2013 Aralık Bebişlerinin Boyu ve Kilosu

merhaba ben en son 6 temmuzda gittim kontrole 16 haftalıktım.
o zaman bebişim 230 gr dedi doktor boyunu hatırlamıyorum.
bir ay oldu bu cumartesi 3 Ağustosta gidicem. bende merak ediyorum
boyunu kilosunu ne kadar büyümüş kızım.

Bugün kontrole gittim kızlar 22+0 itibariyle bebeğimin kilosu 582gr boyu 23 cm... ama boyu biraz kısama geldi haftasına göre

maşallah canımm kocmann olmuşşşş benc gayet ii ya daha ne olcak rabbm nazardan korusun bnde yarın gidicem bakalım 11 buçukta randevum heycandan gözüme uyku girmedi baksana saat kaç olmuş ben daa ayakta

nasıl geçti canım randevun
güzel geçti canım 19+4 günlük 19 cm 266 gram dedi gayet ii bebeğin dedi ama tabi bana göre ufak geldi gene ama kızım çok sakinmiş öle dedi annesine benzicek glb dio doktor baya bi inceledi her seyi gayet normal dedi bakalım sdc bi böbreğinde ufak bi buyume varmış kızımın ama önmli degil o takipte olucaz dedi bnmde aklıma o takıldı şuan da kilosundan ziyade onu düşünüorum bişi olur mu ki?:26:

maşallah prensese
Yok canım bana da geçen gittiğimde kalbinde parlaklık var dedi ama bu gittiğimde geçmis önemli birşey değildir oda geçer canım önemli olsa dr söylerdi kafana takipta üzülme annesi=))))
Benim kız da çok hareketli maşallah kız olduğunu bilmesem erkek diyecem
Bazen bi dönüyor karnımda korkuyorum aniden sicriyorumbebeğinin kilosuda boyuda gayet iyi canım ilerleyen zamanlarda daha tombik olacak kuzularımiz

bende çok şey almadim canım bi iki parça birşeyler aldım sadece bayramdan sonra yavas yavas alırız ins
Ben ayrintili oldum ama renkli değildi renkliyi önümüzdeki haftalarda çekecekmis sıradaki benim şeker yüklemesi bayramdan sonra belki o zaman renkli çeker:)))

benm bi arkadaş yaptırdı bi ay önce falan cd yapmışlar hep kısa kısa video koymuşlar bi sürü fotograf falan çok güzeldi renkli dediğide sadece sarı senkte görüon ama böle hep kara kara görmektten iidir dimi
meraktayız çok bayram için bursaya gidicem bende ailemin yanına gitmişken orda yaptırcam burası küçük bi yer hep merkezegidioruz uzak deniz geçmek falan sıkıntılı biraz bursada iyi bi yer araştırmam lazım şimdi randevu alsam anca zaten şeker yüklemeside 3 hafta daha var ama aç karnına o kdr yolu gidip nası dayancam bilmiom

Merhabalar,

Benim kızlarımda 21. haftada biri 379 diğeri 382 gr idi boylarıda 23 cm civarı.. Allah sağlıkla doğmayı nasip etsin inş..

bebeğimiz henüz kendini göstermedi cinsiyetini bilmiyoruz :) en son 20+2 haftalıkken gittik kilo 350 gr,boy 27 cm di 2 gün sonra kontrolüm var bakalım ne olucak kilosu ve boyu

bebeğimiz henüz kendini göstermedi cinsiyetini bilmiyoruz :) en son 20+2 haftalıkken gittik kilo 350 gr,boy 27 cm di 2 gün sonra kontrolüm var bakalım ne olucak kilosu ve boyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…