2013 Aralık annelerinin bebişlerine aldığı ciciler...

Buyur gel şekerim.
Bizimkileride beşik kertmesi yaparız senden iyi kaynanamı bulacak bizim kız

Buyur gel şekerim.
Bizimkileride beşik kertmesi yaparız senden iyi kaynanamı bulacak bizim kız
Haha olmaz olmaz demeyelim=)
olabilir yani=)
oy sümeyram yaa ve isimsiz kahramanım=))
hastane çıkışı almayı unutmuşum da
gizemim?? yok artık cidden mi unutmuşsun o kadar eşyanın içinde bir yerlerde kesin vardır unutmuşsundur=))
çok ciciymiş dün mü aldın
hala eksikleri var mı eylüşün ya pess=))

1 tane almışım sadece bi kussa çiş yapsa çıplak kaldı
2 tane konması gerekirmiş ya
gece idilbabyden internetten aldıımm emrah uyuyodu haberi yok ayy ağzıma eder hala kıyafetmi alıyosun diye

gece idilbabyden internetten aldıımm emrah uyuyodu haberi yok ayy ağzıma eder hala kıyafetmi alıyosun diye

çok beğendim hastane çıkışınızı güle güle kullanın
haklısın en az 2 takım lazım, hatta bence 3. bir takım daha konabilir çantaya 5 lilerden

ben de tam takım hiç almamıştım,
bi tane beğendim annelütfenden sipariş verdim araya bayram tatili girdi 20 gün sonunda parayı iade ettiler temin edemiyoruz diye
aynı takımı bu sefer morhipodan sipariş verdim 10 gündür bekliyorum gelmedi hala
başka alıyım yedek diyorum, eşim yeter artık bu kadar alışveriş ödeyemiycem diyor haklı olarak
çünkü iki çocuk için alışveriş yaptım hep
böyle giderse 2 takım 5 li ile kalakalıcam

morhipodan vermeseydin keşke hep çok geç gönderiyolar :26:
idil baby'den aldım ben gece pazartesi elimde olur heralde.alırsın olmazsa canım bi tane napalım mecbur alıyoruz işte:44:

hahahhahaha=))
vay uyanıkkk=)
ben 3 tane koydum yer varken diye.abarttım mı acabaaa
kv nin aldığını koymadım göremeyince çyle bir yıkım yaşıcak mki sırf o suratı görmek için doğumuma gelebilirsiniz=))
hahahha ohh ohh

oohhh iyi yapmışsın resmini çek suratının lütfen

oohhh iyi yapmışsın resmini çek suratının lütfen

ayyy ben göremem ki yaa bak şimdi geldi aklımaaaa
onlar benden önce görür bebeği çünkü normal doğum olursam tabiiii
bebek önden geliyor anne sonra geliyor ya.
tüh bak kaçırdım görüyo musun=)))

morhipodan vermeseydin keşke hep çok geç gönderiyolar :26:
idil baby'den aldım ben gece pazartesi elimde olur heralde.alırsın olmazsa canım bi tane napalım mecbur alıyoruz işte:44:

canım ne biliyim ilk kez aldım ben de ordan
teslim tarihi en geç 5 kasım yazıyodu hala gelmedi
göndereceklerini bilsem bekliycem de benim korkum yine tedarik edemiyoruz deyip siparişi iptal etmeleri
bebeğim kız olsa onlarca hastane çıkışı bulabilirdim ama erkek olunca zevkime uygun bişiy bulamadım bi türlü
tam bi tane bu olabilir dedim o da bir türlü tedarik edilemiyor

3 iyidir ben kızımda 2 gece kalmıştım hastanede 3 takım götürmüştüm 3 ünü de kullanmıştım
aman iyi yapmışsın ben de olsam götürmezdim

güzelmiş aslında ama ne biliyim canım ya bütün hevesim kaçtı, resmen bir aydır hastane çıkışı yolu bekliyorum
bakayım biraz daha bekleyim de yine siparişim iptal edilirse ya bunlardan birini alırım ya da hiç almam
bimden bir örme battaniye almıştım beyaz, onun yanına beşlilerden birini koyar kendi takımımı yaparım belki de :44:

bir türlü gelemeyen hastane çıkışı bu, mavinin tonunu çok beğenmiştim

bilmem :26: görmüşmüydüm acep :44: bak bilemedim şimdi
çok unutkan oldum anıl yaa
aşırı unutuyorum herşeyi... ama çok güzel odanız da diğer el emeklerin de hepsii
ama burda gördüm ayrıca resim falan atmamıştın hiç bana
neyse
çok sağol tatlım teklifin için
ben keçe almıştım kapı süsü yapmak için çoğu bitti azı kaldı
yine de teşekkür ederim çok naziksin tatlım

aa anıl bi de ateşölçer le göğüs kalkanını kaça aldın kuzum eminönünde kaçaymış onlar??

Son düzenleme:
canım kendinmi ördün yoksa çok güzel tam kışlık güle güle kullansın fındığın. buarada neyaptın sen ecrine!!!!!!!!!! saçlarınımı kestirdiiiin

Yok canim benim mor olani arkadasim digerlerini annem ördu. Buarada ecrinin 1 yasindaki resmi canim çindeyken cekmistim

canım kendinmi ördün yoksa çok güzel tam kışlık güle güle kullansın fındığın. buarada neyaptın sen ecrine!!!!!!!!!! saçlarınımı kestirdiiiin

Yok canim benim mor olani arkadasim digerlerini annem ördu. Buarada ecrinin 1 yasindaki resmi canim çindeyken cekmistim

kalkan 35 di sanırım havuzlu han aziz bebeden aldım
ateş ölçer havuzu handa 80 di
ben doğu banktan 70 e aldım tatlımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…