2013 Aralık annelerinin bebişlerine aldığı ciciler...

ya neden teslim etmediler ki acaba ama buda çok güzelmiş vardır herşey de bir hayır diğer cicilerinizde çok güzel güzel günlerde kullanın inşallah...

Kızlar aranızda çilek ten oda alan var mı? ben softy modelini çok beğendim erken doğum riskimden dolayı beklemek zorunda kaldım aslında ısmarlama yaptıracaktım ama 1 aydan fazla sürede getiriyolar. çilek daha çabuk teslim eder diye hazır bişey mi alsam dedim ama pahalı mı bilmiyorum.

ben çilekten baby dream aldım softy biraz daha pahalı 15 eylülde gelsin dedim 17sinde teslim ettiler sıkıntı yaşamadım... piyasaya göre ben baya ucuza aldım 2000tl 2200 den aşağısı olmaz demişlerdi gidip konuştuk peşin verelim deyince verdiler

Çok güzel olmuş. Anahtarlıgı bile var. Çok tatlı. Eylül çok şanslı Tüm aldıklarını kullanır küçülür ama bu yazıyı sürekli dolabına duvarına falan asar kullanır.

Kesinlikle çok güzel anahtarlık detayına bende bayıldım güle güle kullansın eylülcük:)

çokkk teşekkür ederiz teyzoşlarımızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…