arkadaşlar şöyle evin içinde odadan odaya taşıyabileceğim, gece getirip odama koyabileceğim hafif beşik arıyorum. katlanıp bagaja sışarsa süper olur :)
ayy ben kızlara hiç bakmadım ki aklım gidiyo çünkü=))
erkeklere baktım ben
hepsi birbirinden güzel anacım insan karar verirken opitipiti oynuyo ben resmen öyle yaptım
sen alırken sorsana kuzum sana zahmet.
ilave bi tane daha alırsam ne kadar diye?
ben alırken kazık atmasın bana amca=))
canım güle güle kullanın kaça aldın bu arabayı? biraz ağır diye kalmış aklımda ağır mı sen denemişsindirmrb arkadaşlar bende işlh aralıkta anne olucamben şimdiye kadar bebek arabası ve ufak tefek kıyafetler aldım bebek odası bakıyorum ama kararsızım işte bakalım nasıl bi oda yapıcam oğluşuma :)
sorarım tabi canım. sen uyku seti ve yatak hariç 2550 tl ye mi aldın odayı?
biz de zeki bebe den 2800 tl fiyat aldık uyku seti ve yatak dahil fiyata uyku setlerini çok beğendiğim için direk oraya gidicem hiç aklımı başka mağazalarla pazarlıkla fiyatlarla karıştırmicam.
uyku setleri kalitesine göre değişiyor ama iyi bişey alcam dersen normalde 250-300 tl fiyatları.
bakalım biz de 2600 e falan indirtebilirsek süper olur. ben eylül sonunda gidip vericem Allahın izni ile siparişi.
mrb arkadaşlar bende işlh aralıkta anne olucamben şimdiye kadar bebek arabası ve ufak tefek kıyafetler aldım bebek odası bakıyorum ama kararsızım işte bakalım nasıl bi oda yapıcam oğluşuma :)
canım bize o takım bildiğin takım uzayan yatak dolap şifoniyer oyunck sandığı rafı 2500 dedi
yatak uyku seti dahil fiyat
ama modelden modeele değişiyor
ben evett yatağı uyku seti dahil 2550 ye aldım ama benim dolabım çok büyük.
eve gidince atcam buraya foto atamadım hala.hem 3 kapılı ama 4 kapı büyüklüğünde hemde üstünde yüklüğü var
tavana kadar düşün
bugünde gittim adama ölçülerini aldım verebilirim.
oyuncak sandığını koymamış fiyata.aman koymazsa koymasın zaten nlazım değğil dedim
içine raf eklettim çekmece eklettim.
fiyatı değişltirmedi.
hata dedim seni valla
"bak bi arkadaşa seni önerdim BARIŞ adını verirse indirim yap dedim" yemin ederim=))
istersen git bak kız için 2 tane beğendim m orda aynı fiyat.foto atarım sana onları da
Canım bizim ev dubleks yatak odamıza bi mobilya beşik aldık. Birde oturma odamıza park beşik aldık. Sanada öyle tavsiye ederim. Odadan odaya taşımak zor olur. Hem park yatak söylediğin gibi katlanıyor bagaja atılır.
hevukçum maltepe civil dimi sepet için değil de o tam olarak nerde kalıyo bi tarif etsene canikom
canım yenidoğan da lazım olur diye düşünüyorum ben ama az almak lazım
zaten 3-6 yazanlar daha küçüğe 9-12 yazanlar da herzaman daha küçüklere denk geliyo
ben birine de hediye alırken 3,4 aylıksa bile 6-12 yi falan seçerim
2013 aralık anneleri var canım oraya sohbete gelebilirsin
süpperrr :) ben de sabah uyandım aklıma bu geldi. :) iyi fikir değil mi. bebek odasını alacağız, gardrobu halısı kendi odasına... karyolası bizim odamıza... park yatak da oturma odasına... park yataklar sonradan oyun alanı da oluyormuş hani kenarları kapalı. hangi marka aldın acaba???
Yok ben Kartal Tamirhanedekinden aldım Maltepe'de de var grand hause nin karşı sokağında civil
merkez camisinin karşısndaki sokakta grand hous
Hello babye de bakabilrsin bişeler bostancı köprüsüne gelmeden kocaman biryer ama tabi civil daha uygun ordan..
canımmm güle güle kullanın cicileriniziiiii
özdilek battaniyeni ve linens havlunu merak ettim resim istiyoruuuuzzzzzz
kraft twisti geçitten kaça aldınız onu da merak ettimm
bak papatya da ben de cevap bekliyoruz
50 tl indirim yapıyor uyanıkteşekkür ederim canım :) senin aldığın fiyat uyku seti ve yatak dahil fiyatı ise sen uyku setini beğenmedin ve ekstradan zeki bebe den ikinci bir uyku seti mi alacaksın özgel mobilyadan aldığını kullanmayıp bir köşeye mi koyacaksın ? uyku setini almak istemiyorum deyip ekstradan indirim yaptırabilirdin israf olur yoksa. benim yerim çok büyük değil standart 3 kapılı dolap alıcam şifonyer ve büyüyen beşik. yüklük falan istemiyorum. ama senin bu kadar parça ve teferruat yüklük falan yine de iyi yani fiyatı. zeki bebe den daha uygun zeki bebe de bu alacaklarım 2800 tl bilmem indirim yaparmı. ama uyku setini çok beğendim başka yere gitmem sanırım süslü beşik de beğendim orda bambu beşik yatakodama koymak için 500 tl dedi pahalı geldi dışarda aynısı 380 tl eğer o fiyata bırakırsa onu da ordan alıcam.
benim alacağım takım bu inşalah link açılır:
http://zekimobilya.com/Resim/Bebek-Odasi-Takimi-Bebe_01_50.aspx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?