Bunlarda teyzesinin kuzuma aldığı cicilerin bir kısmı
Eki Görüntüle 808253 Eki Görüntüle 808254 Eki Görüntüle 808255 Eki Görüntüle 808257 Eki Görüntüle 808258
kendi ellerimle yaptığım bebek şekerlerimiz. o kadar çok çeşit varki, bunları çok beğenmiştim hepsinden yaptım.
Eki Görüntüle 808322
Eki Görüntüle 808323
Eki Görüntüle 808324
Eki Görüntüle 808325
Eki Görüntüle 808326
çok güzeller ben de kızıma çubuklu modellerden düşünüyorum eminönünde çok yer var malzemeleri satan ben de kendim yapmak istiyorum ama hiç denemedim yapabilirmiyim ki kolay bişeymi?
Kizlar bebeginize kac beden kiyafet aliyosunuz? 0 ay mi, 0-3 ay mı, yoksa 3-6 ay mı. 0 aylar cok kucuk geldi gozume yaaa. Ben 3 6 ayda aldim 0 3 ay cok cok az aldm ... ilk hamilelegim tecrubesizimerkekler kizlara gore daha yapili olur derler dogru mu
yenıdoğduklarında hastaneden cıkarken bu tasıma anakucağını(otokoltuğunu) kullanıcaz onun ıcıde yenı doğana uygun deıl pek cukur kalıyor cunkı bende o kısma battanıyesını felan koyar doldururum dıye duzunmustum ama ablam sağolsun almış ama denem fırsatım olmadı daha cunkı aynı sehırde değiliz cnm. dediğim gibi teyzesı almasaydı bende almayıp battanıyesını felan katlayıp koyacaktım.
kendi ellerimle yaptığım bebek şekerlerimiz. o kadar çok çeşit varki, bunları çok beğenmiştim hepsinden yaptım.
Canım ben 0 ay hiçbi ürün almadım. Hastane çıkışı ve 0-3 ay olarak 5 6 takım aldım, zıbın aldım. Ceket falan 3-6 ay aldım. Extra olarak patikli pantolon , çıtçıtlı atlet ve 2 3 tane tulum aldım canım.Kizlar bebeginize kac beden kiyafet aliyosunuz? 0 ay mi, 0-3 ay mı, yoksa 3-6 ay mı. 0 aylar cok kucuk geldi gozume yaaa. Ben 3 6 ayda aldim 0 3 ay cok cok az aldm ... ilk hamilelegim tecrubesizimerkekler kizlara gore daha yapili olur derler dogru mu
canım emeğine sağlık harıka olmuşlarr nerden aldın malzemeleri sadece arkadaşım da netten malzemeleri alıp yapmıştı ama siteyi hatrılayamadım sorayım akşama
Canım ben 0 ay hiçbi ürün almadım. Hastane çıkışı ve 0-3 ay olarak 5 6 takım aldım, zıbın aldım. Ceket falan 3-6 ay aldım. Extra olarak patikli pantolon , çıtçıtlı atlet ve 2 3 tane tulum aldım canım.
canım ben aldım kraft twist rlx model Eki Görüntüle 810500 tavsiye ederim bizde çok araştırdık bu hoşumuza gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?