- 27 Ocak 2012
- 874
- 247
- 133
- Konu Sahibi zulluuuuuuuuu
-
- #2.041
saoğl canım bugün çok daha iyiyizHayırlı pazarlar Cnm bebis nasıl oldu
aslında hatırlar gibi oldmuştum neyse geçmiş zaman olabilir burda herşey. sizin oğlan büyükmüş maşallah 24 ekimliyiz bizdeVAR ASLINDA KÖTÜ Bİ TANIŞIKLIK siyaset topicinden BOŞVER....YENİDEN TANIŞALIM .....benim oğlumun adı da yiğit erdem 7 ekimli
evet canım ya aynı hiç bişey yemiyo kafayı sallıyo sağ sola bende sulugöz nikli arkadaşımın dediği gibi artık kendi yediklerimizden vermeye başladım biraz daha iyi yemesiBenim oğlumda aynı kızlar yemiyor bikaç kaşık anca, ben zorlamıyorum zorladıkça dahada sinirleniyor bugün sabahtan beri sadece 1 kase yoğurt yedi okadar onun dışında agzına hiçbirşey sokmadı süt dışındaçok zor bu dönemler hayırlısı ile geçseydi
saoğl canım bugün çok daha iyiyizsenin bebiş nasıl
aslında hatırlar gibi oldmuştum neyse geçmiş zaman olabilir burda herşey. sizin oğlan büyükmüş maşallah 24 ekimliyiz bizde
evet canım ya aynı hiç bişey yemiyo kafayı sallıyo sağ sola bende sulugöz nikli arkadaşımın dediği gibi artık kendi yediklerimizden vermeye başladım biraz daha iyi yemesi
Cnm zaten kofte veriyor mussun.bizimkide oyle her gün bir makine kızımın çamaşırı yıkanıyor :)bence çok takma yada çok aç olunca ver yemeği :)bebislere pilavı çok seviyor bulgur pilavıni yoğurtlu karistir da ver bir dene
bulgur pilavı pirinç pilavı öyle çok yemiyo en fazla 4 çay kaşığı yoğurtluda denedim sonuç aynı tuzlu sevmiyor bunu anladım bende kahvaltısında pekmez vermiyorum pirinci lapa yapıp içine ekleyip ceviz falanda koyuyorum yiyo onu oda ne kadar yedirebilirsem ekmeği bile meyve püresinin içine koyup veriyorum yoksa yemiyo mesela çorbayla başım belada çorba tok tutuyo onu pilavda öyle ama yediremiyorum doğru düzgün yani şöyle söyliyim onun istediği kadar versem arkasından hemen süt vermek zorunda kalıyorum oda sağolsun baya içiyo benim derdim katı gıdalarla doyması ama doymuyo süt vermiyim diye direniyorum bu sefer mızmızmızmız peşimden ayrılmıyor karnı tam tok olunca neşesi yerinde oluyo kendikendine oyalanıyo ben iş yaparken o başka şeylerle ilgileniyo sütte biliyosun tok tutmuyo 1 saat sonra yine mızmızmızmız yani bizimki karnı toksa melek açsa canavar kesiliyor aslında iştahı çok güzel ama katı gıdalarla aramız kötü yani beni belki çok takıntılıymışım gibi görüyosun ama gerçekten doymuyo ve huzursuz oluyo benim istediğim katı gıdalarla doyması huzurlu olması hep süt hep süt olmuyo
şuan yedikleri onun ihitiyacını çok güzel karşılıyo bundan eminim ama karnı doymuyo işte sorunum bu
Cnm ayrıca aç olan bebek çok ağlar.sen sürekli yedirme cabasinda olduğun için bebeğin sık sık yiyor.bende süt veriyorum ınan senin dediğin kadar vermiyordum. şu an bebikler bizim koyduğumuz duzene alisiyorlar.bu duzene kurmak kadar bozmakta zor.birde şu varki bebisler bize istediklerini yaptırıyorlar bence daha çok zorlanmadan düzenini sagla mesela bırak biraz aç kalsin ve ek gidayi yesin o zaman çok aç olduğu için yiyecektir(bana fikrimi sorarsan dişten dolayı ek gıda istemiyor biliyorsun ki her geçen gün uyuyorlar ve karakterleri ortaya çıkıyor.ailede var mı bilmiyorum ama az yiyen biri olabilir.her çocuk aynı olmaz kimi çok yer kimi az kimi orta dediğim gibi kimya meselesi.)
birde aldığı ona yetiyordu tatlım.canım hiç kendi yemesi için meyve falan verdinmi eline ne bileyim kaşık falan.birde ben dondurma veriyorum vermesemde zorla istiyor:)benim elimde ne görse istiyor böyle bir durum olmuyor mu?
ıstersen senin için dr kadir tuğcu sorabilirim.bebisin ayini kilosunu boyunu yazanilmisin?
Cnm ayrıca aç olan bebek çok ağlar.sen sürekli yedirme cabasinda olduğun için bebeğin sık sık yiyor.bende süt veriyorum ınan senin dediğin kadar vermiyordum. şu an bebikler bizim koyduğumuz duzene alisiyorlar.bu duzene kurmak kadar bozmakta zor.birde şu varki bebisler bize istediklerini yaptırıyorlar bence daha çok zorlanmadan düzenini sagla mesela bırak biraz aç kalsin ve ek gidayi yesin o zaman çok aç olduğu için yiyecektir(bana fikrimi sorarsan dişten dolayı ek gıda istemiyor biliyorsun ki her geçen gün uyuyorlar ve karakterleri ortaya çıkıyor.ailede var mı bilmiyorum ama az yiyen biri olabilir.her çocuk aynı olmaz kimi çok yer kimi az kimi orta dediğim gibi kimya meselesi.)
saoğl canım bugün çok daha iyiyizsenin bebiş nasıl
aslında hatırlar gibi oldmuştum neyse geçmiş zaman olabilir burda herşey. sizin oğlan büyükmüş maşallah 24 ekimliyiz bizde
evet canım ya aynı hiç bişey yemiyo kafayı sallıyo sağ sola bende sulugöz nikli arkadaşımın dediği gibi artık kendi yediklerimizden vermeye başladım biraz daha iyi yemesi
Dis cikarma donemi oluyo oyle seyler yapacak bisey yok...domatese bayiliyo oglusum bugun de pekmezli kek yapacam kuzuma..kac kilo oglusun?
