- 28 Haziran 2012
- 5.481
- 1.578
- 198
- 44
- Konu Sahibi monalisa79
-
- #1.121
bende dorukta dogum yaptım ziya cetin di dr.um cok memnunum ben
merhaba kızlar bende 5 haftalık hamileyim evrim hn. randevu aldım 11 eylülde varmış en erken
haftasonu ziya beye gidicem ilk kontrol için aslında ziya beyden herkes memnun sadece dorukta yada rentıpta doğum yaptırıyormuş acaba hastanenin doktoru olmadığı için sorun yaşanır mı aklıma takılıyor sezeryanda gün belirlenip bebek alınıyor sorun yok ama ben normal istiyorum allah kısmet ederse aniden sancım geldiğinde ziya beye ulaştım diyelim hemen geldi hastaneye ama gelene kadar nasıl muamele görülür ilgi nasıl olur ayrıca doğum sonrası normal vizite kontrolünü yine ziya bey mi yapıyor mesela
bakalım hepsini ziya beye soracağım tabi bebişi görünce aklım başımdan gitmezse sizde bilgi ve deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
doruk ve ziya beye gidiyor olan varsa doğum fiyatları nasıl
merhaba kızlar bende 5 haftalık hamileyim evrim hn. randevu aldım 11 eylülde varmış en erken
haftasonu ziya beye gidicem ilk kontrol için aslında ziya beyden herkes memnun sadece dorukta yada rentıpta doğum yaptırıyormuş acaba hastanenin doktoru olmadığı için sorun yaşanır mı aklıma takılıyor sezeryanda gün belirlenip bebek alınıyor sorun yok ama ben normal istiyorum allah kısmet ederse aniden sancım geldiğinde ziya beye ulaştım diyelim hemen geldi hastaneye ama gelene kadar nasıl muamele görülür ilgi nasıl olur ayrıca doğum sonrası normal vizite kontrolünü yine ziya bey mi yapıyor mesela
bakalım hepsini ziya beye soracağım tabi bebişi görünce aklım başımdan gitmezse sizde bilgi ve deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
doruk ve ziya beye gidiyor olan varsa doğum fiyatları nasıl
canım ben ziya beyden çok memnun kaldım bana demisti ki normal doğum olsa bile ben senden once hastanede olurum.. doruk hastanesine gelince ziya bey oranın dr.larına göre fazla doğum yaptırıyor benci ordan o kada rçok hastası var ki hastane personeli çok ilgili hatta daha fazla ilgililer.. hemşireler bakıcılar çok ilgili dr. zaten çok ilgili ben sezeryandan ayılırken dr yanımdaydı odama getirdiler dr odada karsıladı beni benden önce gelmis o gün 3 kez geldi yanıma gece saat 22.00 de bile geldi.normalde sezeryanda 1 gece yatırıyorlar hastanede benim sorunlarımdan dolayı ben 2 gece kaldım sabah 9 da geldi öğlen geldi. gece yine geldi.çok ilgili bir dr. çok eli hafif.doğum sonrası beni 7. günde kontrole cağırdı ofisine dikislerim alındı. 40. gün kontrole cağırdı tekrar ve bunlar için ücret almadı benden. dr konusunda kesinlikle tavsiye edebileceğim dr.ziya bey benim dr sıkıntılarımdan sonra..
teşekkür ederim içim rahatladı gerçekten ben 2.kontrolüme çarşamba günü gideceğim bakalım
bir şey daha sormak istiyorum ama ben bir sorun olmadığı sürece normal doğum yapmak istiyorum ziya bey normal doğumu destekliyor mu
Oncelikle gecmis olsun.bende 13 haftalik hamileyim ikinci gebeligim ve bu da sezeryan olmak zorunda.size sorum genel mi yoksa epidural anestezi ile mi dogum yaptiniz.epidural ise surec nasil gecti
merhaba
ablam cuma günü rentıpta sezeryan oldu selim akgüne epidureldi çok memnun kaldı onunda 2.bebeği
ayrıca dışarıda bekleyen bizler içinde çok güzeldi bilinçli olarak gitti 1 saat sonra bilinçli bir şekilde geldi epidurelden 2 kez ağrı kesici yapıldı ağrısı başlayınca cumartesi öğleden sonrada çıktık
hastane temizlik hizmet açısından çok güzeldi kalabalık değil ferah ,odalar güzel ,hemşireler ilgiliydi
ben ziya çetine gidiyorum dorukta yapmayı planlıyordum doğumu ama çarşamba gününe evrim aydından randevu almıştım bir kaç arkadaşım memnun kalıdığı için ama okadar kalabalıktı ki anlatamam ayrıca apartmanı alıp hastane yapmışlar resmen basık tavanlar falan bir anda soğudum inanın ne yapacağım bilmem hizmet iyi deniliyor ama....
