- Konu Sahibi monalisa79
-
jimer almış abaşını gitmiş benecede 4000 lira çok doğum için ..bende bursalı annelerdenim ilk doğumumu jale hanım jimerde yapmıştım dr ve hastane süperdi 2010 yılında şimdi ise çekir ge doruk evrim aydın gerçekten çok ii bir doktor gerçi hastane biraz uygun fiyatlı olsa tekrar jimer aylin akşanı düşünürdüm normal doğum jimerin 3500 tl miş sezeryan ise 4000 çok fazla bence....
kızlar bende bursadayım. doktorum medicalparkta ahmet yılmaz gözüm kapalı teslim ediyorum kendimi ve bebeğimi. mutlaka bi gidin derim ben. yazışmalr çok az hadi gelin dertleşelim, konuşup kaynatalım... :)))
yeni başlamış sigortalılarada bakmaya canımevt ahmet yılmaz çok ii bi doktor kulağıma gelio sürekli ama sigortayla anlaşması yokmuş galiba hala ölemi?
canım bende bahara güler hanıma gidiyorum beimde 2.gidişim memnunum şimdilik bende bi ara ahmet beyemi gideyim dedim ama birz daha gidicemselam Bursa anneleri daa önceki sayfalarda yazmıştım ama bir daha giremedim foruma. Nasipse bende şubatın son haftası kızımı alacağım kucağıma. hayrılı olsun canım sağ sağlim kucağına alırsın bebişini
Diğer doğumlarımda gittiğim Bahar Hastanesi Nagihan Uzun'a gidiyorum. ben kendisinden çok memnunum hastaneden de. o yüzden hiç başka hastane ve doktor araştırma ihtiyacı hissetmedim.
ben de çalışıyorum ama konuya bakıyorum sık sık :)
o zaman yazışalım da sık sık.. hamileliğe kadar buralardaydım ben de hep.. çok güzel oluyor buralardaki paylaşımlar (= doktoruna karar verebildin mi peki??
bu arada ben de çalışıyorum..
bende çalışıyorum öğretmenim ama henüz bebiş yok olması için uğraşıyoruz
ikinci randevuya da anadoluda devam edicem aldım randevuyu kalp atışlarını dinliycez demişti ikinci randevuya.İlk randevuda doktor pek içime sinmedi ama ikinci bir şansa dha veriyorum sonrasında aklımda medikabil var sırayla gezicem galiba ben :)
Allah sana da nasib etsin inşallah bu duyguyu.. senin ikinci olucak galiba...
bu arada öğretmenler günün kutlu olsun öğretmeniiiiim (=
hayırlı olsun canım nihat gök te iyi bir doktor memnun kalırsın inşallah tanıdığımda ona gidiyordu yeni doğum yaptı memnundu çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?