2013 ekim anneleri neredesiniz

Cnm genelde hemen cevaplar kendisi bence yazdım bakalım

aaaaa bu drda çok sivri dilliymiş neymişmiş masraf olcak diye mama almışmışım sütle mama nerdeyse yarı yarıya mama fiyatlarını bilmiyor heralde bide şişko demiş oğluma neymişmiş türk annesiymişimde türk anneler anca çocukların peşinde tabakla koşarlarmış yabancılar yapmazlarmış

:)Cnm dr iyi biri evet sivri dilli ama fazlasını söylemiş Cnm bizede fazlası var demişti :):)

Cnm ayrıca baktiysan drdan çok memnunlar.iyi bir dr olmasa onca kişi memnun olmazdi bırak bebisin süt icsin süt daha önemli
ayrıca bu yemek konusuna takılma dr güven ınan pisman olmsyacaksin :)

Son düzenleme:
doğru söylüyoda biraz daha düzgün anlatabilirdi ayrıca o masraf kısmına hiç değinmiyorum bile biz artık çok masraf oluyo diye süte geçtik çünkü

Ne malum o sorularin cevabini dr un yazdigi internet uzerinden oyle seylere hic guven olmaz kaldi ki bu saglik sen bence haklisin canim bi anne olarak ben de senin gibiyim cocugum yemediginde mutsuz oluyorum stress yapiyorum bunlar tabiki annelik icgudusu...bisey yemediginde baska baska seyler yapiyorum gercekten cogumuz icin zorlu bi surec ama olsun her an gulen yuzlerini ve buyuduklerini gormek mutluluklarin en guzeli.

Kan ilaci kullanmadigin takdirde kilo kilo et yedirsekte kansizligi gideremeyiz o yuzden en makulu sutu azaltmak zaten buyuk bireylere bile gunde 1 lt sut icimi onerilmiyo.

Son düzenleme:
9.780 kaldık böle..... valla diş de yok anlamadım hepsini bir çıkarıp combo yapacak sanırım

Allah korusun hepsi bir agir olur bebise ins saglikli bi sekilde cikarir... bizimde az kaldi bi disi daha patlamak uzere bu donemde cok hassaslasiyo bana daha duskun oluyo gormeyince agliyo disi patladiktan sonra bi rahatlama oluyo ama surec uzun suruyo biraz.

ya olmuyo işte azaltamıyorum çünkü yemiyo bi kaç kaşık sonrası yok sadece sütle doyuyo mesela meyvesini bir kase yese bile aralarda hep su içiyo ama 1 bir buçuk saat sonra yine mızıldanmaya başlıyo midesi kokmuş heralde artık çok süt içmekten ağzıda ekşi süt kokuyo aslında zorlanmaması en güzeli tabiki ama bizimki doymuyoki veriyorum yemiyoda böle tipik bişey oldu işte aslında süte başladık başlayalı böyle sanırsam mamasını bu kadar içmezdi çünkü daha yeni yeni 210ları görüyorum mamadayken taş çatlasın 180 içerdi oda çok nadir niye böyle acaba :44:

valla hayırlısı olsun bu arada iyice huysuzlandı cumartesi günü teyzemi kaybettik çok kalabalıktı huyu mu değişti nedir anlamadım nazar da değmiş olabilir çünkü en az 8 kişi pek uslu dedi 3 gün başladı sebepsiz ağlamalara....

nazlim Cnm dr olmasa herhalde bu bilgilere sahip olmaz Cnm orada forumda birsürü kişi illaki çıkardı dimi.ayrıca şunu unutmamalıyız ki biz anneler yemek konusunda çok ilgiliyız.ama bebisler oyle değil belli az yer arkasından koşarak yedirnenin faydasi yok Cnm.çünkü eğer isteseydi zaten yerdi lütfen kendimizi bu konularda uzmeyelim bebislere.kendinizi düşünün aç değilsiniz yada pilav yerine süt içmek istiyorsunuz.neyi seçersiniz yada ne yaparsiniz ?tabi bu bebisler sizin sizler daha iyi bilirsiniz.

