2013 Aralık annelerinin bebişlerine aldığı ciciler...

bnde sen gibi çok düşündüm canım hastaneden çıkarken ne yapsam die kışa gelicek tam bide onun için port bebe çok mantıklı geldi bana ben bnde çok araştırdım beğenmedim fln en ii bu geldi gözüme civilden aldım ikisi 50 tl çokda pahalı değil bnce kalitesine göre başka yerlerde de bulabilirsin belki markasıda babymol

teşekkürler. civil anadolu yakasında mı? evet çok pahalı değilmiş :)

Kızlar bu da benim kızımın bebek arabası. Britax ın b-agile modeli travel sistem saraçhane den 1000 tl ye 8 taksitle aldık. Alman markası eşim çok istedi biraz pahalı oldu ama içimize sinerek aldık. 1 yaş sonrası ünitesi çıkartılıp da takılabiliyor anakucağı resimdeki gibi üzerindeyken de monte ediliyor.sürüşü çok keyifli ve kolay amortisörleri çok sağlam.tek elle kapatılıp açılabiliyor. 1 yaş sonrası oturma ünitesi üzerinde iken de kapatılabiliyor. katlandığında çok az yer kaplıyor ve toplam ağırlığı sadece 8.5 kg...
fikir olur belki diye paylaşmak istedim.

eyüp modesa da zeki bebe de beğendiğim model bu aynısının beyazı olacak tülü pembe ve kulpları da kristal pembe olacak. 2800 tl fiyat verdi inşallah daha da altına iner uyku seti ve yatağı dahil fiyatı.
bu arada ben resimleri mağazada satıcının gözü önünce çektim hiç de kızmadı

kızlar bayıldım cicilerinize
laptopta sorun vardı cepten baktım -beğen- yapamadım ama delirdim çok güzeller
maşallah süphanallah harika hepsi
mutlulukla sağlıkla giydirelim inşallah

Selam,

Adım Burcu. Sizin aldığınız bebek mobilya takımının çok benzerini Masko'da beğendim.
Ben de üzerine yüklük yaptıracağım ve 3 kapılı dolap istiyorum. Yalnız bana verdikleri fiyat 3600 TL.
Daha bunun halısı, perdesi lambası v.s var.

Siz ne kadara aldınız? Masko pahalı diyorlar karşılaştırmak amacıyla size sorayım dedim.

Aslında bebek odasına da tam karar vermiş değilim, acaba genç odası mı alsam diyorum. Nasılsa yatak odasına beşiğini koyacağım evim de çok geniş değil...
Neyse cevap yazarsanız sevinirim.

Güle güle kullanının oda takımınızı, sevgiler.

Eyüp e modesa var mobilyacılar çarşısı oradan aldık.
senin aldığın set kafam yattı ama fiyatı beni aşıyor biraz.
başka şeylerden kısabilirsem olur belki bakalım. beğendim ama not ettim
sağ ol canımss

emzirme yastığı canikoooommm hello babyyy :))

bu cahillik başa belaa=///
tahmin ettim ama nasıl kullanılacağına anlam veremedimde=)
ya yıkama ya emzirme yastığı dedim=))
ercelf çok beğendim
bunun çok benzeri var orada.
bende ayaklarını böyle istedim eski tip ama eşim sağlam olmaz taşınırsak yıpranır dedi baza ayaklı aldık
yoksa o modele hevesim vardı=))
inşallah bütçenize iner yaaa
biz modesa dan aldık Eyüp te.
masko ve modoko direkt ssatiş yeri olduğu için pahalı ama modesa üretim yeri aynı zamanda.
onlarda yapıp maskoya modokoya sattıklarından 1000 tl ye kadar indirim sağlanabiliyor rahatlıkla
boyaları falan kurşunsuz komple mdjf içi dışı rafları bile
benim için sağlamlığıda çok önemli çünkü
dünyanın parasını veriyoruz sene eskiyecekseee tey teeeeeeyyyyy

Lükens ayak deniyor bu modellere ben de altı kolay silinsin diye böyle istedim bir de daha şık duruyor sanki:)

Lükens ayak deniyor bu modellere ben de altı kolay silinsin diye böyle istedim bir de daha şık duruyor sanki:)

evet evet lukens ayak
bende altını rahat silerim hem de şık diye öyle istedim
annem dedi ki sen bunun altını silmezsin leş olur=))
o yüzden kapalı aldırdı
kızlara bu ayak daha çok yakışıyor ama çok iyi yapmışsın canım.
arkadaşım kaça aldın mobilyaları biz de hala geziniyoruz
canım ben geniş 3 kapılı yüklüklü, uzayan yatak haliyle, yatak uyku seti dahil 2500 e aldım

bu bebek arabası çift yönlü kullanılabiliyormu ?

daha tam bitmedi süslemesi kızlar ama kendi elimle bebişime yaptığım ilk cicileri

Eklentiler

• $20130909_233459.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 77
  • $20130909_233537.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 65
bu bebek arabası çift yönlü kullanılabiliyormu ?

1 yaş sonrası oturma ünitesi kullanılamıyor sadece öne bakıyor. ama ana kucağı çift yönlü kullanılabiliyor.
aslında 1 yaşdan sonra çocuğun anneye bakması önemli değil hem geri geri gitmek de hoş olmaz. ama anakucağı anneye dönük ilk 1 yaş için uygun.

daha tam bitmedi süslemesi kızlar ama kendi elimle bebişime yaptığım ilk cicileri

ayy ne beceriklisinnn
ben atkı örmeyi bile bilmem çok özenirim..
maşallah sana çok güzel olmuşş
ben olsan çeşit çeşit yapardım herhalde bilseydim keşkeeee

güzl günlerde kullanın

ayy ne beceriklisinnn
ben atkı örmeyi bile bilmem çok özenirim..
maşallah sana çok güzel olmuşş
ben olsan çeşit çeşit yapardım herhalde bilseydim keşkeeee

güzl günlerde kullanın

canım inan bnde bilmiorum bu model patiklere internetten bakıp özeniodum biraz araştırdım yapılışını tarif eden siteler var oturdum önce onlerı listeledim sonra sonra hangisi daha basitse birbirleriyle karşılaştıra karşılaştıra yapmaya başladım olmadı söktüm içime yatmadı koparttım falan derken derken bütün yaptıklarımı tlefonuma not aldım her sırasını =) uğraştım baya yani ve oldu sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…