2013 Aralık annelerinin bebişlerine aldığı ciciler...

bu yetenek işi canımm
sen gizli bir yetenekmişsin içindeki cevheri çıkartmışsın
ben öyle bak bak yapamam asla beceremem kendimi biliyorum
helal olsun yani.

ben yemek ve ütüden anlıyorum=)
ara sıra da temizlik işte=pp
canım isterse

Kızlar ben işi iyice abarttım saırım ve lohusa pjemamı ve geceliğimi aldım
Birde panduf aldım pjemalarda ekru tacıda var hehe
Bebeğinde hemen hemen herşeyi hazır kuveti bi kaç ufak tefek şeyleri kaldı..
Beşik aldım ama çocuk odası alıp almamakta kararsızım eşyalarını neye koyucam almazsam :26:

canım ben de hemen bebek odası almadım. sadece park yatağı var oğlumun. kendi dolabımızda bebiş için yer açıcam. bi süre böyle idare edip çocuk odası almayı düşünüyorm.

kızlar bizde kozmetik bunları aldık.
Benden daha masraflı valla

sırasıyla pişik kremi-konak önleyici şampan-duş jeli şampuan bir arada-vücut losyonu-yüz kremi-temizleme sütü
Konak önleyici MUSTELA, diğerleri BİODERMA
Eki Görüntüle 799937

bende sebamedin ürünlerini aldım kendimde sebamed kullanıyorum pişik kremi olarak da sudocrem aldımmm valla bebeler masraflıı

bende sebamedin ürünlerini aldım kendimde sebamed kullanıyorum pişik kremi olarak da sudocrem aldımmm valla bebeler masraflıı

çok şımartıyoruz gibime geliyor=))
tepemize çıkmasalar iyidir=)
eskiden bunlar mı vardı
vur hacı şair sabunu bitsin gitsin=)))

bu bebek arabası çift yönlü kullanılabiliyormu ?

canım ben sana yanlış bilgi vermişim çift yönlü kullanılamıyormuş biz de öyle diye almıştık ama akşam anakucağını bir de dışa dönük takalım dedik eşimle takamadık meğersem sadece anneye dönük kullanılabiliyormuş. bilgin olsun yanlış yönlendirmiyim seni de.

ayy ne beceriklisinnn
ben atkı örmeyi bile bilmem çok özenirim..
maşallah sana çok güzel olmuşş
ben olsan çeşit çeşit yapardım herhalde bilseydim keşkeeee

güzl günlerde kullanın

ortakoyde gordum bu patık ayakkabılardan.. cok ciciiii .. bi kadın örüp satıyordu.. 20 tl idi canım

gizem çok zevklisin maşallah ya bayılıyorum senin aldıklarına, sanırım maddi durumunda el veriyor bukadar almana ama gerçekten çok zevklisin, sağlıkla güzel günlerde giydir minişine

çok teşekkürler canım çok şükür idare ediyoruz bi şekilde, Allah razı olsun amiin inş hepimiz giydirelim mutlu günlerde :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…