2013 Aralık annelerinin bebişlerine aldığı ciciler...

doğru canım ama bide benim hamileliğin başından beri idrar yollarında enfeksiyon var ayrıyeten kumda döküyomuşum, oyüzden doktor kasıklarındaki ağrıyı normalinden daha fazla hissedersn ateş yapar dedi hakkatende öyle, antibiyotiklere rağmen inatçı şey geçmedi:):)ramazandada çok uzun süreli bi grip geçirdim öksürük tam anlamıyla geçmedi kasıklarımda karnımda çok fena sancılr kasılmalar olunca doktora gittim ozaman kandada enfeksiyon çıktı ve başka bi değerde yüksek çıkınca erken doğum riskin olabilir sınırdasın şuan demişti ama geçen ay o değer biraz daha düşmüş iyi dedi rahatladım.ama haftasonu yaptırdığım tahlilde kandada idrar yollarındaki enfeksiyonda geçmemiş gözüküyo bakalım haftasonu sonuçları göstermeye gdicem, zaten ha geçti ha geçicek derken iki ayım kaldı:):)inş bi aksilik çıkmadan bebişimi kucağıma alırım yaa.sende doktoruna sor ihmal etme canım...
valla bebiş alışverişinde bende tecrübeli olmadığm için annemle gitmiştim yoksa neyi nasıl alacağımı bilmiyorum ama zamanla alışıcaz artık:) hatta deterjanını falanda hangi marka alsam die düşünüyodum yıkardaki msjda demişin ondan alırım olmazsa :)
bak senin kayınvalidenler negüzel düşünmüşler, bizimkide inş ilk torun olacak ama malesef neyi nasıl aldığımızı düşünüp sormuyolar. paranız varmı isterseniz gönderelim eksikleri neler v.s sorar insan ama verselerde kabul etmem sonradan aldık yaptık verdik die duyacağıma kalsın daha iyi enazından kafam rahat olur.bide düşünüp soracağı yere, çok şey almayın bebek arabasını nie aldınız, sen kendine ne alıcanki ne ihtiyacın var dio:) hey Allahım şaka gibi.amaaaaan kocişkomla anacım alıveriyo sağolsunlar :):)
buarada bizde pendik-güzelyalıda oturuyoduk yani sana yakınmışız ozamanları ama 4ay önce gebzeden ev aldık, annemede yakınlaşmış oldum:) kurtköydede bakmıştık ama ev fiyatları bize uymadı, nasipte burası varmış.gerçi ara ara viaporta geliyoruz insan oralarıda özlüyo eski mekanlarımızdan nede olsa:):) tabi pendiğide es geçemem:) valla doğru diyosun oralar biraz karışıktır ama alışıyo insan rastgele sokaklara gir-çık öyle kaybolacağın gibi biyer değil zaten:) istersen arkadaşta olabiliriz tabi neden olmasın memnun olurum, göbüşümüzle pendiki falan dolaşıp bebelerimize ciciler bakarız valla:) sormamın bi mahsuru yoksa yaşın kaç? ben 24 çüğümde:) yaa buarada kusura bakma baya uzun olmuş mübarek dersin destan yazmış:) sıkmamışımdr inş...

bu kayınvalideler de vallahi bir para verecekler insanı erken doğurturlar vallahi. benim annem öğrendiğinden beri alıyor kadın. ama kaynanam son ayı bekliyor hala. mazallah bişey olursa boşa gitmesin diyemidir nedir. heves olsa beklemez alır. ben de ona sinir oluyorum. karnım burnumda artık gezemem onunla kıyafetleri bitti dedim ben de eksik ne var ben de alayım dediğinde. yani bu zamana kıyafet eksiğimi kalır. o da bebek arabasına eklerim dedi. biz arabayı çoktan aldık. hala ekleyecek

