2013 Aralık annelerinin bebişlerine aldığı ciciler...

bebek arabası aldınız mı? ben bi türlü karar veremiyorum sinir oldum

Biz de bebek arabasını çok araştırdık ve ebebek ten nuna marka bebek arabası ve ana kucağını aldık.hem güvenilk hemde malzeme açısından oldukça kaliteli.Kraft ın kumaşı pek kaliteli değildi ve güvenlik açısından pek olumlu şeyler duymadım.

Kızlar herbişeymi aldım
Bebeğin ve bnim orkidimi bile
Bebek telsizi ateş ölçer filan
Çok masraflıymış bu bebişler ya dünya para harcadık
aldıklarımı yazarım yarın
Kirli sepeti ve detarjan kutusunuda aldım kuzumun..

Bunu aldım pierre cardin
birde lcw dan aldım
3 pjema 2 sabahlık 1 gecelik yeter sanırım..
emzirme südyeni 6
atlet 6 aldım
Bavul aldım kılar birde hastane için birde bebk seyahatlerde kullanır..
O da takımıda eşimin bir işi var olursa alıcaz olmazsa almıycaz malesef

canım hangi renginin kumaşı hoşuna gitmedi benmkinin kumaşı çok kaliteli valla :)) bi tane rengi var morlu fln olan onun kumaşıda benim hoşuma gitti acaba sen onumu gördün ?

canım bende çoık araştırdım bi kere travel sistem almak istedim kraftın bu modelini kullanan arkadaşlarım çok tavsiye etti hem güvenlik açısından hemde kumaşı oldukça kaliteli sen eski twist modeline bakmış olabilirsin benm aldığım yeni modeli rlx olan kraft hem duyulmuş hemde kaliteli bi marka olduğu için ben onu tercih ettim

canım hangi renginin kumaşı hoşuna gitmedi benmkinin kumaşı çok kaliteli valla :)) bi tane rengi var morlu fln olan onun kumaşıda benim hoşuma gitti acaba sen onumu gördün ?

modelini sormadım içime sinmediği için ama kumaş dışında rengarenk tentesi vardı ve özellikleri iyi bişeye benziyodu çok inceleyemedim acelemiz olduğu için. 360 derece dönüyodu üst tarafı arabanın sadece onu gördüm netten bulmaya çalıştım ama öle rengarenk tenteli bi modelini göremedim.

kafanı karıştırmış gibi olmiyim benim gördüğümün kumaşı sıkıntılıydı sadece sen zaten bakıp karar vermişsin güzel bişe demek ki ben bi tane modelini görebildim sadece. detaylı gezme fırsatım olmadı henüz. ne desem yanlış olur o yüzden güle güle kullanırsınız inşallah :)

canım o rengarenk tenteli olanın kumaşını bende begenmedim çok ince ve basitti ama dger renklerinki öle kötü diil ben kırmızı rengini aldım kumaşıda oldukça kaliteli

netten baktığım kadarıyla içi puf puf güzel duruyo. kesinlikle benim gördüğüm bu model değildi içinin kumaşı da iyi duruyo benim gördüğüm bu şekil değildi içi naylon gibiydi o yüzden hiç incelemedim hayırlı olsun tekrar.)

güle güle kullanın canım pijama ve gecelikleri lcw den mi aldın ne kadar ?????

Eki Görüntüle 811774

bunu alcam sanırım yine de kullanıp da memnun olmayan varsa yazarsa sevinirim :)
Kraft ın twist modeli mi bu? Eğer oysa ben çok ağır buldum katlanınca da çok hantal baya yer kaplıyor bu 1 yaş sonrası oturma ünitesi pusete dönüşebildiği için de üzerindeyken katlanmıyor onu çıkartıp eline alıyosun ekstradan zahmetli oluyor. Üzerindeyken katlanıyormuydu hatırlamıyorum ama katlansa bile bana katlanmış hali de çok kaba gelmişti bagaja zor sığar incelemeden alma canım mağazalara git aç kapat eşin kaldırsın hafif mi baksın ben 13 kg diye hatırlıyorum bu arabayı rlx modelide buna benziyor.
E- bebek de nuna pepp marka travel sistem araba indirimdeysi geçen ay 700 küsürdü bu fiyat aralığında bişey düşünüyorsan onu tavsiye ederim.

Kızlar hauck malibu
Casual cadillac
Wei-b marka bebek arabalarını fiyatının uygunluğundan dolayı bizzat gidip saraçhane de inceledim kumaşları çok adi anakucakları oyuncak gibi resmen kartondan içine çocuğu koysan kemikleri batar ve son derece güvensiz otokoltuğu da olacağı için güvenlik ve sağlamlığı son derece önemli.
Kraftlar da oldukça ağır ama kumaş kaliteleri daha iyi.
Biz alman markalarına baktık içlerinde en hafifi britax ın b-agile travel sistem bebek arabasıydı. Bütçemizi aştı ama 1000 tl ye 8 taksit aldık kaliteli ve çok sağlam ayrıca tek elle açılıp kapanıyor 8,5 kg sadece çok da pratik.
Tavsiye ederim.
Concord neo larda oldukça ağır hem de 1700 tl yani daha pahalı. Qinny zip lerde çok pahalı bizim aldığımız hem bu markalar kadar kaliteli hem daha hafifi ve fiyatıda daha uygun.
Maxi cosiler falansa uçmuş hiç gereği yok onca paraya.
Ama bizim arabamız çok hafif olduğu için baston bile almicam iyi bir baston da 300 tl den aşağı değil 2 kere araba parası bereceğime birkerede 1000 tl yi gözden çıkardık o yüzden.baston kullanıp kullanmayacağını da araba seçiminde önemli.
Ama tercih meselesi 500 tl ye baston tarzı arabaların travel sistemini de alıp kullanan var onda anayövdenin üzerine birde anakucağını oturtuyorsunız ekstra yük biniyor üstüne ben zaten minyonum kendi sürüş keyfimi de düşündüm ama yapılı bir anneye kraftı sürmek de kolay gelebilir:) nacizhane puset fikirlerim:)

yorumun için teşekkür ederim.. puset iskeletten ayrıldığı zaman çok yer kaplamıyo dedğin modele baktım ama tekerlekleri çok küçük ve yere yakın duruyo tr. yollarında rahat kullanılır gibi gelmedi bana :) pierre cardin twist ile ilgili hep olumlu yorumlar okudum inceledim en çok bu içime sindi. arabamız var bide ben eşimle dışarı çıktığım için arabanın ağırlığının sıkıntı olcanı sanmıyorum internette de 6.5 kg yazıyo yine de almadan bi test ederiz tabi :) umarım memnun kalırız :)

quinny zapp extra okadar da pahalı değil aslında 1000 lira gibi bi bütçe ayırmıssın bunun da internet fiyatı 950tl almadıysan bi bak istersen internetten .) oto koltuğu da birlikte yani travel hesabı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…