ayy mersiiii=))
gel sana da saklarım ben canımssss
ya da ben oraya geldiğimde veririm.hataya geliriz her sene =)
evet şekerler kutulara konulacak
çubuklarıda keçelere yapıştırdım bir önceki mesajda koydum resim tatlım
dolaba yapıştırılır isterlerse çubuğu çıkartırlar.
muhtemelen 1 hafta tutar atarlar=)
heves ettim yaptım.ben bile aldğım bebek süslerini 1 ay olmadan attım.hehehhe itiraf. com
Haha olmaz olmaz demeyelim=)Buyur gel şekerim.
Bizimkileride beşik kertmesi yaparızsenden iyi kaynanamı bulacak bizim kız
gizemim?? yok artık cidden mi unutmuşsun o kadar eşyanın içinde bir yerlerde kesin vardır unutmuşsundur=))hastane çıkışı almayı unutmuşum da
Haha olmaz olmaz demeyelim=)
olabilir yani=)
oy sümeyram yaa ve isimsiz kahramanım=))
gizemim?? yok artık cidden mi unutmuşsun o kadar eşyanın içinde bir yerlerde kesin vardır unutmuşsundur=))
çok ciciymiş dün mü aldın
hala eksikleri var mı eylüşün ya pess=))
1 tane almışım sadece bi kussa çiş yapsa çıplak kaldı
2 tane konması gerekirmiş ya
gece idilbabyden internetten aldıımm emrah uyuyodu haberi yok ayy ağzıma eder hala kıyafetmi alıyosun diye
çok beğendim hastane çıkışınızı güle güle kullanın
haklısın en az 2 takım lazım, hatta bence 3. bir takım daha konabilir çantaya 5 lilerden
ben de tam takım hiç almamıştım,
bi tane beğendim annelütfenden sipariş verdim araya bayram tatili girdi 20 gün sonunda parayı iade ettiler temin edemiyoruz diye
aynı takımı bu sefer morhipodan sipariş verdim 10 gündür bekliyorum gelmedi hala
başka alıyım yedek diyorum, eşim yeter artık bu kadar alışveriş ödeyemiycem diyor haklı olarak
çünkü iki çocuk için alışveriş yaptım hep
böyle giderse 2 takım 5 li ile kalakalıcam
1 tane almışım sadece bi kussa çiş yapsa çıplak kaldı
2 tane konması gerekirmiş ya
gece idilbabyden internetten aldıımm emrah uyuyodu haberi yok ayy ağzıma eder hala kıyafetmi alıyosun diye
hahahhahaha=))
vay uyanıkkk=)
ben 3 tane koydum yer varken diye.abarttım mı acabaaa
kv nin aldığını koymadım göremeyince çyle bir yıkım yaşıcak mki sırf o suratı görmek için doğumuma gelebilirsiniz=))
hahahha ohh ohh
oohhh iyi yapmışsın resmini çek suratının lütfen
morhipodan vermeseydin keşke hep çok geç gönderiyolar :26:
idil baby'den aldım ben gece pazartesi elimde olur heralde.alırsın olmazsa canım bi tane napalım mecbur alıyoruz işte:44:
hahahhahaha=))
vay uyanıkkk=)
ben 3 tane koydum yer varken diye.abarttım mı acabaaa
kv nin aldığını koymadım göremeyince çyle bir yıkım yaşıcak mki sırf o suratı görmek için doğumuma gelebilirsiniz=))
hahahha ohh ohh
3 iyidir ben kızımda 2 gece kalmıştım hastanede 3 takım götürmüştüm 3 ünü de kullanmıştım
aman iyi yapmışsın ben de olsam götürmezdim
teşekkürer tatlım sen görmemiş miydin ya Allah Allah ?
attı sanıyorum sana
amin canım hepiizin çocukları huzurla sağlıkla büyüsün inşallah
eminönünden hazır aldım.dün baktım nette 59 liraydı!!!
ben 30 a aldım!!!
Denize bile gösterdim yuh dedi o da.
ben eğer gidersem alır sana en azından kargo yaparım istersen sakın 30 liradan pahalıya alam nette falan görürsen .
aysegulnikahşekerleri diye bir site var oraya bak canımcım orda daha uygun olabilir yanlış hatırlamıyorsam..
canım kendinmi ördün yoksa
canım kendinmi ördün yoksaçok güzel tam kışlık güle güle kullansın fındığın. buarada neyaptın sen ecrine!!!!!!!!!! saçlarınımı kestirdiiiin
canım kendinmi ördün yoksaçok güzel tam kışlık güle güle kullansın fındığın. buarada neyaptın sen ecrine!!!!!!!!!! saçlarınımı kestirdiiiin
kalkan 35 di sanırım havuzlu han aziz bebeden aldımbilmem :26: görmüşmüydüm acep :44: bak bilemedim şimdi
çok unutkan oldum anıl yaa
aşırı unutuyorum herşeyi... ama çok güzel odanız da diğer el emeklerin de hepsii
ama burda gördüm ayrıca resim falan atmamıştın hiç bana
neyse
çok sağol tatlım teklifin için
ben keçe almıştım kapı süsü yapmak için çoğu bitti azı kaldı
yine de teşekkür ederim çok naziksin tatlım
aa anıl bi de ateşölçer le göğüs kalkanını kaça aldın kuzum eminönünde kaçaymış onlar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?