- Konu Sahibi zulluuuuuuuuu
-
- #2.061
Cnm genelde hemen cevaplar kendisi bence yazdım bakalım
aaaaa bu drda çok sivri dilliymiş neymişmiş masraf olcak diye mama almışmışım sütle mama nerdeyse yarı yarıya mama fiyatlarını bilmiyor heralde bide şişko demiş oğluma neymişmiş türk annesiymişimde türk anneler anca çocukların peşinde tabakla koşarlarmış yabancılar yapmazlarmış
:)Cnm dr iyi biri evet sivri dilli ama fazlasını söylemiş Cnm bizede fazlası var demişti :):)
doğru söylüyoda biraz daha düzgün anlatabilirdi ayrıca o masraf kısmına hiç değinmiyorum bile biz artık çok masraf oluyo diye süte geçtik çünkü
9.780 kaldık böle.....valla diş de yok anlamadım hepsini bir çıkarıp combo yapacak sanırım
Ne malum o sorularin cevabini dr un yazdigi internet uzerinden oyle seylere hic guven olmaz kaldi ki bu saglik sen bence haklisin canim bi anne olarak ben de senin gibiyim cocugum yemediginde mutsuz oluyorum stress yapiyorum bunlar tabiki annelik icgudusu...bisey yemediginde baska baska seyler yapiyorum gercekten cogumuz icin zorlu bi surec ama olsun her an gulen yuzlerini ve buyuduklerini gormek mutluluklarin en guzeli.
Kan ilaci kullanmadigin takdirde kilo kilo et yedirsekte kansizligi gideremeyiz o yuzden en makulu sutu azaltmak zaten buyuk bireylere bile gunde 1 lt sut icimi onerilmiyo.
Allah korusun hepsi bir agir olur bebise ins saglikli bi sekilde cikarir... bizimde az kaldi bi disi daha patlamak uzere bu donemde cok hassaslasiyo bana daha duskun oluyo gormeyince agliyo disi patladiktan sonra bi rahatlama oluyo ama surec uzun suruyo biraz.
nazlim Cnm dr olmasa herhalde bu bilgilere sahip olmaz Cnm orada forumda birsürü kişi illaki çıkardı dimi.ayrıca şunu unutmamalıyız ki biz anneler yemek konusunda çok ilgiliyız.ama bebisler oyle değil belli az yer arkasından koşarak yedirnenin faydasi yok Cnm.çünkü eğer isteseydi zaten yerdi lütfen kendimizi bu konularda uzmeyelim bebislere.kendinizi düşünün aç değilsiniz yada pilav yerine süt içmek istiyorsunuz.neyi seçersiniz yada ne yaparsiniz ?tabi bu bebisler sizin sizler daha iyi bilirsiniz.
margaritta Cnm hoşuna gitmemis olabilir :)sana bütün dr cevap olarak yazdığı failleri makaleleri okumanın öneririm.ve bu yemek konularında lütfen kendini uzme.süt daha faydalı ben kendimden bilirim annem bana zorla yemek yedirmeye calisinca ınan yemek konusunda çok üzülürdüm ınan ben iki gün yemek yemeyen biriydim.bebislerin ilişki çıkışlı zamanları olur ama geçecek şu tabaklar koşma işi benimde başıma geldi kaç yaşında olmama rağmen lütfen anneler bunu yapmasın bu durumu yaşadım ve annem bana onları yediremezdi.açılınca zaten yiyecekdim:)benim Cnm arkadaşlarım takılmayın maşallah bebislerin kilise iyi benim kızım 70 cm ve 8,5 kiloydu ama bakmadım hergoren şişman diyor.
ne garipki benimkinede zayıf diyolar herkes zayıf zayıf zayıf geçen gün arklarım geldi 5 aylık hali baya tombişti resimlerden biliyolar gördüler hiç tombiş değil bu resimdekine hiç benzemiyor dediler bende 4-5 ay oldu tabi benzemez dedim ama bebeğim diğer akranlarının yanında durunca belli ediyo kendini bilmeyen zayıf dio bilen maşallah diyo anlamadım nasıl bi yapıya sahipse cnm drun söylediğine kızmadım ben sadece mama konusunda kızdım sonuçta önceden sütle büyüyenler kadar mamaylada büyüyenler vardı yani yok değil yurtdışındada hep mama veriyolar ona bakarsan kutu sütlerde sağlıklı değil doğal olanı sağlıklı ama maalesef artık imkanlar kısıtlı bi yerde bi deney yapmışlar kediler üzerinde pastörize sütler ve işlenmemiş inek sütü ile bi grup kedi sakat kalmış sonrasında kısırlaşmış falan işlenmemiş sütle beslenenler hep sağlıklı kalmış mesela öncedende bebeklerin durumunu bilmiyorum önceki bebekler hep ağlıyolarmış mesela bizim bıdıklar gibi çok mutlu olduklarını düşünmüyorum anneler öylede bırakırlarmış bebek ölümleri varmış sık sık insanlar cahilmiş şimdi bilinçlendiler mesela eşimin bi akrabası bizim zamanımızda bi bebek çiğ bakla yemiş ölmüş filanca kişi bebeğe bal vermiş ölmüş vs vs vs bak mesela benim babaannem 7 tane doğurmuş 5i ölmüş yani o yüzden önceki zamanla kıyaslamaya karşıyım ben tamam inek sütü zararlı demiyorum ama bebeklere ağır geliyomuş ben şuan büyüdü artık 3-4 aydan bişey olmaz rahatlığındayım ama minicik bebeğe süt vermekte ağır geliyor çünkü