Doğuma Hazırlık 2013 bebeklerine isimlerr

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

polyanna88

Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2012
48
0
16
Erzincan
kızlar henüz bebeğimin cinsiyeti bile belli değil ama düşünmeye başladım. Bence anlamı güzel olmalı ve söylerken onu benimsemelisin hissetmelisin işte benim çocuğumun adı bu demelisin:) 2013 anneleri siz ne düşünüyorsunuz ya da düşünmeye başladınız mı? dün akşam yılbaşı yemeğinde evet işte bu dediğim isimler:
asya ve beyazıt

kızımın adı ecrin ece olcak inşallah.. mina, duyqu ve yaqmur da qüzel kız ismi olarak...

erkek olarak da emre, utku, poyraz en beqendiqim isimler

benim oğluşumda 2o haftalık bende isim konusunda daha karar veremedim. ama kızım olsaydı masal düşünüyordum

beyazıt isminden vazgeçtim neden bilmiyorum ama içimdeki o değeri birden gidiverdi:) ama kızım olursa kesinlikle asya koyucam

doktor erkek gibi ama ocak sonu daha net söylerim dedi bakalım 9 gün sonra kontrolde ne çıkacak biran önce de isimde karar vermemiz gerekiyor çünkü cinsiyeti belli olduktan sonra ona ismiyle hitap etmeyi ve onu ismiyle sevmeyi okşamayı istiyorum:)

bizim henüz belli değil cinsiyeti

ama kız olursa------ zülal yada zühre

erkek olursa-------- doruk yada kaan

düşünüyorum ama anlamları daha sağlam isim bulursam onlarda olur

oğlumun adı ilim 4,5 yaşında anlamı güzel olsun demiştim hep bilgi veya okuma anlamalrı içersin istedim ve bu ismi koydum başta çok yadırgandı fakat şimdi her duyan ne kadar değişik ve güzel bir isim bir diyorlar, bunun yanı sıra ikra düşünmüştüm birde ilke güzel bir isim ikinci olursa ilke düşünoyorum bu arada ilimi kızda olsa koayacaktım ilkede öyle unisex bi isim

bunun yanı sora isim olarak enfal hoşuma gidiyor yine bir kız için güzel bir isim bence anlamı savaşta kazanılan ganimet ve ödül demek kuranda bir sure adı.

andaç ta hoş bir isim oda hatıra demek

Bende kız ismi olarak Defne , Rana , Bade , Cansu isimlerini çok seviyorum..

Erkek ismi olarakta Tolga , Efe , Bora çok hoşuma gidiyor.

Birde Kayra çok güzel. Hem kız hem de erkek için kullanılabilir.
Bizim oğlumuz olacak büyük ihtimallede Bora olacak oğluşumm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…