2013 Aralık Bebişlerinin Boyu ve Kilosu

Çok pardon kızlar boy için diyecektim . Boyunu söylemedi .

benım doktorumda boyunu söylemıyorr 24 haftamda kılomuz 762 grmdı.bir haftada 130 gr almış

benim doktorumda aynısını söylüyor :44:
boy gelişimi için bir kriter değildir boy söylemiyorum dedi
ama ben ayrıntılıya bakan doktora ultrason ne diyor diye sordum söledi gizli gizli
doktoruma göre boyun uzunluğu gövde uzunluğu bacak uzunluğu gibi bir çok değişik ölçüm varmış ultrasonun verdiği doğru değil dedi bebek ayakta durmuyor dedi :44:
neyse vardır bir bildikleri sağlıklı olsunlarda boy kilo önemli değil benim için

arkadaşlar bebeğimin 22. haftada kilosu 400 gr boyu 24 cm kilosu bana az geldi yaa sizcede öylemii fazla birşey yiyyemiyorumm neyse sağlıklı olsun önemli olanda bu zaten :)

Merhabalar,ya benim ilk hamileliğim,çok güzel bu duygu,ancak ilk oldugundan herhalde insan kılı kırk yarıyo.. Dün kontrolum vardı bebegımın gelişimi adetime göre 4 gün geriden geliyo normaide 23+2 olmam gerekirken 22+5 görünüyordu ve 550 gram ağırlığında 29cm boyundaki bana bıraz zayıf gibi geldı tadırgın oldum,kendımı yemeğe vermek istemiyorum ama napmam lazım bilmiyorum,yardımcı olursanız sevinirim

25inci haftamda gittiğim kontrolde 720 gram demişti dr olması gerekenden biraz daha fazla kilosu ii gidio demişti tontiş kızıma doktor amcası=)

biz en son 1 ay önce gittik bide yarın gidicem bakalım merakla bekliyorum. cok heyecanlıyım:))

23*4 tu ancak 22*4 cikti kizim..bir hafta kucuk..

22*4 gunlukken 27 cm 530 gr di...
az gibi..

Cnm benim 21+6 günlükken 470 grdı. Bana herkes az dedi... dün gittim 1 ayda 1101 gr olmus melegim birden kilo alıyolar özellikle 6. Aydan sonra.... bence senin meleginin kilosuda gayet iyi..

Bu arada kızlar, meleklerimizin en son ki ultrason fotograflarını paylaşalım mı ?? Îlk benden gelsin :))

Cnm benim 21+6 günlükken 470 grdı. Bana herkes az dedi... dün gittim 1 ayda 1101 gr olmus melegim birden kilo alıyolar özellikle 6. Aydan sonra.... bence senin meleginin kilosuda gayet iyi..

oh cok iyi kuzuna masallah

kilo alır mı dersin hep 1 hafta fgeriden geliyor. zamanla arayı kapatır dedim ama kapaanmadı.. gec döllenme imiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…