2013 Aralık annelerinin bebişlerine aldığı ciciler...

baaaa yıllllll dımmmmmmmmmmmmmmm wetucummm yaaa superlerrrr
of offff Allahım banada 3. ye bir kız evlat nasip eyle yarabbimmmmmm
güle güle gıyınsın kuzucugunnn canım

[ATTH=CONFIG]795619[/ATTACH]

bende patik kolksiyonu yapıcam birsürü oldu şimdiden bunuda pazardan aldıım

ya dimiiii
ayakkabıları çok şeker oluyorrr
bir sefer giyerler herhalde
aralık anneleri topiğine attığım patikleri gördün mü meeleek çok tatlıı=))

baaaa yıllllll dımmmmmmmmmmmmmmm wetucummm yaaa superlerrrr
of offff Allahım banada 3. ye bir kız evlat nasip eyle yarabbimmmmmm
güle güle gıyınsın kuzucugunnn canım

sağol canım inş sağlıklı doğsunlarda cicislerinide giysinler.. 3. bebeği doğurmaya cesaret edersen inş rabbim sanada hayırlı tatlı bir kız bebiş nasip etsin....

sağol canım inş sağlıklı doğsunlarda cicislerinide giysinler.. 3. bebeği doğurmaya cesaret edersen inş rabbim sanada hayırlı tatlı bir kız bebiş nasip etsin....

aminnnnn canımmm .. inşallahhhh

melekcim patikleriniz cok cici sizindee

ya dimiiii
ayakkabıları çok şeker oluyorrr
bir sefer giyerler herhalde
aralık anneleri topiğine attığım patikleri gördün mü meeleek çok tatlıı=))

ewet canım çok ttalılar baktım ayy bayılıyorum bu cicilere Allah giydirmeyi nasip etsinn giydirirp giydirip gezdircem kızımı kokoş yapcam onuuu

ewet canım çok ttalılar baktım ayy bayılıyorum bu cicilere Allah giydirmeyi nasip etsinn giydirirp giydirip gezdircem kızımı kokoş yapcam onuuu

yap kızzz
benimde kızım olsa kokoş yapardım ohhh=)
hep şıkışıkıdım giyinsin pullu pullu
yirim yirim onları ya benn....

Anam gizemmmm bunlar bütün topiğe yeter güle güle kullanın. Bende yelek ve takımlardan bi kaç tane daha almalıyım. :44:

gizem canımmm.. cok ciciler hepsiiii...
kayınvaliden gordum mu bunları gorsunde utansın töbee töbeeee

guzzel eylülümüzzz mutlulukla giysin canım...
bnmde bi ton var ama ben hepsını topladım uzerlerını orttumm .. başkada almam araldan kalanlar var zatn yaaa sıfır gıbı
bi alırsam astronot alcam ama ablam alma aralıkta ben gelıcem dıo getırırım dıo bılemıyorum ya gelmezseee :44:

gördü aaa çok değilmi diyo hee dedim çok.almıyosun karışma bari.
kesin gelicekse alma kuşuum lazım olanları al sadece bencedeee.astronot bende bakınmaktayımmmmmm araştırmalarım sürüyo

önceden koyduğum için eklemediğim bi çuval şey daha var valla paylaşalım anacım gelin

Paylaşacam canım şimdi talhadan kalanlar ve yeni aldıklarımı yıkayıp ütüleyip bakacam ne eksik kaç tane almalıyım. Ona göre alır paylaşırım toptan

Gizooo en çok gs il olanları bayıldım
Hehehehehepp

O yastık ne ben bilmiyorum????
Ne işe yarar adı ne nerden aldın tek tek de cevaplayabilirsin toplu da ))))

benm cicişler büyük geldi yüklemio kızlar bi kundağını yüklemiş

Eklentiler

• $20130905_181949.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 36
  • $20130905_182002.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 40
  • $20130905_182113.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 42
  • $20130905_182152.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 42
  • $20130905_182258.webp
    55,2 KB · Görüntüleme: 40
  • $20130907_134709.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:
Çok güzel canım gardolabın oldukça büyük ve kullanışlı yerim olsa ben de alırdım yüklük ama ancak standart oda takımı sığıyor ben de orta kapağa cam ve tül düşünüyorum kulpları kristal istiyorum uyku seti ve kulplar pembe olsun diyorum tülü de öyle çok cici durur. Ben de yüklüklü modeli naz bebe de gördüm zeki bebeye yakın 1-2 dükkan ilerde.
Fiyat uygun olsa da senin aldığın yerde uyku seti sıkıntı oluyo almayınca az indirim yapıyo evet tabiki al bırakma ama zeki bene den aldığım takımı kullanacaksan kenarda durur ancak değişim yaparsın kirlenirse falan. Yani sen de uyku setine 250 tl verirsen zeki bebe den fiyat 2800 tl ye geliyor :) bize de 2800 dedi tabi yüklüksüz haline bakalım ne kadara inecek?

benm cicişler büyük geldi yüklemio kızlar bi kundağını yüklemiş
Güle güle kullanın canım ben port bebe yi beğendim kaliteli duruyor henüz almadım baktıklarım hep adi gibi duruyor içime sinmedi kucağımda battaniyeye sarıp çıkartmaya karar verdim hastaneden zaten otokoltuğu olan anakucağı da aldık bebeğin anne karnındaki engonımik duruşunı destekliyor ona yatırırım dedim. Ama kararsızım da bu port bebelerin çantaları ı beğenmiyorum(seninki güzelmiş ama ben sırt çantası aldım) sadece 1-2 ay 40 ı çıkana kadar kullanılacak bişey bu alsam mı yoksa gerek yok mu hala kararsızım. Kaça ve nerden aldın yazarsan sevinirim.

arkadaşım ana kucağı takılabiliyor birdaha iki araba içi içe taşımak zorunda kalmıyorsun 360derece dönebiliyor daha sonra puseti takabiliyorsun kapatılınca eski zamanlarda ki gibi bebek arabalarına benziyor bu arada tek çekim 750 tl ye aldık 90 a da taksit yapabileceklerini söylediler siz mobilyayı nereden aldınız biz fetih mah ni gezdik büyüyen ve sallanan beşik istiyorum ama ellerinde yokmuş ama yaptırabileceklerini söylediler ama ben görerek almak istiyorum bu arada mobilyalarınızı mutlu günlerde kullanın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…