2013 Aralık annelerinin bebişlerine aldığı ciciler...

gerçekten çok güzel olmuş kusur buluncak hiç bi tarafı yok. çok zevklisin. oda insanın içini açıyor gerçekten çok beğendim
tekrar teşekkür ederiz canımcım.
odamız çok büyük olmada sığdırmaya çalıştık...
artık ilerde çalışma masasını nereye koyarım bilmem=))
sonuna kadar doldurduk...gün ola harman ola=)

Son düzenleme:

canım çok güzel olmuş odanız harika bir dekorasyon çalışması olmuş tebrik ederim. duvar stickerınızı nerden aldınız. eşim biz de yapalım diyor da biz de düşünebiliriz.

canım çok güzel olmuş odanız harika bir dekorasyon çalışması olmuş tebrik ederim. duvar stickerınızı nerden aldınız. eşim biz de yapalım diyor da biz de düşünebiliriz.

stickerdepo.com dan aldık canım=)) benim sticker ın adı AÇIK DENİZ.
bi arkadaşımızın daha eşi çok beğendi sticker ı=))) ben yapmadım eşim yaptı kombini .erkek dayanışması demek ki.kan çekiyor anlıyorlar..

Ya kizlar odalariniz cok guzel stickerlariniz ve halilarinizi cok begendim bizim bi odamiz yok olsun cok isterdim

Benimde besik geldi, uykusetini yikadim utuledim yerlestirdin tam yatak odama gore oldu, alirken tereddutteydim ama evde guzel oldu cok sukur

Son düzenleme:
cnmmm teşekkür ederizz.üzülme neden üzülüyorsun ki yerin olsa sende yapardın.inşallah ilerlde olur o firsatın
ama bir şey dicem bu uykuseti tam bana göreeeeee
bayılıyorum zürafa karakterine ben çok aradım zürafalı uyku seti bulamadım
ama bana beşik için değil yatak için lazım bayıldım bayıldımm
bu sıralar zürafa takıntısı başladı bendee..

ayrıca renk uyumu şahanE SARI-KIRMIZI=))

Evet canim insallah ilerde olur, olmazsa kucuk odami bozarim diyorum, senin odayada bayildim ozellikle halina cok zevklisin insallah bebeginle guzel gunler gorursun canim

O züreyfa benim :) aslanda esim oyuzden aldik benim oglanin züreyfayli hastane cikisida var bitane cok tatli

aaa koysanaaa=)))
bende sürafalı tulum aldım bi tane aa istediğim gibi değil
çok seviyorum ya zürafa yıı valla bak=))
enteresan bi şekilde tatlı geliyoooo=))
üstünde onun olduğu her şeyi alasım geliyor deli gibimmm

Halıyı tesadüf internette buldum denokids diye aklında bulunsun 210 liraydı.odaya ufak geldi ama yapabileceğim bir şey yok=))
idare etsin oğluş bununlaa

çok güzelll kelebekcim güle güle kullanın
bizim de odamız henüz yok
sonra hazırlarız biz de hem bize fikir oluyo bu ciciler

anılcım çokkkkkk güzel olmuşş
iyi günlerde mutlu günlerde büyüsün bu odada
allah nazardan korusun
kapı süsünü hazırmı aldın? nerden?
teşekkürer tatlım sen görmemiş miydin ya Allah Allah ?
attı sanıyorum sana
amin canım hepiizin çocukları huzurla sağlıkla büyüsün inşallah

eminönünden hazır aldım.dün baktım nette 59 liraydı!!!
ben 30 a aldım!!!
Denize bile gösterdim yuh dedi o da.
ben eğer gidersem alır sana en azından kargo yaparım istersen sakın 30 liradan pahalıya alam nette falan görürsen .
aysegulnikahşekerleri diye bir site var oraya bak canımcım orda daha uygun olabilir yanlış hatırlamıyorsam..

canım beşiğinde huzurlu, güzel uykular uyusun, sağlıkla büyüsün miniğin

Eki Görüntüle 852987 Eki Görüntüle 852988 Eki Görüntüle 852989 Eki Görüntüle 852990 Eki Görüntüle 852991 Eki Görüntüle 852992 Eki Görüntüle 852993 Eki Görüntüle 852994
şeker şeklinde olan takı yastığımız(ben hiç istemedim annem ısrar etti.sevmem takı yastığı olayını)
şeker kutularını ben süsledim bardakları ben süsledim
baykuş keçesini ben yapım(eşim çok yardım etti)
kuzu ve kazaklar hazır
hepsine o gösterdiğim çubukları yapıştırdık renki renkli.magnet de koyduk arkalarına etiketleri kaldı
çiti kendim süsledim keçeden(pek olmadı ama idare etcem artık)
süslediğim o çit ve mavi metal kovaya o çubukları bölerek koycam altına strofor köpük koyarak..
nazarlığı bebeğin hastane de verdikleri beşiğin içine yerleştircemm
peçetemizi de şerbet ikram ettiklerime vercem hastane de bir de evde kullanırım tabii=)
Şimdilik bu kadar devamını akşam atarım=))
Allah ağız tadıyla kulanmayı nasip esin
biz hazırladık ama Rabbim izin verecek mi bakalım kullanmaya=(

hepsi harikaa olmuş ellerine sağlık güle güle kullanın İnşallah..... Story yazan nedir ?

Son düzenleme:
Ooo anıl hanıma bakın ne hünerler varmış ne hünerler. Valla bin maşallah. Illaki herşey standart olacak herşey hazır olacak diye bişe yokmuş yani.. Çitinin süsünü yerim
O çikolataları kutulara koyacaksın galiba da çubuklar dolap süsü mu olacak?

ayy mersiiii=))
gel sana da saklarım ben canımssss
ya da ben oraya geldiğimde veririm.hataya geliriz her sene =)
evet şekerler kutulara konulacak
çubuklarıda keçelere yapıştırdım bir önceki mesajda koydum resim tatlım
dolaba yapıştırılır isterlerse çubuğu çıkartırlar.
muhtemelen 1 hafta tutar atarlar=)
heves ettim yaptım.ben bile aldğım bebek süslerini 1 ay olmadan attım.hehehhe itiraf. com

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…