2013 Aralık Bebişlerinin Boyu ve Kilosu

38OZLEM38

HERSEYİM BİRİCİK ESİM...
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2012
1.180
9
108
Kayseri
Merhaba anneler bebeklerinizin boy ve kilolarını bu topikde paylaşalım ilk ben baslayim en son 17+3ken gitmiştik 200gr 15 cmdik..

Maşallah kızlar bebisler büyümüş kocaman olmus allahım hepsini de nazarlardan korusun bende pazartesi gunu gideceğim kontrole bakalım bizimki ne kadar olmus=)))))

Maşallah kızlar. Benimde 17 haftalıkken 18 cm 213 gram dı. Şuan 20 haftalık ama daha gitmedim kontrole.

Benim fıstığımda 16+0 ken 250gr 16cm'di.. şimdi ne kadar oldu bilmiyorum ama

Merhaba tatlı anneler bizde dün Yağmurumuzu görmeye gittik dün tam 20 haftalıktı bebeğim boyu 24cm kilosu 342 gr kocaman olmuş ve artık hareketlerini daha net hissedebiliyorum tarifsiz bir mutlulukmuş bu

bende yarın gideceğim canım saat 10.00da randevuw var bakalım benim kız ne kadar olmus=)))))
aaa benimkide kızzzz geçen randevuda dönmedi hatun doktor baya zorladı kıza benziyo dedi ben kız die yaydım tabi herkese gönlümden geçen oldu şükür die dua falan ettim bakalım değişmez inşallah bnm daha göbekte pek bi belirti yok 4 buçuk aylık olduk daha yeni yeni çıkıy bakalım inşallah kocaman olmuşlardırr şölee tosun gibi doğuralım

Bugün kontrole gittim kızlar 22+0 itibariyle bebeğimin kilosu 582gr boyu 23 cm... ama boyu biraz kısama geldi haftasına göre

arkadaşlar size bir şey sorcam ben 20 haftalıkken doktora gittiğimde kilosuna 378gr boyuna da 11 cm demişti ama bir problemden bahsetmedi ama şimdi szleri okuyunca benim bebeğimin çok kısa olduğunu düşünüyorum.ki benim boyum uzundur 1.75.sizce doktor mu yanıldı yada neden bu kadar kısa olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…