bebek deterjanı ben dalan roxy aldım onu da çok araştırdım netten gayet güzel yıkadım kıyafetlerin bi kısmını ütüledim bi sıkıntı yok yani. sabun tozu daha sağlıklıymış bu arada bu marka olmasa da sabun tozu alınmalı diye biliyorum aklında bulunsun.. göğüs kremi pedi koruyucu vs onları ben de almadım onları zaten not ettim marka vs herşey hazır sadece gidip alıncak.. orkid değil de hasta bezi kullanmayı düşünüyorum ben kanama çok olursa sıkıntı olabiliyomuş yine tabi nasıl rahat etceksen o şekil yap.. ben almadım valla tuttum kendimi çünkü kuzen gelirken yurtdışından bi bavul kıyafet emzik mama kaşığına kadar getirmiş bi ton biberon vs. kıyafet ben de aldım. e alsam hepsini giyemicek muhtemelen çabuk büyüdükleri için.. kuzenim zaten ısrarla hatırlatıyo her seferinde sakın başka kıyafet alma diye :) o çünkü böle almış almış 1 bavul kullanamadan verdik dedi..[/QUOTE]

bana da hasta bezine geçecek kadar yoğun olmuyor dediler ama orkid in gece için olanlarından uzun al birkaç paket ilk günler yoğun oluyormuş sonrakileri normal paket al dediler.

bana da hasta bezine geçecek kadar yoğun olmuyor dediler ama orkid in gece için olanlarından uzun al birkaç paket ilk günler yoğun oluyormuş sonrakileri normal paket al dediler.[/QUOTE]

aynen valla ağzına sağlık ne iyi dedin:):) benim annemde öyle kadıncağız elinden geleni yapıyo alıyo ediyo ama karşı taraftn tık yok geçen telde konuşurkn battaniye lazımmı dedi yok sağol annem almış getirdi dedim napayım. bide annem almasına rağmen ertesi gün tekrar gidip beğendiğim bitane vardı onu almış... valla ben bişey beklemiyorum yaparsada torununa yapacak ama dediğin gibi acaba paramız gider diemi düşünüyolar bilemiyorum artık...

yok canım sıkılmadım ayıp ediosn :) o enfeksiyon muhabbeti bende de çıktı bi ara hastanelik oldum falan ama geçti mi bilmiyorum.. çok dikkat et kendine bol su içmeye çalış ki idrar yolundaki enfeksiyonu ataabilesin. inşallah sağlık ve sıhhatle alırsın bebeğini kucağına bana da hep erken doğum yapcakmışm gbi geliyo hayırlısı olsun tabi .) kayınvalide bu işte konuşcak işi ne başka boşver hiç kafana takma zaten bu düğün bide çocuk olaylarında herkes herşeye karışıyo kafana nası yatıyosa yine öle yap he de geç .) eşin yanında olduktan sora boşver gerisi fos yani konusmaları.. hayırlı olsun bu arada evin canım biz de niyetlendik ama dolandırıldık mı nedir paramızı kısmetse şubatta geri alcaz inşaat başlamadı çünkü. gebzede sitelere biz de baktık uygun ve güzel evler var ama kısmet bi paramızı alırsak bakarız yine ev. evet dediğin gibi buralar çok uçuk fiyatlarda artık kiraları uygun ama satılık alıncak gibi değil yalı alırım o paralara :) ben de 25 yaşındayım yaşıt sayılırız canım msn face ekleyebilirim sıkıntı olmaz ama özelden msj atamıyorum sanırım geçenlerde denedim olmadı.. burdan nasıl ekleniyo arkadaş olarak onu bulabilirsem eklicem seni :) olmazsa ordan faceleşiriz

bana da hasta bezine geçecek kadar yoğun olmuyor dediler ama orkid in gece için olanlarından uzun al birkaç paket ilk günler yoğun oluyormuş sonrakileri normal paket al dediler.

