inanılır gibi değil 5.90 tl ye kapşonlu eşofman hırka ve altını aldım Ayrıca dün akşam mother care den 4 lü body seti aldım 70tlden 30 tlye düşmüş bilginize...Bu aralar bebek arabalarıda araştırıyoruz havuzlu han da nakit alırsan piyasaya göre 200 lira civarında indirim yapılıyor.Ayrıca orada tanıştığım bir arkadaşta bebek beşiği için ve bebek arabaları için rasim işcan geçidinin daha uygun olduğunu söyledi arkadaşım...
arkadaşlar bebek arabamızı aldık rasim değil:)haşim işcan alt geçidinden kraft twist relax her birşey olabiliyor asıl önemlisi mutlulukla sağlıkla kullanmak o olmuş bu olmuş...
arkadaşlar bebek arabamızı aldık rasim değil:)haşim işcan alt geçidinden kraft twist relax her birşey olabiliyor asıl önemlisi mutlulukla sağlıkla kullanmak o olmuş bu olmuş...
ayy evetttt=)))
bende eşimle inatlaşıyorum hayır rasim diyorum
haşim diyorrr=)))
ya olur mu hamişlerden daha mı iyi bileceksin diliyorum bi de inat ettim=)
güle güle kullan canıms .ne kadara aldın fiyat söyle de fikrimiz olsun ayıp olmazsa=))
benim gibi henüz almamışlara
Bizde dün odamızın siparişini verdik.
fotolarını koyarım birazdan gerçi fotodakiyle pek alakası yok ben çok değiştirdim kapağını falan ama olsunn
hevuk iyi günlerde kullanın canım
fiyatlarını da yazarmısın? ben de sepet alcam ama henüz hangisi olcağına karar vermedim ana kucağı da ne marka ve ne kadar yazarsın canım
hayırlı olsun papatyaaa nerden aldınız, biz de dün modesaya gittik, dönüşte de çamlıca ebebeke, fetih mobilyacılar çarşısına uğradık ama pert olmuştum... orda fazla mağazaya giremedik
ayy essela cidi misinm=)))
bizde modesadaydık modesadan aldık zaten
istersen adını veririm dükkanın
karşılaştık mı acabaaaaaaaaaaaa=))))
hahahaha
arkadaşlar bebişlerinize aldıklarınızı görünce bende mutlu oldum çünkü etrafımdakiler daha erken son ayında alırsın diyorlardı,ama eşimle biz dayanamayıp birşeyler almaya çalışıyoruz ayrıca geçen hafta bu hevesle eminönü havuzluhana gittik fiyatlara ürünlere baktık fiyatlar piyasa ile aynı sadece bebek arabaları nakit alırsan az çok indirim yapıyorlar .Bizde bebişimize özdilekten kalın bir battaniye,5 parçalı bir takım ve linenste indirim varmış bebek havlusu aldık...Allah sağlıkla , mutlulukla güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.
evet kuzum yaaa aynı anda belki aynı mağazadaydık
hangi tükandan aldınız?
kaça aldınız?
sanırım en uygun yer orası... fetih mobilyacılar çarşısında çok yakın modeller daha pahalıydı hep... modokoyu sen düşün artık
büyüyen yataklardan mı aldın, altı ister baza ister yavru yataklı. benim beğendiğim öyleydi ama mağazadan mağazaya kalite farkediyodu baya... iyi günlerde sağlıkla kullanın inşallah
hevuk iyi günlerde kullanın canım
fiyatlarını da yazarmısın? ben de sepet alcam ama henüz hangisi olcağına karar vermedim ana kucağı da ne marka ve ne kadar yazarsın canım
hayırlı olsun papatyaaa nerden aldınız, biz de dün modesaya gittik, dönüşte de çamlıca ebebeke, fetih mobilyacılar çarşısına uğradık ama pert olmuştum... orda fazla mağazaya giremedik
Biz de modesa yı gezdik ama her mağazaya girmedik aldığımız fiyatlar 2500-2800 arasında zeki bene den alıcaz sanırım ama özgel mobilyada aklımda olsun girer bakarım:) hayırlı olsun size de.Sağ ol canımsss
ÖZGEL MOBİLYA
istersen adımızı verirsin bakın şunların yönlendirmesiyle geldim diye.belki size de bize yaptığı kadar indirim yapar.
evet altan yavru yatak çıkıyor
çekmece de yapabilirlerdi ama ben yatak istedim.
ister yatak koyarım ister malzeme koyarım diye=))
biz büyük aldık o yüzden diğer yerlere göre pahalıya geldi gene de çok değil
2,550 ye mal oldu.
içini istediğimiz gibi yapıyor.
3 kapılı ama 4 kapılı boyutunda,üstünde yüklüğü de var.kocaman yanı tavana kadar=))
uzayan yata
çok baktık oralardan oda fazla fiyat verdiler.
buranın malzemesi de çok iyi iiçi dışı mdf.adamın modokoda bile yeri varmış aynı odayı orada 4binden pahalıya satıyorum dedi
modesa çok duyulmadığı için daha uygun
modoko masko gereksiz pahalııııı
Aynı ürünleri adamlar üretim yerinde yarı fiyatına satıyo7
modoko maskonun adı var sadeceee
Biz de modesa yı gezdik ama her mağazaya girmedik aldığımız fiyatlar 2500-2800 arasında zeki bene den alıcaz sanırım ama özgel mobilyada aklımda olsun girer bakarım:) hayırlı olsun size de.
Ben de uyku setlerine bayıldım benim için de uyku setinin kalitesi çok önemli odayı mobilyayı gösteren o kaneviçe işlemeli pembe beğendim senin erkek se krem kahve olanı da harikaydı. Uyku seti hatiç o zaman senin bu fiyat 200 değil 300 ister o takımlara:)aaaaa ercelf ben zaten zeki bebe ve özgel arasında 3 kere gittim geldim gittim geldim
zeki bebe de müthişşşş
o koca gemili olanın yanındakini beğendim ben beyazlı mavili olanııı
ama oranın uyku setlerine bayıldım bayıldım bittim
özgel dekiler iğrenç ötesi
ben uyku setini hususi zeki bebeden alcam o benim beğendiğim takıma taktığı takımı=))
200 den aşağı demeyecek ama ne yapalım.
olmadı sen alırken sana indirim yaparsa uyku seti,sen alır bana kargo yaparsın hehehehhe=)))
hevukçum maltepe civil dimi sepet için değil de o tam olarak nerde kalıyo bi tarif etsene canikomCanım sepet beşik 360 tl idi diğerlerini hatırlamıyorum biz civilden aldık ve eşim daha evvel orda çalıştığı için indirimli alıyoruz 170 e filan geldi yani..Eşim ödemeyi yaptı sordum arkadaşları ödetmemiş para sanırım biraz şanslı sıpam sanırım
canım yenidoğan da lazım olur diye düşünüyorum ben ama az almak lazımKizlar merhaba... bende Allah izin verirse Aralıkta anne olucam... alısverisini hangi aya göre yapıyosunuz, ben ogluma bi tulum aldm kuzenim kucuk gelir dedi. Yenidogan almıstm.. erkek bebek iri olurmuş, 3-6 ay al dedi bana.. cabuk büyüyolarmıs. siz ne düsünüyosunuz?
Ben de uyku setlerine bayıldım benim için de uyku setinin kalitesi çok önemli odayı mobilyayı gösteren o kaneviçe işlemeli pembe beğendim senin erkek se krem kahve olanı da harikaydı. Uyku seti hatiç o zaman senin bu fiyat 200 değil 300 ister o takımlara:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?