2013 bursa anneleri

kızlar yıldırım dorukta gizem yıldırıma giden var mı memnun giden varsa memnun kaldı mı? bi de gizem hanım hamile mi göbeği var hamileyse yarı yolda kalmak istemiyorum bilen varsa cevaplarsa çok sevinicem

kızlar yıldırım dorukta gizem yıldırıma giden var mı memnun giden varsa memnun kaldı mı? bi de gizem hanım hamile mi göbeği var hamileyse yarı yolda kalmak istemiyorum bilen varsa cevaplarsa çok sevinicem

Ben nuray hanima gidiyorum memnunum.gizem hanim cok yogun oluyo her gittigimde insanlar cok beklemekten sikayet ediyolar.dun hastanedeydim gizem hanim yoktu izne cikmisti heralde

hoşgeldin, ben karacabeye taşındım sonunda ve yarın işe başlıyorum. kızın iyidir inş.
karacabeye hoşgeldiniz ozaman canım bende karacebeydeyim hayırlı olsun burası sizin için bizde tayinciyiz burada ilçe tarımamı çıktı tayinleriniz benim eşimde zirrat mühendisi burada ayy çok şaşırdım..

aaaaaa çok şaşırdım evet ilçe tarımdayım. eee tanışalım o zaman. dünya küçük diye buna diyorlar sanırım. vet. hek.im ben de.

kızlar bende bursadanın 8. haftadayım jimere gittim değiştirmek istiyorum doğum çok pahalı şöyle uygun doktoruda iyi olan bir yer biliyomusunz birde necdet kırkeri önerdiler giden varmı acaba iyimidir pembe mavideymiş

pembe mavide pahalıdır cnm

valla bu bursada ssknın karsıladıgı temiz bir okadar sezaryen icin onerılmıs doktoru olan bır hastane yok yaaw..,
onerilen doktorların calıstıgı hastenelr maelesf pahalı. ya ole ya bole...ben dırek sezaryen olacagım icin
gercekten ii bir kesen dıken doktora ıhtıyacım var. olumsuz yorum okumadıgım nadır kısı cenk bey jimerde... dorukta ecrım hanım var ama dorukta sezaryenden memnun ayrılan bulamadım. ahmet yılmaz var medıcalparkta onerılen ama onun ıcınde olımsuz yorumlar var... bursada doktor isi bayaga zormus bee

cnm doruktan neden memnun olan yok benim tanıdıklarım memnundu.doruk çekirge ama ....ziya çetinde var bursanın tanınmış Dr.larından özel muayenesi var ama dorukta doğum yaptırıyor 2000 t

cnm doruktan neden memnun olan yok benim tanıdıklarım memnundu.doruk çekirge ama ....ziya çetinde var bursanın tanınmış Dr.larından özel muayenesi var ama dorukta doğum yaptırıyor 2000 t

canım ya kk da okudum genelde ozellıklede epıdural sezaryenden memnun kımse yok. aman ne bılıyımm vallaç ıste guvenıp bıtanesıne teslım etcez kendımızı...rabbım ii doktorlarla karsılastırsın hepımıı<ı

selam kızlar bende bursa hamişiyim 2.gebeliğim ve 4.ayım bitti çekirge doruk evrim aydına gidiyorum kızımda da ona gidiyordum memnunum ama çok hastası var oyüzden yoğun artık başladım doktor değiştiremem,diline ve yüzüne çok sempatik fakat hastası yoğun olduğunda bazen geçiştiriyor, biz sanırım dört dörtlük alaka bekliyoruz yinede doğum için iyi bir hastane diyebilim,ilk tecrubemi orda yaşadığım için hemşireleri bakıcıları çok ilgileniyorlar..yani benimle çok ilgilenmişlerdi...herkese sağlıklı gebelikler hayırlı doğumlar dilerim..

Son düzenleme:
hoşgeldin, ben karacabeye taşındım sonunda ve yarın işe başlıyorum. kızın iyidir inş.

bende dorukta dogum yaptım ziya cetin di dr.um cok memnunum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…