aynen valla ağzına sağlık ne iyi dedin:):) benim annemde öyle kadıncağız elinden geleni yapıyo alıyo ediyo ama karşı taraftn tık yok geçen telde konuşurkn battaniye lazımmı dedi yok sağol annem almış getirdi dedim napayım. bide annem almasına rağmen ertesi gün tekrar gidip beğendiğim bitane vardı onu almış... valla ben bişey beklemiyorum yaparsada torununa yapacak ama dediğin gibi acaba paramız gider diemi düşünüyolar bilemiyorum artık...[/QUOTE]

bilmem artık ama babannelerin geneli böyle. geride duruyolar. durmayanı da var da bize öylesi denk gelmez. ben olsam elimden geldiğince alırdım beğenir beğenmez ayrı ama üzerime düşeni yapardım. zaten son ayı niye bekliyolar kız anası herşeyi yapsın diye. bir de benim kaynana yaşlı herhalde eskiden de öyleymiş son aylarda alınırmış fln. enerji mi kalıyor insanda şimdi bana gel alalım dese halim yok zaten. kız anneleri her zaman daha vericidir canım bunu unutma. bir de kız annesinin yaptığı hiçbirzaman gözükmez. 9 ay evini temizler. ama kaynana görümce bikere yapar mevlütte de dillendire dillendire anlatırlar. kız anaları cefakardır. babanneler de sefakar. sadece sevmeyi bilirler. bir de doğumda gelip altınını takmayı.

bilmem artık ama babannelerin geneli böyle. geride duruyolar. durmayanı da var da bize öylesi denk gelmez. ben olsam elimden geldiğince alırdım beğenir beğenmez ayrı ama üzerime düşeni yapardım. zaten son ayı niye bekliyolar kız anası herşeyi yapsın diye. bir de benim kaynana yaşlı herhalde eskiden de öyleymiş son aylarda alınırmış fln. enerji mi kalıyor insanda şimdi bana gel alalım dese halim yok zaten. kız anneleri her zaman daha vericidir canım bunu unutma. bir de kız annesinin yaptığı hiçbirzaman gözükmez. 9 ay evini temizler. ama kaynana görümce bikere yapar mevlütte de dillendire dillendire anlatırlar. kız anaları cefakardır. babanneler de sefakar. sadece sevmeyi bilirler. bir de doğumda gelip altınını takmayı.[/QUOTE]

vay bea benim kayınvalide düşünceli miymiş bu durumda D: çok şaşırdım ilk kez utandırdı beni

iyi ozaman:) geçmiş olsun canım ama gidip mutlaka bidaha baktır, doktorm her gidişimde benden tekrar tekrar tahlil isteyip takip ediyo, bu enfeksiyon nasıl bişeyse bi geldimi zor geçiyo zaten... Amiiin Rabbim cümlemizi hayırlısıyla meleklerimize kavuştursn inş...
erken doğumu falanda at kafandan düşünme ben biara çok takmıştım habire rüyamda görüyodum eşim zorla uyandırıyodu ama ben hala daha ağlamaya devam ediyodum tabi:):) kayınvalide konusundada doğru diyosun aslında boşver gitsin:):)
ev içinde teşekkür ederm canım çok sağol Rabbim sizlere daha iyisini nasip eder ve inş biran öncede paranızı alırsınız eğer gebzede düşünürseniz gelin bizim sitedende bakarsınız bellimi olur kısmette varsa belkim alırsınız:):) yaşlarımızda aynı sayılır negüzel:)
ya buarada benim bu facebook la msn le ilgim yok pekte anlamam biraz çağdışı kaldık herhalde:):)

doğru diyon ama benim annemde babanne olmasına rağmen ne yapacağını şaşırıyo maddi durumu el verdikçe hatta çoğu kez sınırları zorluyolar yeterki gelinimi torununu mutlu edeyim bişeyde hevesleri kalmasın biz yaşayamadık bari onların olsun diyerekten isteklerini almaya çalışırlar.gerçi yengemin pekte kıymetini bildiğini söyliyemem ama neyse o da ayrı bi konu zaten:) düşün ona rağmen yinede alınmadan yapar eder. ben yengem gibi davranıp saygısızlık yapsam bırak torununa bişey almayı kapı dışarı ederler, böyle şeylere asla gelemezler nazımı çekmezler gerçi o derece saygısızlıkta yapmam zaten, hem annem duysa fena fırça yerim herhalde:):)
evet genelde kız anneleri cefakar oluyo herşeyine o koşuyo ama kayınvalide dediğin gibi hazıra konuyo az bişey yapsa bile nazından tuzundan geçilmiyo ah oram ağrıdı ah şuram tutuldu şunu yaptım bunu ettim die daha neleeeer neler:) öyle olacağına hiç yapıp moral bozmasınlar daha iyi yani.tabi her kayınvalide böyle değildr illaki ama bizimki bu model çıktı işte napıcan başa gelen çekilir misali:):)