canım ablan ne kadara yaptı acaba doğumu öğrenebilir misinmerhaba
ablam cuma günü rentıpta sezeryan oldu selim akgüne epidureldi çok memnun kaldı onunda 2.bebeği
ayrıca dışarıda bekleyen bizler içinde çok güzeldi bilinçli olarak gitti 1 saat sonra bilinçli bir şekilde geldi epidurelden 2 kez ağrı kesici yapıldı ağrısı başlayınca cumartesi öğleden sonrada çıktık
hastane temizlik hizmet açısından çok güzeldi kalabalık değil ferah ,odalar güzel ,hemşireler ilgiliydi
ben ziya çetine gidiyorum dorukta yapmayı planlıyordum doğumu ama çarşamba gününe evrim aydından randevu almıştım bir kaç arkadaşım memnun kalıdığı için ama okadar kalabalıktı ki anlatamam ayrıca apartmanı alıp hastane yapmışlar resmen basık tavanlar falan bir anda soğudum inanın ne yapacağım bilmem hizmet iyi deniliyor ama....
bahar hastanesine daha yeni sordum cabım fiyatı fiyat doğru ama ekimden sonra zam geliyomuş bilginize zorunlu sezeryan için bana 1250lira fiyat verdimedical parka gitmiyorum sorduklarına belkı cevap veremem ama o hastahaneye gıtmenı önermıyorum arkadaşım..
Aynı iş yerınde çalıştığım bır abımız var oğlan kardeşenin eşi medical parka gıtmış 9 ay doktoru kımdır nedır bılmıorum artık doğuma çok yaklaştıklarında hastahaneye yatırıolar kızcağızı.ama nst mıdır nedır o boş yokmuşmuş bağlayamamışlar o yuzden bebeği pisliğini yediği için karnında öldü.hatta onun eşide tofaşta çalışıyor.resmen doktor hatası gözetım altında tutmak için hastahaneye yatırıyor ama cihaz yok boşta başka hastahaneye yönlendır o zaman resmen aylı gunlu doğacak çocuk vefat ettı aıle resmen çoktu kolaymı 9 ay yolunu gözluorsun...oraya gıdeceğine erken ıken bahara geç fiyatlarıda uygun 3 tane doktorundan da herkes çok memnun sadece bıraz kalabalık nagihan hnm,güler hnm,fatma hnm çok ıyımış dıye duydum normal doğum 500 kusur arkadaşım mayısta yaptı çok memnun kaldı .ben çalıştığım için doruğa gidiyorum çunku baharda bekleyecek vaktım olmuyor şu satten sonrada doktor değiştiremem sanırım...ama sana baharı önerırım..çok ta güzel ılgılendıklerını soluyor herkes
medikalparkı bilmiyorum ama aynı anlattığın gibi arkadaşım bahar hanıma gidiyordu indirimden yararlandığını söylemişti anlattığıngibi tahlillere falan üvret ödemiyordu ve 2 sene once medikabil hastanesinde bahar çelen doktorumdu epidural sezeryan oldum ve bahar hanımdan memnun kalmıştımkızlar merhaba herkese hayırlı günler .. ben 27 haftalık hamileyim..bursa fomara gidiyorum..eşim tofaşta çalışıyo medikal parkla çalıştığı yerin anlaşması var .o yüzden de medikal park hastanesine gidiyorum..sizden istediğim bu yazdıkalrıma lütfen cevap vrmeniz çok uzun süredir bu kulupte adam akllı bi sayfa bulup sorularıma cevap bulmaya çalışıyorum.çok mutsuzum çünkü doktorumdan memnun değilim mesele şu anlaşmalı kurumların gidebileceği bi tek doktor var dendi bize yani ben ilk 4 haftalık süreçte ahmet yılmazla başladım orda çalışan kuzenimiz vrdı hemşire bu hastenenin en iyi doktoru ahmet yılmaz dedi ve bizde onla başladık daha sonra bana dendiki anlaşmalardan yararlanmam için sadece BAHAR ÇELEN isimli doktorla devam edebileceksin (ben muayeneye 12 tl veriyorum hiç bir teste ne 3 lü ne 4 taramalara nede şeker yüklemesi nede kan testleri ..ayrıca ayrıntılı ultrasonada girdim hiç para vermedim.sadece 12 tl..)..öncelikle bu doğrumu bilenler lütfen banada bildirirse çok sevinirim..27 haftaya geldim ne bir tavsiye ne bir yol gösterme hiç bir şey yok bu zamana kadar hep boş geçti sonuçta ilk gebelik insan tecrübesiz oluyo ve ilgi alaka bekliyo..hiç yok sıfır.BAHAR ÇELEN isimli doktora başka gidenler varmı..ayrıca sezeryan ve normal doğum fiyatlarınedir anlaşmalı kurumlarda bu en son 2013 fiyatları nedir ..rica ediyorum..