margaritta Cnm hoşuna gitmemis olabilir :)sana bütün dr cevap olarak yazdığı failleri makaleleri okumanın öneririm.ve bu yemek konularında lütfen kendini uzme.süt daha faydalı ben kendimden bilirim annem bana zorla yemek yedirmeye calisinca ınan yemek konusunda çok üzülürdüm ınan ben iki gün yemek yemeyen biriydim.bebislerin ilişki çıkışlı zamanları olur ama geçecek şu tabaklar koşma işi benimde başıma geldi kaç yaşında olmama rağmen lütfen anneler bunu yapmasın bu durumu yaşadım ve annem bana onları yediremezdi.açılınca zaten yiyecekdim:)benim Cnm arkadaşlarım takılmayın maşallah bebislerin kilise iyi benim kızım 70 cm ve 8,5 kiloydu ama bakmadım hergoren şişman diyor.

kızlar bu süt konusunda biraz geçmişi hatırlayalım eskiden insanlar sütü olmayan anneler süt annelere verirmiş çocukları bebek süt icer 1 yaşına kadar emzirenler ve bir sorun yok eskiden mama yoktu insanlar evlerinde mama yapar yada süt verirlermiş.biz hemen ek gidaya başlıyoruz bir sürü yemek yesin istiyoruz ama olmaz oonlar minicik yemezse aç değildir.belki bana kızıyorsunuz herşeye karisiyorum diye ama söylemeden yapmıyorum:)benim arkadaşım birinci bebeğini yemede zorlamış ama çocuk az yiyor ikincisini zorlamış bir yaşına kadar sadece anne sutuyle beslemiş çocuk çok iyi yiyor ve arkadaşım hiç zorlama demişti

ne garipki benimkinede zayıf diyolar herkes zayıf zayıf zayıf geçen gün arklarım geldi 5 aylık hali baya tombişti resimlerden biliyolar gördüler hiç tombiş değil bu resimdekine hiç benzemiyor dediler bende 4-5 ay oldu tabi benzemez dedim ama bebeğim diğer akranlarının yanında durunca belli ediyo kendini bilmeyen zayıf dio bilen maşallah diyo anlamadım nasıl bi yapıya sahipse cnm drun söylediğine kızmadım ben sadece mama konusunda kızdım sonuçta önceden sütle büyüyenler kadar mamaylada büyüyenler vardı yani yok değil yurtdışındada hep mama veriyolar ona bakarsan kutu sütlerde sağlıklı değil doğal olanı sağlıklı ama maalesef artık imkanlar kısıtlı bi yerde bi deney yapmışlar kediler üzerinde pastörize sütler ve işlenmemiş inek sütü ile bi grup kedi sakat kalmış sonrasında kısırlaşmış falan işlenmemiş sütle beslenenler hep sağlıklı kalmış mesela öncedende bebeklerin durumunu bilmiyorum önceki bebekler hep ağlıyolarmış mesela bizim bıdıklar gibi çok mutlu olduklarını düşünmüyorum anneler öylede bırakırlarmış bebek ölümleri varmış sık sık insanlar cahilmiş şimdi bilinçlendiler mesela eşimin bi akrabası bizim zamanımızda bi bebek çiğ bakla yemiş ölmüş filanca kişi bebeğe bal vermiş ölmüş vs vs vs bak mesela benim babaannem 7 tane doğurmuş 5i ölmüş yani o yüzden önceki zamanla kıyaslamaya karşıyım ben tamam inek sütü zararlı demiyorum ama bebeklere ağır geliyomuş ben şuan büyüdü artık 3-4 aydan bişey olmaz rahatlığındayım ama minicik bebeğe süt vermekte ağır geliyor çünkü sütüm kesildiği zamanlarda ben vermiştim eraya vücudunda birsürü kırmızı noktacıklar çıkmıştı ve şuna çok inanıyorum bebeklerin bu zamanlarda yedikleri ileriki zamanları çok etkiliyo gerek bedensel gerek zihinsel mesela şekerden uzak tutuyoruzki ilerde rahatsızlığı çıkmasın diye tuzdan uzak duruyoruz tansiyon hastası olmasın diye yağı çok kullanmıyoruz kalp ve damar rahatsızlıkları olmasın diye toplumumuz hiçte sağlıklı değil yani herkesin bir rahatsızlığı var sonuçta mesela yumurta beyazı çocuğu ilerde reflü yapabilirmiş ama seneler sonra yani bilemiyoruz işte o yüzden verdiğimiz besinlere çok dikkat etmeliyiz herşeyin azı karar çoğu zarar

