- 25 Şubat 2013
- 2.960
- 101
- 163
canım inan bnde bilmiorum bu model patiklere internetten bakıp özeniodum biraz araştırdım yapılışını tarif eden siteler var oturdum önce onlerı listeledim sonra sonra hangisi daha basitse birbirleriyle karşılaştıra karşılaştıra yapmaya başladım olmadı söktüm içime yatmadı koparttım falan derken derken bütün yaptıklarımı tlefonuma not aldım her sırasını =) uğraştım baya yani ve oldu sonuçta
canım ben de hemen bebek odası almadım. sadece park yatağı var oğlumun. kendi dolabımızda bebiş için yer açıcam. bi süre böyle idare edip çocuk odası almayı düşünüyorm.Eki Görüntüle 799502 Eki Görüntüle 799503
Kızlar ben işi iyice abarttım saırım ve lohusa pjemamı ve geceliğimi aldım
Birde panduf aldım pjemalarda ekru tacıda var hehe
Bebeğinde hemen hemen herşeyi hazır kuveti bi kaç ufak tefek şeyleri kaldı..
Beşik aldım ama çocuk odası alıp almamakta kararsızım eşyalarını neye koyucam almazsam :26:
kızlar bizde kozmetik bunları aldık.
Benden daha masraflı valla
sırasıyla pişik kremi-konak önleyici şampan-duş jeli şampuan bir arada-vücut losyonu-yüz kremi-temizleme sütü
Konak önleyici MUSTELA, diğerleri BİODERMA
Eki Görüntüle 799937
bende sebamedin ürünlerini aldım kendimde sebamed kullanıyorum pişik kremi olarak da sudocrem aldımmm valla bebeler masraflıı
çok şımartıyoruz gibime geliyor=))
tepemize çıkmasalar iyidir=)
eskiden bunlar mı vardı
vur hacı şair sabunu bitsin gitsin=)))
bu bebek arabası çift yönlü kullanılabiliyormu ?
ayy ne beceriklisinnn
ben atkı örmeyi bile bilmem çok özenirim..
maşallah sana çok güzel olmuşş
ben olsan çeşit çeşit yapardım herhalde bilseydim keşkeeee
güzl günlerde kullanın
yalnız dolabımızın pembe olan kısımları mavi olucak :))
Eki Görüntüle 800998 Eki Görüntüle 801009 Eki Görüntüle 801010 Eki Görüntüle 801011 Eki Görüntüle 801012 Eki Görüntüle 801013 Eki Görüntüle 801014 Eki Görüntüle 801015 Eki Görüntüle 801016 Eki Görüntüle 801008 Eki Görüntüle 801007 Eki Görüntüle 800999 Eki Görüntüle 801000 Eki Görüntüle 801001 Eki Görüntüle 801002 Eki Görüntüle 801003 Eki Görüntüle 801004 Eki Görüntüle 801005 Eki Görüntüle 801006 Eki Görüntüle 801017
ortakoyde gordum bu patık ayakkabılardan.. cok ciciiii .. bi kadın örüp satıyordu.. 20 tl idi canım
dolabınız nerden canım? tam benim aradığım gibi...
canım ankara sitelerden aldım dolabımı
arkadaşım kaça aldın mobilyaları biz de hala geziniyoruz
gizem çok zevklisin maşallah ya bayılıyorum senin aldıklarına, sanırım maddi durumunda el veriyor bukadar almana ama gerçekten çok zevklisin, sağlıkla güzel günlerde giydir minişine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?