Gizooo en çok gs il olanları bayıldım
Hehehehehepp
O yastık ne ben bilmiyorum????
Ne işe yarar adı ne nerden aldın tek tek de cevaplayabilirsin toplu da))))
Güle güle kullanın canım ben port bebe yi beğendim kaliteli duruyor henüz almadım baktıklarım hep adi gibi duruyor içime sinmedi kucağımda battaniyeye sarıp çıkartmaya karar verdim hastaneden zaten otokoltuğu olan anakucağı da aldık bebeğin anne karnındaki engonımik duruşunı destekliyor ona yatırırım dedim. Ama kararsızım da bu port bebelerin çantaları ı beğenmiyorum(seninki güzelmiş ama ben sırt çantası aldım) sadece 1-2 ay 40 ı çıkana kadar kullanılacak bişey bu alsam mı yoksa gerek yok mu hala kararsızım. Kaça ve nerden aldın yazarsan sevinirim.
bnde sen gibi çok düşündüm canım hastaneden çıkarken ne yapsam die kışa gelicek tam bide onun için port bebe çok mantıklı geldi bana ben bnde çok araştırdım beğenmedim fln en ii bu geldi gözüme civilden aldım ikisi 50 tl çokda pahalı değil bnce kalitesine göre başka yerlerde de bulabilirsin belki markasıda babymol
teşekkürler. civil anadolu yakasında mı? evet çok pahalı değilmiş :)
Eki Görüntüle 795059 Eki Görüntüle 795058 Eki Görüntüle 795057 Eki Görüntüle 795064 Eki Görüntüle 795061 Eki Görüntüle 795062 Eki Görüntüle 795063 Eki Görüntüle 795065
şimdi ben buradaki ilk üç fotoda olan takımı aldım ama dolabım 5. fotoda ki dolap.yani üzerinde yüklük olan.
ama ortasında camı sadece orta kapıya koydurduk ve cam buzlu değil normal cam ve diğer fotoda olduğu gibi tüllü olacak
ben hem beyaz hem mavi tül istedim adamdan, "yaparım" dedi
renk krem gibi gözükse de bembeyaz olacak
kulplar öyle kristal değil gemili ahşap cici bi kulp beğendik onlardan takılacak=))
diğrlerini ercelfe örnek olsun diye çektim ama foto da pek güzel çıkmadı.
gidip bakman lazım ercelf böyle olmuyoo
kızlar için süper modeller var her zaman ki gibi=))
arkadaşım ana kucağı takılabiliyor birdaha iki araba içi içe taşımak zorunda kalmıyorsun 360derece dönebiliyor daha sonra puseti takabiliyorsun kapatılınca eski zamanlarda ki gibi bebek arabalarına benziyor bu arada tek çekim 750 tl ye aldık 90 a da taksit yapabileceklerini söylediler siz mobilyayı nereden aldınız biz fetih mah ni gezdik büyüyen ve sallanan beşik istiyorum ama ellerinde yokmuş ama yaptırabileceklerini söylediler ama ben görerek almak istiyorum bu arada mobilyalarınızı mutlu günlerde kullanın:)
emzirme yastığı canikoooommm hello babyyy :))
ercelf çok beğendim[
eyüp modesa da zeki bebe de beğendiğim model bu aynısının beyazı olacak tülü pembe ve kulpları da kristal pembe olacak. 2800 tl fiyat verdi inşallah daha da altına iner uyku seti ve yatağı dahil fiyatı.
bu arada ben resimleri mağazada satıcının gözü önünce çektim hiç de kızmadı
biz modesa dan aldık Eyüp te.Selam,
Adım Burcu. Sizin aldığınız bebek mobilya takımının çok benzerini Masko'da beğendim.
Ben de üzerine yüklük yaptıracağım ve 3 kapılı dolap istiyorum. Yalnız bana verdikleri fiyat 3600 TL.
Daha bunun halısı, perdesi lambası v.s var.
Siz ne kadara aldınız? Masko pahalı diyorlar karşılaştırmak amacıyla size sorayım dedim.
Aslında bebek odasına da tam karar vermiş değilim, acaba genç odası mı alsam diyorum. Nasılsa yatak odasına beşiğini koyacağım evim de çok geniş değil...
Neyse cevap yazarsanız sevinirim.
Güle güle kullanının oda takımınızı, sevgiler.
Lükens ayak deniyor bu modellere ben de altı kolay silinsin diye böyle istedim bir de daha şık duruyor sanki:)bu cahillik başa belaa=///
tahmin ettim ama nasıl kullanılacağına anlam veremedimde=)
ya yıkama ya emzirme yastığı dedim=))
ercelf çok beğendim
bunun çok benzeri var orada.
bende ayaklarını böyle istedim eski tip ama eşim sağlam olmaz taşınırsak yıpranır dedi baza ayaklı aldık
yoksa o modele hevesim vardı=))
inşallah bütçenize iner yaaa
biz modesa dan aldık Eyüp te.
masko ve modoko direkt ssatiş yeri olduğu için pahalı ama modesa üretim yeri aynı zamanda.
onlarda yapıp maskoya modokoya sattıklarından 1000 tl ye kadar indirim sağlanabiliyor rahatlıkla
boyaları falan kurşunsuz komple mdjf içi dışı rafları bile
benim için sağlamlığıda çok önemli çünkü
dünyanın parasını veriyoruz sene eskiyecekseee tey teeeeeeyyyyy
Eyüp e modesa var mobilyacılar çarşısı oradan aldık.
senin aldığın set kafam yattı ama fiyatı beni aşıyor biraz.
başka şeylerden kısabilirsem olur belki bakalım. beğendim ama not ettim
sağ ol canımss
Lükens ayak deniyor bu modellere ben de altı kolay silinsin diye böyle istedim bir de daha şık duruyor sanki:)
canım ben geniş 3 kapılı yüklüklü, uzayan yatak haliyle, yatak uyku seti dahil 2500 e aldımarkadaşım kaça aldın mobilyaları biz de hala geziniyoruz
Eki Görüntüle 797373 Eki Görüntüle 797373
Kızlar bu da benim kızımın bebek arabası. Britax ın b-agile modeli travel sistem saraçhane den 1000 tl ye 8 taksitle aldık. Alman markası eşim çok istedi biraz pahalı oldu ama içimize sinerek aldık. 1 yaş sonrası ünitesi çıkartılıp da takılabiliyor anakucağı resimdeki gibi üzerindeyken de monte ediliyor.sürüşü çok keyifli ve kolay amortisörleri çok sağlam.tek elle kapatılıp açılabiliyor. 1 yaş sonrası oturma ünitesi üzerinde iken de kapatılabiliyor. katlandığında çok az yer kaplıyor ve toplam ağırlığı sadece 8.5 kg...
fikir olur belki diye paylaşmak istedim.
daha tam bitmedi süslemesi kızlar ama kendi elimle bebişime yaptığım ilk cicileri
ayyy harıka olmuş ne kadar beceriklisin güle güle kullanın bayıldıım
bu bebek arabası çift yönlü kullanılabiliyormu ?
daha tam bitmedi süslemesi kızlar ama kendi elimle bebişime yaptığım ilk cicileri
ayy ne beceriklisinnn
ben atkı örmeyi bile bilmem çok özenirim..
maşallah sana çok güzel olmuşş
ben olsan çeşit çeşit yapardım herhalde bilseydim keşkeeee
güzl günlerde kullanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?