2013 Aralık annelerinin bebişlerine aldığı ciciler...

merhaba hanımlar herkes hemen hemen tamamlamış tüm eşyaları ben daha doğru düzgün bir şey almadım

işte yeni aldıklarım =)

bu kapı süsünü pek beğenmedim ben kızıma kendi el emeğimle yapıcam yaptıktan sonra fotosunu eklerim :)

bunlar da doğum hediyelerimiz :)

ba-yıl-dımmmm
ilk zamanlar erkek zannettiğimizde bana da buna benzer bir hediye gelmişti çok sevimliydi sonra bende bir arkadaşa hediye ettim güle güle giysin mis oğlun denizcim

cnm cok teşekkür ederimmm daha güzelleri sizlerin olsun
bunu kızda gıyer yaa kahverengi bi taytla fln :))

arkadaşlar bir battaniye buldum. bebeğinizin bilgilerini üzerine yazıp ütülüyorsunuz. yıkayınca da çıkmadığını söylediler.
bebeğinizin adını doğduğu günü saati, doğum kilosunu ve boyunu yazabiliyorsunuz. özel bir battaniye gibi geldi bana. aldım ancak resmini çekemedim henüz. denk gelirse aklınızda bulunsun derim. benim hoşuma gitti :))

hatıra battaniyesinden bahsediyorsun sanırım
özel kalemiyle bebeği görmeye gelenler küçük şeyler yazıyorlar dediğin gibi doğum bilgileri falan çok güzel bir anı bence
bende almayı düşünüyorum kızıma kalsın diye

hatıra battaniyesimiymiş onun adı :)) o zaman anılara değer verenlerin alması şart :))

cnm cok teşekkür ederimmm daha güzelleri sizlerin olsun
bunu kızda gıyer yaa kahverengi bi taytla fln :))

cnm ben giyemediğinden değil
başlarda biliyorsun kendimi çok fazla erkek bebeğe şartlamıştım kızıma alışmak biraz zaman aldı tabi bunda doktorumunda başta erkek olasılığı üzerinde durmasıydı aslında cadı öyle çabuk haraketlendi ki hepimizi yanılttı neyse işte bende o piskolojiden kurtulmak için onu erkek bebek bekleyen bir arkadaşıma hediye ettim yoksa bana verseler ben de giyerim onları

kızıma yine yeni ciciler aldık, benim çok hoşuma gıttıler ya çok tatlılar :)

Eklentiler

• $20130916_202146.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 50
bunlarda biizim cicilerimiz teyzeleri dün aldık

Eklentiler

• $Fotoğraf0110.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 57
  • $Fotoğraf0112.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 50
  • $Fotoğraf0115.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 67
  • $Fotoğraf0116.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 67
  • $Fotoğraf0117.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 48
  • $Fotoğraf0118.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 43
  • $Fotoğraf0119.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 42
  • $Fotoğraf0120.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 54
bunlarda biizim cicilerimiz teyzeleri dün aldık

canım hepsi çok güzeller. aynı beşikten ben de almayı düşünüyorum açık renk olanı var meşe rengi yatakodama o renk uyuyo da ne kadara aldın ve nerden aldın merak ettim bir de kendileri mi getirip montajını yapıyolar yoksa sen evde mi monte ediyosun? güle güle kullanın inşallah.

tşk ederim canım beyaz rengi bile vardı 470 dedi 400 tl aldık evimize kadar getirmediler servisleri yokmuş ama bizim arabamıza sığdı çok şükür sadece başlığını çıkarıp evde biz taktık vidalı zaten kolay oldu yani umarım sende istediğin gibi bulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…