Anamm süpper. Bende bakıcam hello kitty li neler var
Bu benim halım. Hiç kimseden duymadım daha böyle bişi. Öyle diyince rahatsız oldum açıkcası.
Eki Görüntüle 819799
Canım,benim teyzem hamile.belden altı tutmuyor.çamaşır asıp toplama yapamayacağı için kurutma makinası aldı kendine
ikinci el yazık=(
onda kurutu hiç deterjan kokmuyor.dr a sormuş sakıncası yok bir şey olmaz iyi durulandıktan sonra demiş.
deterjn konusuna gelince sıvı deterjanlarda kimyasal daha çok var diyorla ama tabi kimyasalı az bulmak çok zor
ben hacı şakir granül sabun aldım leş gibi kokuyo=) sağlıklıymış diye çok araştırdım
ama aynı kalitede 4 de bir fiyatına roxy diye bir marka var hem kokusu da muthiş.o da granül sabun,deterjan değil
bir dahaki sefere ondan da alabilirsin
ama dalin de kötü değildir TSE den onaylı sonuçta.Almışken kullan.sorun olacağını sanmam
bir sürü arkadaş kullanıyor çünkü
Sadece yumuşatıcı kullanmak önerilmiyor o kadar.
Yün yelek ceketleri %100 pamuklu kıyafetleri sakın kurutma makinasına atma canım çeker minicik olur yazık olur. Kurutma telinde kurutabilirsin.
Makinaya da havlusunu battaniyesini atabilirsin.onlar çekmez.
Bazen de seccadelerde haç işareti oluyor. Benim dikkatimi çekiyor.
Amacımın seni rahatsız etmek olduğunu düşünüyorsan söylemedim farzet.
Böyle şeyler düşünüpte aklını bulandırma bence. Neyi düşünürsen onu görürsün zaten. Göz illa ona benzetir.
Çok yersizdi o söylemin. Orda öyle bişi olsa herhalde başacak insan ve onu alacak bir insan değiliz.
Ne uzattın güzelim yaa... Tamam yoksa yoktur benzetmişimdir. Yada vardır görmek istemeyen görmez.
Ben burdaki herkesi kardeşim gibi gördüğümden söyledim. Belliki kaba birisin yada eleştirilince kabalaşıyorsun. HERNEYSE artık beni ilgilendirmiyorsun.
biz de güzel kızımıza bunları aldık, ben daha alışverişe yeni başlayanlardanım. yanlışlıkla aynı resmi iki defa eklemişim herhalde.bir de hastane çıkışı aldım , bibaby marka ama resmini bulamadım.
biz de güzel kızımıza bunları aldık, ben daha alışverişe yeni başlayanlardanım. yanlışlıkla aynı resmi iki defa eklemişim herhalde.bir de hastane çıkışı aldım , bibaby marka ama resmini bulamadım.
hepsi çok güzel güle güle giysin bebeğiniz. mama önlüklerini nerden aldınız bayıldım.
sağol canım tşkler
önlükler lc waikiki den
biçok şubesinde de görmüştüm bulabilirsin canım
Slm hamişler :))
Bu da bizim park yatağımız :)
Eki Görüntüle 823334
Bunlarda bakım ürünlerimizden bazıları :)
Eki Görüntüle 823335 Eki Görüntüle 823336 Eki Görüntüle 823337
Eki Görüntüle 823338 Eki Görüntüle 823339 Eki Görüntüle 823340
Eki Görüntüle 823341 Eki Görüntüle 823342 Eki Görüntüle 823343
Eki Görüntüle 823344
Sultan hepsi çok güzel bayıldım güle güle kullansın bebisin.. Park yatağıda çok güzell.
Pembiş tarağına da bayıldım. Hep bi kızım olduğunu saçlarını taramayı hayal ederdim. Çok duygulandım.
hayırlı olsun bende bebeğime aynı park yatağı aldım merak ettimm şimdi sende görünce sen kaça aldın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?