canım o rengarenk tenteli olanın kumaşını bende begenmedim çok ince ve basitti ama dger renklerinki öle kötü diil ben kırmızı rengini aldım kumaşıda oldukça kaliteli
Kızlar hauck malibu
Casual cadillac
Wei-b marka bebek arabalarını fiyatının uygunluğundan dolayı bizzat gidip saraçhane de inceledim kumaşları çok adi anakucakları oyuncak gibi resmen kartondan içine çocuğu koysan kemikleri batar ve son derece güvensiz otokoltuğu da olacağı için güvenlik ve sağlamlığı son derece önemli.
Kraftlar da oldukça ağır ama kumaş kaliteleri daha iyi.
Biz alman markalarına baktık içlerinde en hafifi britax ın b-agile travel sistem bebek arabasıydı. Bütçemizi aştı ama 1000 tl ye 8 taksit aldık kaliteli ve çok sağlam ayrıca tek elle açılıp kapanıyor 8,5 kg sadece çok da pratik.
Tavsiye ederim.
Concord neo larda oldukça ağır hem de 1700 tl yani daha pahalı. Qinny zip lerde çok pahalı bizim aldığımız hem bu markalar kadar kaliteli hem daha hafifi ve fiyatıda daha uygun.
Maxi cosiler falansa uçmuş hiç gereği yok onca paraya.
Ama bizim arabamız çok hafif olduğu için baston bile almicam iyi bir baston da 300 tl den aşağı değil 2 kere araba parası bereceğime birkerede 1000 tl yi gözden çıkardık o yüzden.baston kullanıp kullanmayacağını da araba seçiminde önemli.
Ama tercih meselesi 500 tl ye baston tarzı arabaların travel sistemini de alıp kullanan var onda anayövdenin üzerine birde anakucağını oturtuyorsunız ekstra yük biniyor üstüne ben zaten minyonum kendi sürüş keyfimi de düşündüm ama yapılı bir anneye kraftı sürmek de kolay gelebilir:) nacizhane puset fikirlerim:)
quinny zapp extra okadar da pahalı değil aslında 1000 lira gibi bi bütçe ayırmıssın bunun da internet fiyatı 950tl almadıysan bi bak istersen internetten .) oto koltuğu da birlikte yani travel hesabı :)
kafam karıştı yahu kraft mi alsaaam pierre cardin mi :) ikisini de bi incelicem ondan sonra alcam şuan için ikisi arasında kaldım bakalım hayırlısı .)
aldığın bebek arabasını internette 900 e buldum ben taksitli hali de değişmiyo nası araba sen memnun musun?
yorumun için teşekkür ederim.. puset iskeletten ayrıldığı zaman çok yer kaplamıyo dedğin modele baktım ama tekerlekleri çok küçük ve yere yakın duruyo tr. yollarında rahat kullanılır gibi gelmedi bana :) pierre cardin twist ile ilgili hep olumlu yorumlar okudum inceledim en çok bu içime sindi. arabamız var bide ben eşimle dışarı çıktığım için arabanın ağırlığının sıkıntı olcanı sanmıyorum internette de 6.5 kg yazıyo yine de almadan bi test ederiz tabi :) umarım memnun kalırız :)
bize satıcı çok övdü içine ben bile oturdum max. 15 kg dediğine bakma 65 kg ı da taşıdı. kurtköy viaport de bikaç kişi de gördüm bu arabadan kullanan var yani. fiyatına göre iyi bir ürün kalitesi güzel. ama evet tekerlekleri küçük geldiği için emin olamamıştık bizde.
Eki Görüntüle 811774
bunu alcam sanırım yine de kullanıp da memnun olmayan varsa yazarsa sevinirim :)
merhaba canım... bizde geçen ay bebişimizin arabasını aldık hemide bu modelin aynısını:) valla aylar önce görüp vurulmuştum bu arabaya ama eşim biraz pahalı die pek yanaşmıyodu ama sonunda beni kıramadı. sürüşü bana rahat geldi ama içinde şuan bebiş yok tabi:) inş ilerde kullanımından dolayı sıkıntı yaşamayız. ben kırmızı siyah istiyodum ama eşimde bu renkten, o beni kırmayıp aldığı için bende onu kırmak istemedm ve bu renkten aldık ama buda çok güzel, duruşu sürüşü falan çok hoşumuza gitti inş bebişimde içinde rahat eder... peki sen karar verdinmi?
evet baya fonksiyonel duruyo ya ama karar veremedim karar vermiştim aslında bunda ama sonradan tekrar kafam karıştı. aylardır bakıyorum ne kadar zormuş yaa :) hiç bu kadar zorlanmamıstım ben arabamı alırken bile daha kolay verdim sinir bozucu bi hale geldi yani bunaldım bebek arabası bakmaktan vallahi .)
