2013 Aralık annelerinin bebişlerine aldığı ciciler...

sağol tatlım
biberona ben de karar veremiyodum, avent, dr browns, chicco bunlardan birini almak istiyodum en çok tavsiye edilenler olduğu için...
içindeki boru kolik önleyici olması sebebiyleymiş. kullananlar öyle diyo
ve doğal akışlı...
baktım bunu seçtim kuzum inşallah memnun kalırız
senin aldığın da yeterli bence çünkü bu markaları kullananlar genelde tavsiye ediyo

bi tane de süslü sırf tipini beğendiğim için nuby marka almıştım daha önce o da şuydu... nuby de iyiymiş buarada.

canım bişey daha sorucam bu beşiğin sepet kısmı demonte olabiliyormu?
benim baktığım beşiğin sepet kısmı 4 parça halinde sökülüp kaldırılabiliyor o bakımdan işin bitince kaldırılacağı için daha kullanışlı gelmişti bana.

canım esselayla beşiklerimiz aynı ben cevap veriyim beşik kısmı demonte edilemiyo öylece duruyo sadece alt ayak ve üst cibinlik tutan yer sökülüyo bende düşünüyorum nereye kaldırıcaz büyüdüğünde diye :)

ercelf elifti sanırım ismin
elifcim gizoş ta yazmış, sepet kalıyo alt parçalar ve cibinlik sökülüyormuş
sanırım parçalar sepet içine girip öyle kaldırılcak
bikaç büyük sağlam poşete geçirilip binada varsa depoya falan kaldırılabilir sanırsam
bunların sorunu da o

Son düzenleme:

hımm işte benim baktığım sepetin oval 4 parçası var ek yerlerinden sökülüp kaldırılabiliyo. eğer hala varsa öyle almayı tercih ederim tabi. yoksa da evde depo olarak kullandığımız bir küçük wc miz var oraya koyarız artık. :)

bizimde öyle bi wc'miz var ama ağzına kadar doluuu

bizimde öyle bi wc'miz var ama ağzına kadar doluuu
o küçük tuvaletlerin kaderidir kiler olmak ccaım asla tot yüzü göremezler=))
tıkılır eşyalar durur oraya kapıyı açınca eşyalar üstüne üstüne gelir=)
vah garibim wc lerr=))

orayıda bi düzenlemek lazım cidden ya ahır gibi oldu

ayy benim eşim düzenledi orayı çiçek gibi olduuu=))
düzen tertip eşi benim kocadan sorulur
aman sen kalkışma şimdi oralara bırak dağınık kalsın kadın gelince toplar=))
maksat düzenli gözüksüünnn kuzummmmmmm

yok benim totom yemez oraya girmeye temizliğe abla geldiğinde ancak o yapar.
evin perdeleri yıkasammı tekrar kasımda buraya taşındığımda yıkanmıştıı:44:

yok benim totom yemez oraya girmeye temizliğe abla geldiğinde ancak o yapar.
evin perdeleri yıkasammı tekrar kasımda buraya taşındığımda yıkanmıştıı:44:

yok artık gizemim yaaa
ne yıkaması .
daha neler ne kirlendi de yıkıcaksın iş çıkartma başıınaaa
ben ramazan bayramından çnce mi ne yıkadım daha kış geçmeden hayatta yıkamam.
nisana kadar kalsın..
sen başımıza temizlik hastası mı oldun yaaa titiz kadınlar gibiii=)
otur oturduğun yerde hiç yere iş çıkarıyo bak başına=))

ay ne biliyim herkes bi doğum öncesi temizliğe başladınmı diye soruyo bu ara gerizekalılar sanki ev pis ilk defa doğurcam diye temizlicekmişim gibi muamele yapıyolar bende de ekstra bi hazırlık olmayınca temizlik için bişey yapmam gerekiyomuş gibi hissettim

beşiğimiz:) henüz evimize gelmedi ama kenar koruyucusu almalı mıyım bu modele ve içine nasıl bir yatak almalıyım kararsızım?

Son düzenleme:
Ben kücük bi beşik alfım anca bir yasına gelene kadar idare eder ama hatta 7 aylıkken falan yatamz gibi sonrası için ne alacağım ne yapacağım bilmiyorum yardımcı olrsanız çok rahatlayacagım

kızlar bende beşik alacağım kızıma bu hafta ama kararsızım, park yatak mı alsam, sallanan beşikmi? istiyorumki 2 sene falan kullanacağı birşey olsun, evim de küçük yer problemim var yani kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…