- 25 Şubat 2013
- 2.960
- 101
- 163
tekrar teşekkür ederiz canımcım.gerçekten çok güzel olmuş kusur buluncak hiç bi tarafı yok. çok zevklisin. oda insanın içini açıyor gerçekten çok beğendim
gerçketen miii=)
ay sizler beğenince çok mutlu oluyorum yaaa
acaba benim zevkim bana mı güzel geliyo ya kimse beğenmezse falan diyordum çünküü.
Çok teşekkürler teyzemiz..
aayyy o su bile süslü şuna bakın hele
elinize sağlık annesi..
canım çok güzel olmuş odanız harika bir dekorasyon çalışması olmuş tebrik ederim. duvar stickerınızı nerden aldınız. eşim biz de yapalım diyor da biz de düşünebiliriz.
cnmmm teşekkür ederizz.üzülme neden üzülüyorsun ki yerin olsa sende yapardın.inşallah ilerlde olur o firsatınYa kizlar odalariniz cok guzel stickerlariniz ve halilarinizi cok begendim bizim bi odamiz yokolsun cok isterdim
Benimde besik geldi, uykusetini yikadim utuledim yerlestirdin tam yatak odama gore oldu, alirken tereddutteydim ama evde guzel oldu cok sukur[/img][/url]
cnmmm teşekkür ederizz.üzülme neden üzülüyorsun ki yerin olsa sende yapardın.inşallah ilerlde olur o firsatın
ama bir şey dicem bu uykuseti tam bana göreeeeee
bayılıyorum zürafa karakterine ben çok aradım zürafalı uyku seti bulamadım
ama bana beşik için değil yatak için lazım bayıldım bayıldımm
bu sıralar zürafa takıntısı başladı bendee..
ayrıca renk uyumu şahanE SARI-KIRMIZI=))
aaa koysanaaa=)))Evet canim insallah ilerde olur, olmazsa kucuk odami bozarim diyorum, senin odayada bayildim ozellikle halina cok zevklisin insallah bebeginle guzel gunler gorursun canim
O züreyfa benim :) aslanda esim oyuzden aldik benim oglanin züreyfayli hastane cikisida var bitane cok tatli
Eki Görüntüle 847389 Eki Görüntüle 847390 Eki Görüntüle 847391 Eki Görüntüle 847392 Eki Görüntüle 847393 Eki Görüntüle 847394
adımız belli olmadığı için yazdırmdım adı.keçeyle kendm yazcam karar verinceee
henüz yerleştirmedim.1-2 haftaya yerleştircem inşallah ..
hastanede kullanmayı düşünüyorum eve gelen misafirlere de orta sehpaya koyucam
Eki Görüntüle 852225 Eki Görüntüle 852226 [
teşekkürer tatlım sen görmemiş miydin ya Allah Allah ?anılcım çokkkkkk güzel olmuşş
iyi günlerde mutlu günlerde büyüsün bu odada
allah nazardan korusun
kapı süsünü hazırmı aldın? nerden?
Eki Görüntüle 852987 Eki Görüntüle 852988 Eki Görüntüle 852989 Eki Görüntüle 852990 Eki Görüntüle 852991 Eki Görüntüle 852992 Eki Görüntüle 852993 Eki Görüntüle 852994
şeker şeklinde olan takı yastığımız(ben hiç istemedim annem ısrar etti.sevmem takı yastığı olayını)
şeker kutularını ben süsledim bardakları ben süsledim
baykuş keçesini ben yapım(eşim çok yardım etti)
kuzu ve kazaklar hazır
hepsine o gösterdiğim çubukları yapıştırdık renki renkli.magnet de koyduk arkalarına etiketleri kaldı
çiti kendim süsledim keçeden(pek olmadı ama idare etcem artık)
süslediğim o çit ve mavi metal kovaya o çubukları bölerek koycam altına strofor köpük koyarak..
nazarlığı bebeğin hastane de verdikleri beşiğin içine yerleştircemm
peçetemizi de şerbet ikram ettiklerime vercem hastane de bir de evde kullanırım tabii=)
Şimdilik bu kadar devamını akşam atarım=))
Allah ağız tadıyla kulanmayı nasip esin
biz hazırladık ama Rabbim izin verecek mi bakalım kullanmaya=(
çıkmamış mı tüh tam gözükmüyor gerçekten foto da=(hepsi harikaa olmuş ellerine sağlık güle güle kullanın İnşallah..... Story yazan nedir ?
ayy mersiiii=))Ooo anıl hanıma bakın ne hünerler varmış ne hünerler. Valla bin maşallah. Illaki herşey standart olacak herşey hazır olacak diye bişe yokmuş yani.. Çitinin süsünü yerim
O çikolataları kutulara koyacaksın galiba da çubuklar dolap süsü mu olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?