bence dr yanlış söyledi ultrasonda yazmıyor mu canım
Bugün kontrole gittim kızlar 22+0 itibariyle bebeğimin kilosu 582gr boyu 23 cm...ama boyu biraz kısama geldi haftasına göre
nasıl geçti canım randevun
güzel geçti canım 19+4 günlük 19 cm 266 gram dedi gayet ii bebeğin dedi ama tabi bana göre ufak geldi gene ama kızım çok sakinmiş öle dedi annesine benzicek glb dio doktornasıl geçti canım randevun
maşallah prensese
inşallah kuzum ya bakalım doktorda çok önemsemedi ama takipte kalalım dedi allaha emanet kuzularımız inşallah bişi çıkmaz
takmamak ne mümkün heleki pimpirik abidesi olan ben nası takmam
şimdiki heycan konum ayrıntılı ultrason ama bayramdan snraki hafta gitcez bakalım kızımı görcem renkli renkliiiiiiikuzum bn daha hiç bişi almadım kızıma yaa anca kendime bakıom dün eşimle chicco ya grdik bi heycan yaptım cat die çıktım magzadan artık almaya başlamalıyım dimi???
bende çok şey almadim canım bi iki parça birşeyler aldım sadece bayramdan sonra yavas yavas alırız ins
benm bi arkadaş yaptırdı bi ay önce falan cd yapmışlar hep kısa kısa video koymuşlar bi sürü fotograf falan çok güzeldi renkli dediğide sadece sarı senkte görüon ama böle hep kara kara görmektten iidir dimibende çok şey almadim canım bi iki parça birşeyler aldım sadece bayramdan sonra yavas yavas alırız ins
Ben ayrintili oldum ama renkli değildi renkliyi önümüzdeki haftalarda çekecekmis sıradaki benim şeker yüklemesi bayramdan sonra belki o zaman renkli çeker:)))
Merhabalar,
Benim kızlarımda 21. haftada biri 379 diğeri 382 gr idi boylarıda 23 cm civarı.. Allah sağlıkla doğmayı nasip etsin inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?