2013 Aralık annelerinin bebişlerine aldığı ciciler...

teyzene Allah şifa versin inşallah.
cevabın içinde teşekkür ederim.çok faydalı oldu.granüllü sabunları deniyicem.

Yün yelek ceketleri %100 pamuklu kıyafetleri sakın kurutma makinasına atma canım çeker minicik olur yazık olur. Kurutma telinde kurutabilirsin.
Makinaya da havlusunu battaniyesini atabilirsin.onlar çekmez.

hemen hemen tüm giyim eşyalarını %100 pamuklu almaya gayret ettim, bazıları %95 pamuk % 5 elasten.
sanırım kurutma bu durumda sorun yaratacak
dikkat edicem, teşekkür ederim.

Bazen de seccadelerde haç işareti oluyor. Benim dikkatimi çekiyor.
Amacımın seni rahatsız etmek olduğunu düşünüyorsan söylemedim farzet.

Böyle şeyler düşünüpte aklını bulandırma bence. Neyi düşünürsen onu görürsün zaten. Göz illa ona benzetir.

Çok yersizdi o söylemin. Orda öyle bişi olsa herhalde başacak insan ve onu alacak bir insan değiliz.

Ne uzattın güzelim yaa... Tamam yoksa yoktur benzetmişimdir. Yada vardır görmek istemeyen görmez.

Ben burdaki herkesi kardeşim gibi gördüğümden söyledim. Belliki kaba birisin yada eleştirilince kabalaşıyorsun. HERNEYSE artık beni ilgilendirmiyorsun.

Gereksiz ve alakasız yere yorum yapmamayı öğren böylelikle...

Güle güle kullansın miniğin.

sağol canım tşkler
önlükler lc waikiki den
biçok şubesinde de görmüştüm bulabilirsin canım

ay çok teşekkür ederim, yarın gitmeyi düşünüyordum zaten, kendime pijama tk almak için. önlüklerede bakayım inşallah bulurum

Sultan hepsi çok güzel bayıldım güle güle kullansın bebisin.. Park yatağıda çok güzell.
Pembiş tarağına da bayıldım. Hep bi kızım olduğunu saçlarını taramayı hayal ederdim. Çok duygulandım.

Çok sağol canımcım...

Daha güzelleri senin prensesinin olsun inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…