2013 bursa anneleri

jimer almış abaşını gitmiş benecede 4000 lira çok doğum için ..

Son düzenleme:
bu ayda bizim kese boş haftaya esentepeden demet hanıma randevu aldım bakalım ne diyecek eşimde p.tesi üroloğa gidiyor inşallah bir sıkıntı çıkmaz.

Arkadaşlar bişey sorcam ,dişlerini fırçalarken sıkıntı yaşayan var mı kafayı yicem ,midem kopuyor diş fırçalıcam die

merhabalar arkadaşlar aranızda çekirge dorukta Hatice Taşlıya giden varmı ya da bi tanıdığından duyan falan görüşleriniz merak ediyorum!!!!!!!!

bende demet hanıma gitmekten vazgeçtim ebe hemşire bir arkadaşla konuştuk dün çok tecrübeli değildir o dedi gebelik takibi yapar ama yumurta takibi vs. çocuk olmaması durumlarında çok tecrübeli değildir dedi .kadın doğumdan bir dr. önerdi ona gideceğim bakalım

kızlar bende bursadayım. doktorum medicalparkta ahmet yılmaz gözüm kapalı teslim ediyorum kendimi ve bebeğimi. mutlaka bi gidin derim ben. yazışmalr çok az hadi gelin dertleşelim, konuşup kaynatalım... :)))

kızlar bende bursadayım. doktorum medicalparkta ahmet yılmaz gözüm kapalı teslim ediyorum kendimi ve bebeğimi. mutlaka bi gidin derim ben. yazışmalr çok az hadi gelin dertleşelim, konuşup kaynatalım... :)))

evt ahmet yılmaz çok ii bi doktor kulağıma gelio sürekli ama sigortayla anlaşması yokmuş galiba hala ölemi?

Son düzenleme:
selam Bursa anneleri daa önceki sayfalarda yazmıştım ama bir daha giremedim foruma. Nasipse bende şubatın son haftası kızımı alacağım kucağıma.
Diğer doğumlarımda gittiğim Bahar Hastanesi Nagihan Uzun'a gidiyorum. ben kendisinden çok memnunum hastaneden de. o yüzden hiç başka hastane ve doktor araştırma ihtiyacı hissetmedim.

evt ahmet yılmaz çok ii bi doktor kulağıma gelio sürekli ama sigortayla anlaşması yokmuş galiba hala ölemi?
yeni başlamış sigortalılarada bakmaya canım
canım bende bahara güler hanıma gidiyorum beimde 2.gidişim memnunum şimdilik bende bi ara ahmet beyemi gideyim dedim ama birz daha gidicem

günaydın kızlarr...

ya gerçekten de çok ağır işleyen bi sayfamız var azıcık şenlendirsek hareketlendirsek ne güzel olur... çalışan anne adayları çok mu yoksa daha çok çalışmayan mı var??

bende çalışıyorum öğretmenim ama henüz bebiş yok olması için uğraşıyoruz

o zaman yazışalım da sık sık.. hamileliğe kadar buralardaydım ben de hep.. çok güzel oluyor buralardaki paylaşımlar (= doktoruna karar verebildin mi peki??

bu arada ben de çalışıyorum..

ikinci randevuya da anadoluda devam edicem aldım randevuyu kalp atışlarını dinliycez demişti ikinci randevuya.İlk randevuda doktor pek içime sinmedi ama ikinci bir şansa dha veriyorum sonrasında aklımda medikabil var sırayla gezicem galiba ben :)

ya ben de senin gibi geze geze buldum dr.umu ya.. bi dr.a hiç iki kez gitmedim içime sinmediğinden.. ama şimdi çooooook memnun kaldığım bi dr.um old ve tavsiye ederim... çekirge dorukta sevil hanım... müthiş güleryüzlü ve çok alakadar sıcak bi kadın...

Allah sana da nasib etsin inşallah bu duyguyu.. senin ikinci olucak galiba...

bu arada öğretmenler günün kutlu olsun öğretmeniiiiim (=

teşekkürederim cnm evet benim 2. olacak inşallah.3.5 yaşında kızım var .kızım bu kadar nazlanmamıştı 2.nazlı olacak galiba

hayırlı olsun canım nihat gök te iyi bir doktor memnun kalırsın inşallah tanıdığımda ona gidiyordu yeni doğum yaptı memnundu çok

arkadaşım teşekkürler en azından doğum yapan birileri varmış memnun olan, bende nihat bey'e gidiyorum çok memnunum ama doğum konusunda korkularım vardı.. biraz rahatladım

Sabahki paniğimi paylaşayım da Allah göstermesin ama başınıza gelirse benim kadar panik olmayın en azından hanımlar.
Sabah biraz kanamam oldu işe gitmek için hazırlanıyorum bir yandan bir yandan ağlıyorum öyle ağlıyorum ki lenslerimi takamadım gözlüklerimi tıkdığım yerden bulup çıkarcam die geç kalıyordum az kalsın
Daha işe gitmek için otobüse binmeden doktordan randevu aldım normalde zaten bu hafta gidecektim doktora kalp atışını dinleyecektik ama böyle olunca panik ben acile gitmediğime şaşıyorum :)Allah şükür ciddi bi durum yokmuş sadece düşük tehlikesi için ilaç verdi çok yoğun değildi kanamam doktor endişe etme ama dikkat et kendine falan dedi hazır gitmişken gerekli diğer tahlilleri falan da yaptı .Onlar da iyi çok şükür.
Sabahki paniğimi düşününce şu an üzerimden resmen kocaman bir ağırlık kalktı çok korktum Allah yaşatmasın hiçbirimize.
Böyle şimdi ofisteyim Allahtan projem falan yok nette doktorun bana söylediklerini didikliyorum :)
Sizler nasılsınız.Bu arada yine anadolu ya Doktor Deniz hanıma gittim bu kez kendisinden memnundum da hastane devlet hastanesi gibi olmuş çok kalabalık o biraz rahatsız etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…