- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
sağol canım,o halasının hediyesi o yüzden bilmiyorum nerden olduğunu maalesef ama sorarım hatırlıyorsa sana da söylerimayyy hepsine bayıldım ama 3. olan takımı nerden aldın bende istiyorum))
çok yakışıklıı=)))
[ATTH=CONFIG]795619[/ATTACH]
bende patik kolksiyonu yapıcam birsürü oldu şimdiden bunuda pazardan aldıım
baaaa yıllllll dımmmmmmmmmmmmmmm wetucummm yaaa superlerrrr
of offff Allahım banada 3. ye bir kız evlat nasip eyle yarabbimmmmmm
güle güle gıyınsın kuzucugunnn canım
sağol canım inş sağlıklı doğsunlarda cicislerinide giysinler.. 3. bebeği doğurmaya cesaret edersen inş rabbim sanada hayırlı tatlı bir kız bebiş nasip etsin....
ya dimiiii
ayakkabıları çok şeker oluyorrr
bir sefer giyerler herhalde
aralık anneleri topiğine attığım patikleri gördün mü meeleek çok tatlıı=))
ewet canım çok ttalılar baktım ayy bayılıyorum bu cicilere Allah giydirmeyi nasip etsinn giydirirp giydirip gezdircem kızımı kokoş yapcam onuuu
Anam gizemmmm bunlar bütün topiğe yeter güle güle kullanın. Bende yelek ve takımlardan bi kaç tane daha almalıyım. :44:
gizem canımmm.. cok ciciler hepsiiii...
kayınvaliden gordum mu bunları gorsunde utansın töbee töbeeee
guzzel eylülümüzzz mutlulukla giysin canım...
bnmde bi ton var ama ben hepsını topladım uzerlerını orttumm .. başkada almam araldan kalanlar var zatn yaaa sıfır gıbı
bi alırsam astronot alcamama ablam alma aralıkta ben gelıcem dıo getırırım dıo bılemıyorum ya gelmezseee :44:
önceden koyduğum için eklemediğim bi çuval şey daha var valla paylaşalım anacım gelin
Çok güzel canım gardolabın oldukça büyük ve kullanışlı yerim olsa ben de alırdım yüklük ama ancak standart oda takımı sığıyor ben de orta kapağa cam ve tül düşünüyorum kulpları kristal istiyorum uyku seti ve kulplar pembe olsun diyorum tülü de öyle çok cici durur. Ben de yüklüklü modeli naz bebe de gördüm zeki bebeye yakın 1-2 dükkan ilerde.Eki Görüntüle 795059 Eki Görüntüle 795058 Eki Görüntüle 795057 Eki Görüntüle 795064 Eki Görüntüle 795061 Eki Görüntüle 795062 Eki Görüntüle 795063 Eki Görüntüle 795065
şimdi ben buradaki ilk üç fotoda olan takımı aldım ama dolabım 5. fotoda ki dolap.yani üzerinde yüklük olan.
ama ortasında camı sadece orta kapıya koydurduk ve cam buzlu değil normal cam ve diğer fotoda olduğu gibi tüllü olacak
ben hem beyaz hem mavi tül istedim adamdan, "yaparım" dedi
renk krem gibi gözükse de bembeyaz olacak
kulplar öyle kristal değil gemili ahşap cici bi kulp beğendik onlardan takılacak=))
diğrlerini ercelfe örnek olsun diye çektim ama foto da pek güzel çıkmadı.
gidip bakman lazım ercelf böyle olmuyoo
kızlar için süper modeller var her zaman ki gibi=))
Güle güle kullanın canım ben port bebe yi beğendim kaliteli duruyor henüz almadım baktıklarım hep adi gibi duruyor içime sinmedi kucağımda battaniyeye sarıp çıkartmaya karar verdim hastaneden zaten otokoltuğu olan anakucağı da aldık bebeğin anne karnındaki engonımik duruşunı destekliyor ona yatırırım dedim. Ama kararsızım da bu port bebelerin çantaları ı beğenmiyorum(seninki güzelmiş ama ben sırt çantası aldım) sadece 1-2 ay 40 ı çıkana kadar kullanılacak bişey bu alsam mı yoksa gerek yok mu hala kararsızım. Kaça ve nerden aldın yazarsan sevinirim.benm cicişler büyük geldi yüklemio kızlar bi kundağını yüklemiş
hamiş arkadaşım bu araba 2 yönlü kullanılabiliyor mu?
bir de araba kısmı çıkıp o ana kucağı kısmı takılıyor mu yoksa ana kucağı elde mi taşınıyor sadece
aynı zamanda araçç koltuğu oolarak kullanılarak=))
ayy ne çok soru sordum boğdum seni dimi=)
cevap vermemekten özgürsün dinlemeye bırakıyorum=))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?