2013 Aralık annelerinin bebişlerine aldığı ciciler...

bunları giydiremicemmm...
sac bandınıda ablamın kızına veririm.. onca şey vardı kız için..
aralın eskilerine devam 2. de de..
ne diiyim başka..

Kıyamam .Hayal kırıklığı kötü bir şey tabi.
İnsan kendisini bir şeye şartlandırıyor istemeden de olsa.
Ama o çıkmayınca yıkıntı yaşıyor.
Allah öyle hayırlı görmüş bunu sende biliyorsun ama 1-2 gün şokun sürer bence de.
İstemsiz kırgınlık,isyan değil kesinlikle.
Anlayabiliyorum seni.
Benimde erkek olacak görürsün=)Daha iyi destekleşiriz bana yaradı=)

kimse bilemez Rabbimden başkaa..
ama bnm hislerim bı kez daha yanılmadı.. keşke hayatımda ılk kezz yanılsaydı şu hıslerım..

sızın kızlarınız olursa gelırım ıst da sevmeye...

kimse bilemez Rabbimden başkaa..
ama bnm hislerim bı kez daha yanılmadı.. keşke hayatımda ılk kezz yanılsaydı şu hıslerım..

sızın kızlarınız olursa gelırım ıst da sevmeye...

canım üzülme ama lütfen bak Allah nasip ederse beraber aynı hastanede oğlan doğuracağız :):) sen iyisin demi sağlığın iyi sana erkek olacağını demet hanımmı söyledi

Fanatik Galatasaraylı dayımızdan ilk kıyafetimiz geldi. Bu durumda fanatik Fenerbahçeli babamız ne yapacak merakla bekliyoruz Oğluşumuz takım seçme konusunda çok arada kalacak gibi görünüyor

Ayy süper güle güle giysin inş.
Bizde sıkı gs taraftarıyız bir sürü şey var aklımda alacak gs store dan=)
Dayısı da 3 yaşına gelsin kombine alırız diyo=)
Ben daha almaya başlamadım biraz geç başlıcam .

ayy bunlar ne güzel şeyler böyle güle güle giydirin kızlar..
bizim bebenin cinsiyeti de bi belli olsa da başlasak artık alışaaaa

Oh oh maşallah=)
Güle güle giydir ben pembeli bir şeyler hayal ettiğim için yıkıldım=)
Pembiş şeylerde aaaaaal aartıkk

Oh oh maşallah=)
Güle güle giydir ben pembeli bir şeyler hayal ettiğim için yıkıldım=)
Pembiş şeylerde aaaaaal aartıkk

ilk 2 pembe ama açık pembeeeeee
canım dr daha kesin demedi kıza benziyo 16-17.haftada kesin söylerim dedi o yüzden çok istesemde pembeye elim gitti gitti almadım ama fazla:44:

Çok teşekkür ederiz Doğuştan fanatik olacak bizimkiler görünüşe bakılırsa

ayy bunlar ne güzel şeyler böyle güle güle giydirin kızlar..
bizim bebenin cinsiyeti de bi belli olsa da başlasak artık alışaaaa

Teşekkürler, ben de henüz almaya başlamadım,doktor büyük ihtimalle erkek dese de,16. haftada cinsiyetin kesinleşmesini bekliyorum. Dayımız sabırsız çıktı

kızlar benım bebişin alışverişi nerdeyse tamam. herkes paylaşmış arasında ben sunu alıcam ben bunu alıcam almayın diye. bize bişey kalmıyor daha bir çöp almadık ufaklığa heves ediyorum ama israfta olsun istemıyorum çünkü yeğenden gelenleri dolaba yerleştırdım belkıde 30 tane zıbın var. hastane cıkışlarımız tulumlarımız patiklerimiz pusetimiz nevresim setimiz bile hediye geldi daha şimdiden paketlerini açmadım henüz öylece dolaba kaldırdım. artık son aylarda ne eksikse bakıcam.
son gelen hediyelerimizi paylaşmak istedim.

birde babamızın çok bebeğendiği çilekli tulum bunu da netten sipariş edicem henüz almadım ilk aylarında giyer dimi? işte burda

Eklentiler

• $miky,.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 72
  • $miniy.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 77
  • $kadife çilek.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 82
agresifmelek

bayıldımmmmmmm yaaaa.. bu üçünü al bence hele o çilekli ay ayy yerim ben o çileğiiiiiiii

melek harika bunlar maşallah yaaa bayıldım
şu ilk kırmızı olan tulum oğluşa da giydirilmez mi, ya noolcak ben giydiririm çok hoşuma gitti
nedir markası hediye demişsin ama belki bulunabilen bişeydir canım ?

bende ilk defa bebisime bir cici aldim ama resim nasil yuklicem bilmiyorum
benim de tek bişeyim var nasıl yükleniyo bilmiyorum kurcalamam lazım yada akşam kocişkoyla yükleris

canım mickey mouse serisinin hatta bugun unnado da gördüm oraya bir bak canım disney baby kids sayfasında var aynıları çok güzeller bir bak canım

hattaaaaa miniçonun sitesine gir lisanslı ürünlerde daha uyguna fiyatlar canımmmmmmmmmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…