2013 Aralık annelerinin bebişlerine aldığı ciciler...

teşekkür ederim canım, daha güzelleri sizlerin ve bebişlerinizin olsun
evet canım doğru diyorsun 2,5 kg altı için,
ilk bebeğim 3.300 doğmuştu 1 numara bezler poposunda durmuyordu ilk 15 gün falan prematüre bezi kullanmıştım
bu sefer tedbir olsun diye baştan aldım 1 paket, 30 bez ancak 4-5 gün yeter zaten

Harika bayildim gule gule kirlete kirlete buyumek nasip olsun ayrica bende tesekkur ederim
çok teşekkürler canım, inşallah bebişlerimiz sağlıkla gelsinler de bol bol kirletsinler cicilerini

Eklentiler

• $ee403a9e0c0b454aa3c544f1448de04c-Orjinal.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 89
Son düzenleme:
kızlar ana kucağı aldınız mı ben cybex ıle maxı cosi arasında kararsızım ????

Ben maxi cosi aldım pad kısmı gayet iyi yumuşacık.. Cybex de fena değil bir sürü çarpışma testinden başarı ile geçtiğini biliyorumama onda bebeğin oturacağı kısmın süngeri benim pek hoşuma gitmemişti....her halükarda ikisi de iyi ana kucakları ama...

canım braunun çok pahalı ama iyi bir ateş ölçeri var. ama ateş ölçerin olmasa da Allah vermesin sorunlu ateşi anlıyorsun zaten.

Bebek telsizi daha başka bir ihtiyaç. Onu sağlıklıyken hastayken evdeyken anneannedeyken tatildeyken bahçedeyken kullanabiliyorsun. İlk başta ne gerek var diyebileceğin bir şey aslında ama evde varsa hayatını çok kolaylıyor. Bebeklerin her kapı gıcırtısına uyandığı bir dönem var misal, o zaman içeride kapalı kapı ardında güvenle yatırabiliyorsun. Ben Aventin bir eski modelini kullanmıştım. Şimdi anteni içinde ve ebeveyn üniteli olanları var. Pahalı olan daha konforlu. Ama dilersen bir öncekini de alabilirsin, onun da kapsaması çok geniş. Bir sürü kanalı var, yakında kullanan başka ev varsa karışmasın diye kanal değişiyorsun, cızırtısız kullanıyorsun. Bir sorun olduğunda, mesela ebeveyn ünitesinin şarjı bittiğinde ışıkla uyarıyor . İyi bence yani. Dilersen avent blogundan da oku telsizi bir: http://www................../2012/05/25/bebegim-icerde-guvende-mi/"

tşk ederim canım aldım ateşölçer santas hem kulaktan hem alından ölçüyo bebefonuda motoroladan aldık yurtdışından kayınpederim aldı saolsun ikisinide denedik gayet güzel kullanışlı

arkadaşlar günümüz yanaştıkça kimseden ses çıkmıyo tabi herkes hazırlıkları bitirdi şimdi sırada bebeişlerimizi sağlıkla kucağımıza almaya geldi inşaallah rabbim hepimizin bebişini sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin işlh Allah hepimizin yardımcımız olsun...

kapı süsümüz, hastane için çikolata badem servisimiz, kolonya, balonlar ve plastik bardaklarımız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…