valla bencede senin bu durumda şükretmen lazım:) en azından ihtiyaç için para gönderelim demeleri bile hoş.ben o teklifi anca rüyamda görürümya hadi neyse:) anaaamm gece gece arkalarından ne konuştum ama ara ara içimi dökmekte iyi geliyo yoksa kendimi yiyip duruyorum napayım:) dur o beni aramıyo ben yarın arayayımda ne yapıyomş ne ediyomuş bi öğreneyim bakalım yeni yeni akıl verme durumları olacakmı, yok çok alışveriş yapmayın gerekli olanları alın fazlasına gerek yok falan gibi:):)

canım işte senin annen gibi babanne herkese nasip olmaz diyorum ya öylesinin de gelinler kıymetini bilmiyo bende olsa baş tacı yaparım. ama bir tutukluk bir çekiklik anlamadım gitti. neyse üç kuruşluk şey yapıp beş kuruşluk diye anlatacağına hiç yapmasınlar daha iyi :)

valla hep dua ederdim Rabbim bana annem gibi bi kayınvalide nasip et die emmee olmadı işte ama bunada şükür tabi:) yengem için nişan alışverişine gitmiştk annem gelinine ne yapacağını şaşırdı, dilek kııız şunuda alalım bunuda alalım çok yakıştı die acayip hevesliydi. mağazadaki kızların ağzı açıkta kaldı aaa negüzel kaynana böylesinide ilk defa gördük gelinine zorla aldırıyo o da naz yapıyo dediler:):) hatta aynı mağazaya aradan çok geçmeden busefer benim alışverişim için gittik ve kayınvalidemlern cebinden bişey çıkmayacaktı eşimin kendi biriktirdiğinden ödenecekti, ona rağmen bi surat yaptı hiç ilgilenmedi ozamanlar okadar çekingendimki foşur foşur ter döktüm:):) yine ordaki kızlar, nie bukadar kasıyosun boşver sen onu buraya senin için gelinmiş alıcan tabi. bu nasıl anne diyorum bilmeeeem dio.şu nasıl diyorum, nebileyim gülşen şöyle olandn almıştı dio, buarada gülşende eltim oluyo:) sanki ben aynısından almaya mecburum.zar zor utangaçlığımı yenip bi fırın eksiğimiz kaldı anne nasıl yapalım diyorum durmuş anlamıyo ayağına yatıp boş boş suratıma bakıp yine bilmeeem dio, sen bilmezsen ben nerden bileyim :):) daha buna benzer neleeer neleeer var ama dediğin gibi sonradan fazlasıyla dile getirip başa kakacaklarına hiç yapmasınlar ne onların başı ağrısn içlerine otursun nede benim başım ağrısın böylesi daha gözel:):):)
buarada biricik anacım gelecek inş bebeme hırkalar yelekler örüvermiş sağolsun onları getirecekmiş merak ettm:):)

odanın fotolarını koyamıyorum kalite yüksek diyo poff=//

Son düzenleme:
kısa sürdü bu çantayla ilişkimiz aramıza emrah girdi
kapora vermiştim geri aldım gidip başka çanta aldık:26:

hahahhaa isabet olmuş=)
güle güle kullan=))

ya hastane terliği demişsiniz ben onu hiç düşünmemiştim??
onu da kı almak lazım ya off bi tane parmak arası terlik alsak ayağımız m üşür?
nasıl bir şey alcaz bilemedim ki.

bak gene masraf çıkarttınız başıma yahu sen ve turkuaz!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…