Cnm asla takıntılı gormuyorum:)bak bebisin bile anlamış ek gıda olduğunu benim kızda oyle süt veriyorum ek gıda çok az bazen sadece meyve yiyor.yani bebeğin süt içmek istiyor.demekki ek gıda pek isyemiyor birde dışı çıkıyorsa ondandir benim kızında huysuzlugu yok ama bu aralar ek gıda istemiyor mesala dün sadece anne sütü inek sütü ve üzüm.yani senin bebis iyi de süt içiyor dert yapma diyecek qma anneyiz yapamayiz:)
cnm bende yazdım kadir Tuğcuya bakalım ne cvp gelecek :) bazı msjlara cevap hiç verilmemiş umarım bize verilir
benim ki babasına çekmiş kesin anlaşıldıbirde aldığı ona yetiyordu tatlım.canım hiç kendi yemesi için meyve falan verdinmi eline ne bileyim kaşık falan.birde ben dondurma veriyorum vermesemde zorla istiyor:)benim elimde ne görse istiyor böyle bir durum olmuyor mu?
ben küçükken bişey yemezdim bu bana göre gayet iyi yiyo aç kalıncaida yemiyo ölse açlıktan yemez inatmı inat akşam öyle yaptı çorbasını yemedi yedide bi kaç kaşık oda zorla eşim bekle acıksın diyo oda sinir oluyo ama çocuk aç yani eminim yemeyince sütünü yaptım 180 içti bitirdi hepsini daha olsa içicekti belkide
inan benim yaptıgım meyve püreleri hep boşa gidiyor ziyan etmekten bıktım bendeaçta bırakıyorum kız bırakmammı zaten hep aç modunda ama diyorumya meyve dışında verdiğim herşeyi tam yemiyo yiyo tamam ona yetiyodur ama karnı doymuyo mızmızlığa devam ediyo geliyor bacaklarıma yapışıyo bişeyle oynamıyor süt istiyo yani süt verince susuyo 1 1 buçuk saat sonra yine aç yani sabahtan akşama kadar inan abartmıyorum sürekli bişeyler yapıyorum yiyo meyve kdr yemesede bi kaç kaşıkta olsa yediriyorum ama sonra yine aç yine aç sütle doyuyo bi karnı oda kısa bir süre idare ediyo e bende yoruluyorum sürekli bişeyler yedirmeye çalışmaktan diyorumya akşam çorbasını içmedi ağladı zırladı içmedi sütü verince sustu yedikleri yetmese gece sık sık uyanır ağlar ama gece uykularımız çok iyi kabız olmadığı sürece :) benim istediğim şöyle bi 3er saat arayla beslemek hem düzenli olsun hemde birazcık rahat ediyim diye olmuyo olmuyo işte belkide çok sık kaka yaptığından çok çabuk acıkıyor bilmiyorum 3er saat arayla besleyincede canımdan beziyorum peşimden ayrılmıyor mızmızlık yapıyo e verdiğim katı gıdayıda doyana kdr yemiyo su veriyorum ondada aynı şey zaten :) inan bi tanıdığımız var bebeklerimiz aynı hemen hemen onlara gidiyoruz bende bi sürekli çocuk doyurma çabası huysuz oluyo çünkü karnı doyunca susuyo onun bebeğide maşallah kilosu bizimki kdr olmasada iyi ama bebek çok sakin gideriz 2 kere emzirir 2 ağzına bişey verir susar oynar bizimki anca onu ver bunu ver durmaz oda benim bebeğe hasta ne güzel yiyo maşallah falan der ama gelin bide bana sorun o kadar çok yoruyoki bende yediğiyle doysun isterdim yemek görünce saldırsın yemek istesin az yesin ama doysun huysuzluk yapmasın isterdim
9.780 kaldık böle.....valla diş de yok anlamadım hepsini bir çıkarıp combo yapacak sanırım
inan benim yaptıgım meyve püreleri hep boşa gidiyor ziyan etmekten bıktım bende
benim meyveyle sorunum yok cnm Allahtan bazen onuda yemeyeceği tutuyoda neyse iştahlı olan bebeğim böyle olunca dert ediyorum çok birde o kdr hazırlıyorum ediyorum verdiğim kaşığa bile bakmıyor umursamıyoya burda ne var acaba diye işte o noktada sinir basıyo uğraş didin yemesin bende her seferinde yer diye umut ediyorum salak gibi yemiyo hiç uğraşasım gelmiyor artık 1 gün güzel yiyosa 1 hafta yok yani benim sinir olduğum doymaması madem açsın ye yani yemiyosanda ağlamayacaksın ama ne ak diyo ne kara illa süt içcek nankör oldu iyice bizimki
bizimkide süt ve meme bagımlısı,yatması sorun,yemesi sorun,üstünü değiştirmek sorun,altını baglama sorun anlıyacagın benim sinirler tavan yaptı huni ile gezmem kaldı evde:18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?