- Konu Sahibi monalisa79
-
- #1.101
bende dorukta dogum yaptım ziya cetin di dr.um cok memnunum ben
öğretmenim canım ben de bu sene geldim buraya buralı değilim normalde
kızım ıyı ben eylüle kadar evdeyim zaman gectikçe sevimli oldu gecen hafta ateslendi onun dısında iyi ama senin bebiş ne kadarlık oldu
karacabeye hoşgeldiniz ozaman canım bende karacebeydeyimhayırlı olsun burası sizin için bizde tayinciyiz burada ilçe tarımamı çıktı tayinleriniz benim eşimde zirrat mühendisi burada ayy çok şaşırdım..
ben gizem hanıma gitmiştim, iyi bi doktor memnun kaldım ama çok yoğun oluyor. sıra beklemek de çalışan biri olarak gerçekten zor oluyor. Bi de öyle çok konuşup anlatan birisi değil, sormadan pek anlatmıyor. Göbeği benim de dikkatimi çekmişti ama burdan birisi onun doğumdan sonra kalan göbeği olduğunu, hamile olmadığını söyledi.kızlar yıldırım dorukta gizem yıldırıma giden var mı memnun giden varsa memnun kaldı mı? bi de gizem hanım hamile mi göbeği var hamileyse yarı yolda kalmak istemiyorum bilen varsa cevaplarsa çok sevinicem
Arkadaslar moralim cok bozuldu dogum yapmis arkadaslar bebekleriniz normal dogumla dogduysa kac kiloydular ben su an 37 haftalik oldum bahar da guler hanima gidiyorum bebegim 39 haftalik kiloya sahipmiş 3.3 kg iki hafta sonraki ultrasonda kilosuna bakicakmis tekrar o gun kiloya gore sezeryana alicak , sezeryan lafini duyunca cok moralim bozuldu normal istiyorum cunkuuu ; ( kilo disinda hersey normal dedi doktor sizin bebeginiz kac kilo dogdu kizlar
sanırım evlilik yıldönümlerimiz de yakın. aşağıdaki takvim doğruysa. 23 haziranda 10. yılımızı kutladık biz. size de tebrikler
aaaaaa çok şaşırdım evet ilçe tarımdayım. eee tanışalım o zaman. dünya küçük diye buna diyorlar sanırım. vet. hek.im ben de.
saol canım teşekür ederim 20 hazirandı bizimde 11 bitti sizede tebrikler... inşallah görüşürüz benimde 1 aylık bi oğlum var şu an için bişey yapamıyorum ama hoşgeldine geliriz oğlumla lojmandaymışsınız sanırım eşim tanıdı söyleyince.. senin büyük ne kadar benim büyük oğlan 8 yaşında 3e geçti bu senemonalisa benim eşimde ziraat mühendisi ama biz bursa merkezdeyiz karacabeydekileri genelde tanıyor :)
Arkadaslar moralim cok bozuldu dogum yapmis arkadaslar bebekleriniz normal dogumla dogduysa kac kiloydular ben su an 37 haftalik oldum bahar da guler hanima gidiyorum bebegim 39 haftalik kiloya sahipmiş 3.3 kg iki hafta sonraki ultrasonda kilosuna bakicakmis tekrar o gun kiloya gore sezeryana alicak , sezeryan lafini duyunca cok moralim bozuldu normal istiyorum cunkuuu ; ( kilo disinda hersey normal dedi doktor sizin bebeginiz kac kilo dogdu kizlar
oğlum 5 yaşında kızım 4 aylık oldu. beklerim müsait olduğunda. lojmandayız, bilgiler doğru. hala şaşırıyorum valla. eşin kim merak ettim. hafta sonu Bursa'ya gidiyoruz genelde ama saat 3 ten sonra evdeyim süt izninden dolayı. ne zaman müsait olursan beklerim. o da ilçe tarımda mı çalışıyor. bizim hay. sağlığı binası ayrı orada ki arkadaşların hepsini tanımıyorum henüz.saol canım teşekür ederim 20 hazirandı bizimde 11 bitti sizede tebrikler... inşallah görüşürüz benimde 1 aylık bi oğlum var şu an için bişey yapamıyorum ama hoşgeldine geliriz oğlumla lojmandaymışsınız sanırım eşim tanıdı söyleyince.. senin büyük ne kadar benim büyük oğlan 8 yaşında 3e geçti bu sene
benimki de iyi. ayın 13 ünde 4 aylık oldu. yakındı galiba araları kızlarımızın. bakıcımız var burada. 2 haftadır bakıcıyla kalıyor. ben 3 saat süt izni kullanıyorum. ev yakın çok. şu an için iyiyiz çok şükür. benim kızımda tam taşınırken öksürük ve burun tıkanıklığına yakalandı. abisinde de vardı ondan geçti sanırım. ama atlattı artık . geçmiş olsun size de.