sütüm kesildiği zamanlarda ben vermiştim eraya vücudunda birsürü kırmızı noktacıklar çıkmıştı ve şuna çok inanıyorum bebeklerin bu zamanlarda yedikleri ileriki zamanları çok etkiliyo gerek bedensel gerek zihinsel mesela şekerden uzak tutuyoruzki ilerde rahatsızlığı çıkmasın diye tuzdan uzak duruyoruz tansiyon hastası olmasın diye yağı çok kullanmıyoruz kalp ve damar rahatsızlıkları olmasın diye toplumumuz hiçte sağlıklı değil yani herkesin bir rahatsızlığı var sonuçta mesela yumurta beyazı çocuğu ilerde reflü yapabilirmiş ama seneler sonra yani bilemiyoruz işte o yüzden verdiğimiz besinlere çok dikkat etmeliyiz herşeyin azı karar çoğu zarar
kızlar bu süt konusunda biraz geçmişi hatırlayalım eskiden insanlar sütü olmayan anneler süt annelere verirmiş çocukları bebek süt icer 1 yaşına kadar emzirenler ve bir sorun yok eskiden mama yoktu insanlar evlerinde mama yapar yada süt verirlermiş.biz hemen ek gidaya başlıyoruz bir sürü yemek yesin istiyoruz ama olmaz oonlar minicik yemezse aç değildir.belki bana kızıyorsunuz herşeye karisiyorum diye ama söylemeden yapmıyorum:)benim arkadaşım birinci bebeğini yemede zorlamış ama çocuk az yiyor ikincisini zorlamış bir yaşına kadar sadece anne sutuyle beslemiş çocuk çok iyi yiyor ve arkadaşım hiç zorlama demişti
ne garipki benimkinede zayıf diyolar herkes zayıf zayıf zayıf geçen gün arklarım geldi 5 aylık hali baya tombişti resimlerden biliyolar gördüler hiç tombiş değil bu resimdekine hiç benzemiyor dediler bende 4-5 ay oldu tabi benzemez dedim ama bebeğim diğer akranlarının yanında durunca belli ediyo kendini bilmeyen zayıf dio bilen maşallah diyo anlamadım nasıl bi yapıya sahipse cnm drun söylediğine kızmadım ben sadece mama konusunda kızdım sonuçta önceden sütle büyüyenler kadar mamaylada büyüyenler vardı yani yok değil yurtdışındada hep mama veriyolar ona bakarsan kutu sütlerde sağlıklı değil doğal olanı sağlıklı ama maalesef artık imkanlar kısıtlı bi yerde bi deney yapmışlar kediler üzerinde pastörize sütler ve işlenmemiş inek sütü ile bi grup kedi sakat kalmış sonrasında kısırlaşmış falan işlenmemiş sütle beslenenler hep sağlıklı kalmış mesela öncedende bebeklerin durumunu bilmiyorum önceki bebekler hep ağlıyolarmış mesela bizim bıdıklar gibi çok mutlu olduklarını düşünmüyorum anneler öylede bırakırlarmış bebek ölümleri varmış sık sık insanlar cahilmiş şimdi bilinçlendiler mesela eşimin bi akrabası bizim zamanımızda bi bebek çiğ bakla yemiş ölmüş filanca kişi bebeğe bal vermiş ölmüş vs vs vs bak mesela benim babaannem 7 tane doğurmuş 5i ölmüş yani o yüzden önceki zamanla kıyaslamaya karşıyım ben tamam inek sütü zararlı demiyorum ama bebeklere ağır geliyomuş ben şuan büyüdü artık 3-4 aydan bişey olmaz rahatlığındayım ama minicik bebeğe süt vermekte ağır geliyor çünkü sütüm kesildiği zamanlarda ben vermiştim eraya vücudunda birsürü kırmızı noktacıklar çıkmıştı ve şuna çok inanıyorum bebeklerin bu zamanlarda yedikleri ileriki zamanları çok etkiliyo gerek bedensel gerek zihinsel mesela şekerden uzak tutuyoruzki ilerde rahatsızlığı çıkmasın diye tuzdan uzak duruyoruz tansiyon hastası olmasın diye yağı çok kullanmıyoruz kalp ve damar rahatsızlıkları olmasın diye toplumumuz hiçte sağlıklı değil yani herkesin bir rahatsızlığı var sonuçta mesela yumurta beyazı çocuğu ilerde reflü yapabilirmiş ama seneler sonra yani bilemiyoruz işte o yüzden verdiğimiz besinlere çok dikkat etmeliyiz herşeyin azı karar çoğu zarar
Sağol Cnm.sizede geçmiş olsun valla bende en ufak şeyde çok kötü oluyorum.anne olmak böyle birşey galiba yavrunun acisini kalbinde hissediyorsun:)
Kızlar diferansiyel kızlar nerede hiç
Gelmiyorlar masal saranin bebisin iylestimi acaba
Daha tam geçmedi canım deger 28 den 16 ya düştü ..idrar kültürü istedi Dr üreme yok ama lokosit 6.dr umuzda tatilde diye baskasına göründük oda antibiyotik verdi yine..bide arada konjoktivit oldu Allah'tan 3 gunde gecti o..ust üste geliyor hersey..yazgunu isilik bitmiyor zaten onada cildiye kuruluktan oluyo dedi losyon verdi iyi geliyo ..offfff off yani
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ya sanirim akrep bebekleri daha istahsiz oyle tespit ettim cogunluga bakilirsasenin oglusunla ayni bizimkide oyle.. 27 ekim dogumluyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?