valla bende karar vermekte çok zorlandım ama bişeye karar vermek zorundaydım beğendiğim modeli bulmuşken kocişte caymadan kaçırmayayım dedim akdık:) bende baya bi bakıp bunalmıştım ama şükür bu işide hallettik. e-bebekte geçen ay kampanya vardıya bizde viaporta gidip bi bakalım eğer uyarsa toplu alışveriş yaparz dedik ama kampanyaya dahil olmayan ürünleri beğenince iş bozuldu vazgeçtik bide ordaki oğlana sinir oldum türk markaları kötüleyip durdu bende inadına bu arabayı aldım:):) neolmuş gayette güzel...
inşallah ben de karar veririmviaport e-bebek mağazasına ben de baktım ama çok ilgilenmediler biz de chiccoyu inceledik biraz ama içi puf puf değildi o yüzden caydık yoksa eşim o an alcaktı biraz daha araştırmak istedim. ilk baktığımız bebek arabasydı. ama araştırmalarım bi türlü son bulmuyo jokerde kampanya vardı fakat netten alcaklarımın fiyatlarını değerlendirrken fark ettim ki baya fark ediyo jokerin fiyatları yüksek geldi bana o yüzden bakmıcam sanırım jokere. bakalım bi inceliyim beğenim de en uygun fiyat neresiyse gider alırız kısmetse .) hayırlı olsun güle güle kullansın bebeğin sağlıkla sıhhatle inşallah.)
inş biran önce karar verirsn canım yoksa git gide ağırlaşıyo dolaşıp bakmasıda zor oluyo insanın. ilk başta acaba çokmu erken falan aldık die düşünüyodum ama şu son iki haftamda iyice farkettikimki iyikide almışız :) evet ordakiler hem ilgisiz hemde çok küçük ben ilk defa girdim ve mağazasıda büyüktr die düşünerekten gitmiştik ama çok çeşit yok küçükmüş. oysaki gebze center daki mağazaları daha iyi. buarada evet jokerde pahalı yani, hakkınızda hayırlısı olur inş:) güzel duan içinde çok sağol canım Amiiiinn... Rabbim sana ve diğer arkadaşlarımada hayırlı ve sağlıklı bişekilde yavrularını kucaklarına almayı nasip etsin inş...
evet tek sıkıntı tekerlekler diye düşünüyorum ben de.. viaporta ben de çok gidiyorum eve yakın olduğu için :) önceden dikkat etmezdim ama benim de gözüm sürekli bebek arabalarında genelde maclaren denk gelmişti bana da :)
valla daha sürmedik :) evin içinde çok güzel sürülüyo ama :) eşim çok beğendi arabalardan da anlar. lastiklerini çok beğendi. şişme lastik miş. hem de büyük. tekerlek ne kadar büyük olursa sürüş keyfi de o kadar rahat olurmuş. ayrıca ülkemizin engebeli kaldırımları için de arazi arabası gibi bişey lazım onlarda büyük tekerlekli oluyor biliyosun. bikere anakucağı acayip kaliteli alman markası zaten oldukça donanımlı heryeri yumuşacık ve kaliteli kaplı. kumaşı yanmaz su geçirmez ultraviole güneş ışınlarını fln sızdırmıyor. anakucağı ayrıca iskelete takılıyor. oldukça hafif oluyor o yüzden. anakucağını eline alınca da tek elle arabanın iskeletini kapatabiliyorsun. çanta gibi elde taşınabiliyor. tek elle de açılıyor. yani çocuk elindeyken çok rahat yalnız da yapabilirsin.
1 yaş sonrası ünitesini istersen tam yatar pozisyonda 6 aydan sonra kullanabilirsin. cepli yaza göre tenteleri çıkabiliyor fln alt gözü de oldukça büyük. ayrıca 1 yaş sonrası ünitesi üzerindeyken de tek elle kapanabiliyor. yine çok yer kaplamıyor. ve çıtçıtlı ünitesi istediğin zaman çıkartıp makinede yıkayabiliyorsun. biz 1000 tl ye aldık saraçhane den ayhançocuk dan. oraya gidersen belki daha ucuza da alabilirsin canım. bak bizimkinin modeli bu linkini ekledim kırmızı siyah böyle.