Arkadaslar moralim cok bozuldu dogum yapmis arkadaslar bebekleriniz normal dogumla dogduysa kac kiloydular ben su an 37 haftalik oldum bahar da guler hanima gidiyorum bebegim 39 haftalik kiloya sahipmiş 3.3 kg iki hafta sonraki ultrasonda kilosuna bakicakmis tekrar o gun kiloya gore sezeryana alicak , sezeryan lafini duyunca cok moralim bozuldu normal istiyorum cunkuuu ; ( kilo disinda hersey normal dedi doktor sizin bebeginiz kac kilo dogdu kizlar
kızlar meraba bu topiği yeni farkettim 4,5 aylık hamişim 2 hafta once bahar hastanesine gittim doğum 500 diye biliyordum ekimden sonra zam geliyormuş zorunlu sezeryan için 1250 lira dediler. açıkçası beni aşıyo bu ücret aslında şevket yılmaza mı gitsem diye düşünüyorum nasılsa sezeryan diyorum ama özeller aha farklı tabi birde şevket yılmazın şartları nasıl mesela odalar kaç kişilik eşin refakatçı olabiliyor mu bunları bilen var mı acaba
siz hangi hastaneye ve doktora gidiyosunuz ve fiyat bilgisi verirseniz çok sevinirim
devlet hastanesinde erkek refakatçi almazlar cnm odalarda en az 2 kişilik ama özel odası varsa biraz ücret verip tek kişilik odada kalabilirsin.
fakültede alıyolar şebket yılmaz da araştırma hastanesi oldu ya belki alırlar diye düşünmüştüm . kafam çok karışık yaa inşallah uygun fiyatlı bi özel hastane bulabilirim
Esentepe hastanesi nede uygun diyorlar dı ama tam bilmiyorum.
canım ablan ne kadara yaptı acaba doğumu öğrenebilir misin
1 gece kalmalı 1300 ödedik selim beyde 2.doğumu olduğu için 1500 den indi normalde 1500 ödeniyor
ben doruk çekirgede sordum normal 1200 sezeryan 1500 + 250 epidurel fsrkı dediler 1 gece kalmalı
neden ablanın Dr.unu tercih etmedin. Doruk sonuçta hastane olarak yapılmamış binadan bozma olduğu için ....ama evrim aydının çok kalabalık olduğu kesin...rentıp o kadar yoğun olmuyor...rahatça muayene ye girip randevuda alabiliyorsun
ben de zübeyde ya da şeevket yılmazda doğurmaya karar verdim byük ihtimal zübeyde de olucak.. hastaneler hakkında çok şey duydum çoğunun adliyede tazminat davası var çeşit türlü vakalar gözüm korktu açıkçası.. en azından zübeydede ebeler deneyimli zaten özelde de doğursam normal doğuma ya nöbetçi doktor gelicek ya da son dakkada gelicek.. eee ne anladım o işten hemşireleri daha damar bulmada zorlanıyo özellerde.. üstelik zübeydenin yeni doğan ünitesi de var zaten özelde de bi sıkıntı olsa oraya sevk ediceklergözümü kararttım ben :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?