Cnm benim pastorize setlerin bir zararı yok.evet eskiden çocuk ölümlerinin çoğu kizamik felç yuzundenmis eskiden tip bu kadar ileri değildi.yani sütle alakasi ne bileyim yemekle alakasi yok.tuzu çocuğun böbrekleri bizim gibi calismadigi için vermiyorlar.eskiden yapay şeyler yokmuş ki.tabi bilincsizlik vardı ama inek sütü ağır falan gelmez 4.aydan sonra benim eşim hep oyle beslenmis bebekken masallah birşeyi yok.benim anlamadığım süt varken neden mama tamam 4.aya kadar mama olabilir ama sütün alerjisi olan bebekler dışındakiler ne gibi zararı olabilirki.o kırmızı noktalardan bizim kizdada oldu bu sıcaktan Cnm ben yumurta akıda veriyorum bal da veriyorum(nezle olunca limonlu suyun içine tatlasın diye koyuyorum)mesala ben kundak yapmadim bana göre gereksizdi kizimi sıkı sıkı girmedim ben nasılsa kizimada oyle yaptım.köydeki insanlar nezle antibiyotik almiyor ama burdaki dr lar hemen antibiyotikmiş agri kesici bağlam sokturucu öksürük kesici veriyorlar.oysaki bunlar yanlış çocuk oksurmesse burnu akmassa nasıl iylesecek.tabi anneler yavruları için herşeyin en iyisini bilir:)

Canim eskiyle karsilastirirsan zararli cikan onlar olur bilincsizce herseyi yediryodu herkes, zarari var mi agir gelir mi dusunmeden yedirmisler noldu bi suru hastalik belli yaslarda turedi ne yazik ki... ben asla cocuguma kendi pisirdigimi vermedim veremem cunku ona cok cok agir gelir ne ki daha midesi yavrunun buyuk adam gibi davranmak en buyuk hata budur...

annem kucukken bizede yedirmis hersey ama noldu midem yirmi yaslarin basinda coktu ailede butun kardeslerin midesi sagliksiz saysam daha bi suru hastalik cikar keske bilincli bi sekilde beslenseymistik...bizde gecmistekilerin yaptigi hataya dusmemek icin daha dikkatli olmailiyiz...int sitelerinde dolandiricilik yapmakktan kolay ne var evet belki doktor olabilir ama hic sanmiyorum ki orda oturup sorulari yanitlasin bi kere doktorun kafasini kasiyacak vakti olmaz...bugun internette her sorunun cevabi var zaten bunun icin bilgili olmaya hic gerek yok bi kopyala yapistirmana bakar.

Ya sanirim akrep bebekleri daha istahsiz oyle tespit ettim cogunluga bakilirsa senin oglusunla ayni bizimkide oyle.. 27 ekim dogumluyuz

Daha tam geçmedi canım deger 28 den 16 ya düştü ..idrar kültürü istedi Dr üreme yok ama lokosit 6.dr umuzda tatilde diye baskasına göründük oda antibiyotik verdi yine..bide arada konjoktivit oldu Allah'tan 3 gunde gecti o..ust üste geliyor hersey..yazgunu isilik bitmiyor zaten onada cildiye kuruluktan oluyo dedi losyon verdi iyi geliyo ..offfff off yani

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

geçmiş olsun Cnm inşallah geçer.Cnm isilik için leğen su doldur sürekli içinde oynasın bizede durum aynı böyle yapinca geçiyor

nazlim ben mamayla büyüdüm ve midemde sorun var bunun yemekle alakasi yok.anne sütü almamisim ve en küçük şeyde hasta oluyorum

birde Cnm internete her yazan doğru değil malesef.bu genetikle alakali ailede bir hastalık varsa %50 geçme şansı var.kendisi ünlü bir dr yani kendi olmasa başkaları kendisi yerine böyle birşey yapsa şikayetçi olurdu

Ya sanirim akrep bebekleri daha istahsiz oyle tespit ettim cogunluga bakilirsa senin oglusunla ayni bizimkide oyle.. 27 ekim dogumluyuz

bizde 28 ekim sanırım gelip geçici bunlar ya hep böyle devam edeceğini düşünmüyorum elbet zamanı gelince bizim gibi yiyecekler ama bazen cidden ne istediklerinide bilmiyolar mesela bazen biberonu uzatıyorum aç olduğu halde ağzını açmaz onu zorla ağzına sokup biberonuda sıkarım süt gitsin diye o zaman hüp hüp hepsini içer ama oğlumu bilmeyen biri bunun karnı tok diyip vermeyebilir yani akılları ermiyoki şimdi yemeyince istemiyo sanabiliyoruz bazen öyle değil aç diyosak açtır o bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…