2013 Aralık annelerinin bebişlerine aldığı ciciler...

güle güle kullanın mutlulukla inşallah hepsi çok güzeller ben de bel destek minderi alacaktım ama çok da gereklimi karar veremedim onun yerine kendimiz destek yapsak yastıkla minderle falan yerini tutarmı sen denedinmi canım bir bakıp bilgi verirmisin evde kullnacağımız anakucağının içinde ekstra bir aparatı var ben taşıma koltuğunun (oto Koltuğu) içine koymak için bakmıştım.

yenıdoğduklarında hastaneden cıkarken bu tasıma anakucağını(otokoltuğunu) kullanıcaz onun ıcıde yenı doğana uygun deıl pek cukur kalıyor cunkı bende o kısma battanıyesını felan koyar doldururum dıye duzunmustum ama ablam sağolsun almış ama denem fırsatım olmadı daha cunkı aynı sehırde değiliz cnm. dediğim gibi teyzesı almasaydı bende almayıp battanıyesını felan katlayıp koyacaktım.

Canım çok güzel olmuşlar eline sağlık bende kendım yaptım kızımınkileri yapması zevklı oluyor.

Son düzenleme:
çok güzeller ben de kızıma çubuklu modellerden düşünüyorum eminönünde çok yer var malzemeleri satan ben de kendim yapmak istiyorum ama hiç denemedim yapabilirmiyim ki kolay bişeymi?

ercelf diğer toğikte kaynıyor sanırım cevaplarımız hızlı geçtiği için sayfalar
suda eriyen magnezyumu cemredeniz içiyor
benim içtiği magenezyum adı osteoacare.ödenmiyor biraz pahalı
dr onu verdi içinde kalsiyumda var diye(çünkü kemiklerim ağrıyor demiştim)
ekstra kalsiyum vermedi yani.
yani benim ilaç mag+cal

Kizlar bebeginize kac beden kiyafet aliyosunuz? 0 ay mi, 0-3 ay mı, yoksa 3-6 ay mı. 0 aylar cok kucuk geldi gozume yaaa. Ben 3 6 ayda aldim 0 3 ay cok cok az aldm ... ilk hamilelegim tecrubesizim erkekler kizlara gore daha yapili olur derler dogru mu

çok çabuk büyüyor diyorlar ama bu çabuk kavramı ne kadar bir zaman alıyor bilmem mesela bir haftamı 1 aymı 5 tane alsak bir ay yetr mi mesela kafam karışık benımde bende de çok var bebk eşyası ama 0-3 3-6 aylık diye ayırıp adetlerine bakmam gerekecek ben biraz daha beklıycem hastane cıkışı almak için bebeğin kılosu 34-35 ten sonra az çok belli olur boşuna da almayalım çok küçük

cevap için sağol canım bana da alsa biri süper olurmuş. zaten herşeyimiz hediye ne bedavacıyım:) şaka bir yana 35 40 tl arası birşey alternatif yapılabilir herhalde diye düşündüm o parayada daha elzem ihtiyaçlarından alırım :) güle gül kullanın

kendi ellerimle yaptığım bebek şekerlerimiz. o kadar çok çeşit varki, bunları çok beğenmiştim hepsinden yaptım.

canım emeğine sağlık harıka olmuşlarr nerden aldın malzemeleri sadece arkadaşım da netten malzemeleri alıp yapmıştı ama siteyi hatrılayamadım sorayım akşama

Canım ben 0 ay hiçbi ürün almadım. Hastane çıkışı ve 0-3 ay olarak 5 6 takım aldım, zıbın aldım. Ceket falan 3-6 ay aldım. Extra olarak patikli pantolon , çıtçıtlı atlet ve 2 3 tane tulum aldım canım.

cevap için sağol canım bana da alsa biri süper olurmuş. zaten herşeyimiz hediye ne bedavacıyım:) şaka bir yana 35 40 tl arası birşey alternatif yapılabilir herhalde diye düşündüm o parayada daha elzem ihtiyaçlarından alırım :) güle gül kullanın[/QUOTE]

evet haklısın başka bır ıhtıyacı alınabılırmıs ben fıyatınıbılmıyorum zaten kızım çok şanslı teyzelerı herseylerını alıyor :) babasıyla bana bısey bırakmıcaklardı nerdeyse Allahtan bız beşiğini ve elbıselerını almışızz

Son düzenleme:
canım emeğine sağlık harıka olmuşlarr nerden aldın malzemeleri sadece arkadaşım da netten malzemeleri alıp yapmıştı ama siteyi hatrılayamadım sorayım akşama

Canim malzemeleri yavuz sus internet sitesinden aldim. Istanbulda eminonunde dukkanlari var. Kahve dunyasinin yaninda sokaktan giriyorsun o aralarda biryerde.

Gülfida ellerine saglık canım cok güzel olmuslar...

Hepsinin cicileri cok güzel iyi günlerde kullansın tüm bebişler.. ben daha hiç birşey almamıştım oglumdan kalanlar var diye ama dün ilk defa bir pijama takımı aldım. ogluma alırken bir baktım küçüğüde var bir örnek giyerler diye aldım. sonra eşimde sonunda birşey aldın onada ilkinde nasıl hevesliydin bunda almayınca bende nedenki diyordum dedi ve bugun kızkardeşim gelicek bursadan onuna cıkıp birşeyler alıcam artık eklerim hepsini bir arada..

bu arada arkadaslar bende size nacizane bir tavsiye.. benim ogluma doktor cok iri olacak cok iri olacak dedi ve bende herşeyi 3-6 ay almıştım birtane de hastane cıkıs seti almıstım yelkenli ama sonra benim oğlum erken doğdu 35+2 de ve aldıgım herşey cok cok büyük gelmiştiki aslında ufak bir bebekte diildi 35+2 de 3260 gr dogmustu. öyle olunca herşeyi cok büyük kaldı ama ben doğumu acıbademde yapmıstım onların bebeklerine giydirdiği tulumlar badiler var onlardan vermişlerdi 3 tane bana acıyıp:)))

0 ay zaten cok kucuk geldi gozume. Bide kıs bebegi olacak meleklerimiz, buyuk ihtimal iki kat giydirim ilk aylar. 0 3 ayida bol bol giyer. Doktorlar bebegn cok dar giydirilmesi taraftari deil... tesekkur ederim cnm... bende almiyim 0 ay gereksiz...

canım ben aldım kraft twist rlx model Eki Görüntüle 810500 tavsiye ederim bizde çok araştırdık bu hoşumuza gitti

kraftın bi modelini gördüm çok güzeldi özellik olarak ama kumaş olarak iyi durmuyodu o yüzden pek bakmadım. bide de pierre cardin ps 805 twist modelini gördüm özellikler çok iyi ama güvenemiyorum bi türlü çok olumsuz yorumlar gördüm çünkü pc. ile ilgili. hauck malibu olabilir dedim tam onunla da ilgili çok olumsuz yorum okudum burda. bir de wollex new york modeline olumlu bakıyodum ki onunla da ilgili çok olumsuz yorum gördüm kafam karıştıkça karıştı :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…