http://www................/travel-s...avel-sistem-bebek-arabasi-puset-new-2013.html
inşallah ben de karar veririmviaport e-bebek mağazasına ben de baktım ama çok ilgilenmediler biz de chiccoyu inceledik biraz ama içi puf puf değildi o yüzden caydık yoksa eşim o an alcaktı biraz daha araştırmak istedim. ilk baktığımız bebek arabasydı. ama araştırmalarım bi türlü son bulmuyo jokerde kampanya vardı fakat netten alcaklarımın fiyatlarını değerlendirrken fark ettim ki baya fark ediyo jokerin fiyatları yüksek geldi bana o yüzden bakmıcam sanırım jokere. bakalım bi inceliyim beğenim de en uygun fiyat neresiyse gider alırız kısmetse .) hayırlı olsun güle güle kullansın bebeğin sağlıkla sıhhatle inşallah.)
amin cümlemize inşallah.. evet ben bu işi hafta sonu halledeyim en azından kafamda belirleyim eşim sonra alsa da olur çok fazla çıkıp gezemedim memelekete gidip gelmeyi bekliyodum o da aradan çıktı dediğin gibi fazla ağırlaşmadan çıkartayim aradan ne olcamız belli değil.. teşekkür ederim ilgin için .)
canım şu yoracak, seni dolaştıracak şeyleri biranönce almanı şiddetle tavsiye ederim kesinlikle geç zamana bırakma bugün bunu daha iyi anladımki artık dolaşmaya gezmeye eskisi gibi gücümz yok:).seninle konuştuktn sonra bikaç saatliğine annemle şöyle çarşıya çıkıp lohusa pjaması falan bakalım dedim ama eve kendimi zor attım kasıklarm heryerim ağrıyohaftadan haftaya bile farkediyo, geçen hafta dolaştığımda bu derece ağrım olmamıştı ama bugünki bibuçuk saat bile mahvetti beni...
ayrıca bişey değil canım sanada teşekkürler :)
google la ayhançocuk yaz sitesi çıkar orda britax b-agile bebek arabası. hatta markalar bölümünden britax-römer i seç daha kolay ulaşırsın. ben tavsiye ederim. imkanın varsa saraçhane ye gir gözünle incele netten bak bak bir sonuca varılmıyor.ben de orda vermiştim en son kararı.
benim nette gördüğüm de bu bebekmagazasi diye bi sitede çok uygun dün ebebek magazasında vardır belki diye baktım ama yoktu bu marka. bize mamas papas markasını övdü satıcı baska bi satıcı da iyi değil falan demiştigel al şimdi sanırım doğumdan sonra alcam ya bide bebek binmezse olayı var diyolar..
canım joker , ebebek falan oldukça pahalı bir de illaki yok şukadarlık alışverişe şu kadar hediye çeki olayı oluyor zor bir iş.
bir de biran önce karar ver ben iyiki almışım insanın artık gezecek hali kalmıyor inan.
evet ben de hemen yoruluyorum artık.. ama daha çok alışverişim var benimkayınvalidemler gelcek köyden onlarla alcaz yatağını falan.. e yatak yok ona göre nevresim iç yatağı da alınamıyo doğal olarak. yataşta bi arkadaş var yatağını falan ondan alcam ama iç ölçüleri gerekiyo yani beklemek zorundayım. pijama gecelik işlerini ben de halledemedim h.sonu halletmeye çalışcam onları da. geriye ufak tefek şeyler kalıyo onlar da not defterimde eşimin gidip alabileceği şeyler.. alışveriş işi zormuş yaa akşama kadar en iyisi hangisidir nerde uygundur bakmaktan gına geldi
ya hemen yoruluyosun ayrı bide ağrılar daha fena yapıyo.dünden beri ağrılarım hafiflemedi, afedersn tuvalete gidip çömeldikçe kasıklarımın ordan bacak aramdaki kemiklerden çatır çutur sesler geliyo anlamadım gitti.ve bugün baya bi adet sancısı gibi ağrılarım var inş hafifler.buarada biz mecbur biyerden toplu aldık bebişin ihtiyaçlarını bazıları ucuza bazılarıda pahalıya geldi oyüzden.ama hala daha eksikleri var desem yeridir, sadece bir mağazadan tüm istediklerini bulamıyosn yada olsa bile rengini modelini beğenemiyosun.sen bide kayınvalidenleri bekliyecekmişsin işin uzun canımcım:) bizimkilerde çok şey almayın tamamlarz inş diyolar ama valla kusura bakmasınlr ben kimsenin keyfini bekleyemem, son haftalarımda nasıl alışverişe çıkayım dimi yani:)
daha kendi ihtiyaçlarımı almaya bile fırsat olmadı.bende senin gibi hemen hallederm diyodum ama öyle olmuyo malesef.dediğin gibi çok zor işler bunlar çooookk:):):) bide bildiğin güzel lohusa gecelikkleri pijaması satan biyer biliyomusun? tabi nerede oturuyosun onu sormadım:) kurtköyemi yakındın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?