- 25 Şubat 2013
- 2.960
- 101
- 163
bunları giydiremicemmm...
sac bandınıda ablamın kızına veririm.. onca şey vardı kız için..
aralın eskilerine devam 2. de de..
ne diiyim başka..
Kıyamam .Hayal kırıklığı kötü bir şey tabi.
İnsan kendisini bir şeye şartlandırıyor istemeden de olsa.
Ama o çıkmayınca yıkıntı yaşıyor.
Allah öyle hayırlı görmüş bunu sende biliyorsun ama 1-2 gün şokun sürer bence de.
İstemsiz kırgınlık,isyan değil kesinlikle.
Anlayabiliyorum seni.
Benimde erkek olacak görürsün=)Daha iyi destekleşiriz bana yaradı=)
kimse bilemez Rabbimden başkaa..
ama bnm hislerim bı kez daha yanılmadı.. keşke hayatımda ılk kezz yanılsaydı şu hıslerım..
sızın kızlarınız olursa gelırım ıst da sevmeye...
Fanatik Galatasaraylı dayımızdan ilk kıyafetimiz geldi. Bu durumda fanatik Fenerbahçeli babamız ne yapacak merakla bekliyoruzOğluşumuz takım seçme konusunda çok arada kalacak gibi görünüyor Eki Görüntüle 735609
Fanatik Galatasaraylı dayımızdan ilk kıyafetimiz geldi. Bu durumda fanatik Fenerbahçeli babamız ne yapacak merakla bekliyoruzOğluşumuz takım seçme konusunda çok arada kalacak gibi görünüyor Eki Görüntüle 735609
ayy bunlar ne güzel şeyler böyle güle güle giydirin kızlar..
bizim bebenin cinsiyeti de bi belli olsa da başlasak artık alışaaaa
Oh oh maşallah=)
Güle güle giydir ben pembeli bir şeyler hayal ettiğim için yıkıldım=)
Pembiş şeylerde aaaaaal aartıkk
Ayy süper güle güle giysin inş.
Bizde sıkı gs taraftarıyız bir sürü şey var aklımda alacak gs store dan=)
Dayısı da 3 yaşına gelsin kombine alırız diyo=)
Ben daha almaya başlamadım biraz geç başlıcam .
ayy bunlar ne güzel şeyler böyle güle güle giydirin kızlar..
bizim bebenin cinsiyeti de bi belli olsa da başlasak artık alışaaaa
agresifmelek
bayıldımmmmmmm yaaaa.. bu üçünü al bence hele o çilekli ay ayy yerim ben o çileğiiiiiiii
melek harika bunlar maşallah yaaa bayıldımkızlar benım bebişin alışverişi nerdeyse tamam. herkes paylaşmış arasında ben sunu alıcam ben bunu alıcam almayın diye. bize bişey kalmıyor daha bir çöp almadık ufaklığa heves ediyorum ama israfta olsun istemıyorum çünkü yeğenden gelenleri dolaba yerleştırdım belkıde 30 tane zıbın var. hastane cıkışlarımız tulumlarımız patiklerimiz pusetimiz nevresim setimiz bile hediye geldi daha şimdiden paketlerini açmadım henüz öylece dolaba kaldırdım. artık son aylarda ne eksikse bakıcam.
son gelen hediyelerimizi paylaşmak istedim.
birde babamızın çok bebeğendiği çilekli tulum bunu da netten sipariş edicem henüz almadım ilk aylarında giyer dimi? işte burda
benim de tek bişeyim varbende ilk defa bebisime bir cici aldim ama resim nasil yuklicem bilmiyorum
melek harika bunlar maşallah yaaa bayıldım
şu ilk kırmızı olan tulum oğluşa da giydirilmez mi, ya noolcak ben giydiririm çok hoşuma gitti
nedir markası hediye demişsin ama belki bulunabilen bişeydir canım ?
benim de tek bişeyim varnasıl yükleniyo bilmiyorum kurcalamam lazım yada akşam kocişkoyla yükleris
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?