Ben daha işe başlamadım eylülde basliycam ama nasil birakicam bilmiyorum cok zor gelicek
kızlar merhaba herkese hayırlı günler .. ben 27 haftalık hamileyim..bursa fomara medikal park hastanesine gidiyorum..eşim tofaşta çalışıyo medikal parkla çalıştığı yerin anlaşması var .o yüzden de medikal park hastanesine gidiyorum..sizden istediğim bu yazdıkalrıma lütfen cevap vrmeniz çok uzun süredir bu kulupte adam akllı bi sayfa bulup sorularıma cevap bulmaya çalışıyorum.çok mutsuzum çünkü doktorumdan memnun değilim mesele şu anlaşmalı kurumların gidebileceği bi tek doktor var dendi bize yani ben ilk 4 haftalık süreçte ahmet yılmazla başladım orda çalışan kuzenimiz vrdı hemşire bu hastenenin en iyi doktoru ahmet yılmaz dedi ve bizde onla başladık daha sonra bana dendiki anlaşmalardan yararlanmam için sadece BAHAR ÇELEN isimli doktorla devam edebileceksin (ben muayeneye 12 tl veriyorum hiç bir teste ne 3 lü ne 4 taramalara nede şeker yüklemesi nede kan testleri ..ayrıca ayrıntılı ultrasonada girdim hiç para vermedim.sadece 12 tl..)..öncelikle bu doğrumu bilenler lütfen banada bildirirse çok sevinirim..27 haftaya geldim ne bir tavsiye ne bir yol gösterme hiç bir şey yok bu zamana kadar hep boş geçti sonuçta ilk gebelik insan tecrübesiz oluyo ve ilgi alaka bekliyo..hiç yok sıfır.BAHAR ÇELEN isimli doktora başka gidenler varmı..ayrıca sezeryan ve normal doğum fiyatlarınedir anlaşmalı kurumlarda bu en son 2013 fiyatları nedir ..rica ediyorum..
kızlar merhaba herkese hayırlı günler .. Ben 27 haftalık hamileyim..bursa fomara medikal park hastanesine gidiyorum..eşim tofaşta çalışıyo medikal parkla çalıştığı yerin anlaşması var .o yüzden de medikal park hastanesine gidiyorum..sizden istediğim bu yazdıkalrıma lütfen cevap vrmeniz çok uzun süredir bu kulupte adam akllı bi sayfa bulup sorularıma cevap bulmaya çalışıyorum.çok mutsuzum çünkü doktorumdan memnun değilim mesele şu anlaşmalı kurumların gidebileceği bi tek doktor var dendi bize yani ben ilk 4 haftalık süreçte ahmet yılmazla başladım orda çalışan kuzenimiz vrdı hemşire bu hastenenin en iyi doktoru ahmet yılmaz dedi ve bizde onla başladık daha sonra bana dendiki anlaşmalardan yararlanmam için sadece bahar çelen isimli doktorla devam edebileceksin (ben muayeneye 12 tl veriyorum hiç bir teste ne 3 lü ne 4 taramalara nede şeker yüklemesi nede kan testleri ..ayrıca ayrıntılı ultrasonada girdim hiç para vermedim.sadece 12 tl..)..öncelikle bu doğrumu bilenler lütfen banada bildirirse çok sevinirim..27 haftaya geldim ne bir tavsiye ne bir yol gösterme hiç bir şey yok bu zamana kadar hep boş geçti sonuçta ilk gebelik insan tecrübesiz oluyo ve ilgi alaka bekliyo..hiç yok sıfır.bahar çelen isimli doktora başka gidenler varmı..ayrıca sezeryan ve normal doğum fiyatlarınedir anlaşmalı kurumlarda bu en son 2013 fiyatları nedir ..rica ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?