- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
bu arada üyelerden birinin resmini kullandım ana kucağında. aynı almışız da , umarım kullandığım için kızmaz çünkü internette resminin bulamadım :26:
kızıma aldıklarım
[
bu da benim fıstığıma aldığım ilk hediyem :) Daha hiç bi şey almadım bunun haricinde
anneanneler babaanneler sağolsun kendi aldıklarımı da ekledim
aman da aman ne kadar güzel şeyler bunlar bende istiyorum kızıma bunlardan
:) ben de çok beğenerek aldım cemredeniz rengi çok hoşuma gitti, dediğin gibi sırt desteği de çok güzel. güle güle sağlıcakla kullansın inşallah bebişlerimiz. 120 liraya aldım sen de öyle almıştın sanırım yanlış hatırlamıyorsam?
gizemcim aldıkalrın çok güzel mutlulukla kullanın güzel günlrde hepsini.termometreden bende aldım bayağı pahalı umarım memnun kalırız
Eki Görüntüle 749025
Bu da benim miniğime aldığım tulum inşallah sağlıkla doğup giydirmeyi nasip etsin Mevlam..
teşekkür ederiz hayatıımm :)
ne kadara aldın ki sen ben hello baby'den 35e aldıım termometreyi,braun 110 tl'ye aldıımm
canım ben e bebekten toplu alışveriş yapmıştım 149 gibi bir rakam kaldı aklımda yanılıyorumdur belki ...belkı aynısı değildir daha farklıdır bilemıyorum braunu çok tavsiye ettiler . inşallah bebeklerimiz ateşlenmez hiç.
essela ve deniz cicileriniz bir harıkaaa allahım güle güle giydirmeyı nasip etsin
teşekkür ederım kızlarrrr yavrularımızın hepsııııı sağlıkla gıysınler ınsallahhhh
lares cım senınde aldıklarına bayıldımmmmmm
ozellıkle lıla mont gıbı olan hırkaya cok cici yaaa
bnmde kızım olursa lıla pembe Allah ne verdıyse alırım cok cici duruyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?