- 30 Ocak 2014
- 766
- 135
- 133
- Konu Sahibi zulluuuuuuuuu
-
- #2.341
Bizimde köpek dişlerini ve arka dişlerini patlattı kaç gündür gece sürekli uyanıyor çok huysuz alt arka dişinin biri patlamadı daha yazık yavrum çok huysuz. biran önce patlasada rahatlasa oğluşum.
benim oğlum artık tay tay duruyo bir iki adım atıyor çok hoşuna gidiyor .
Geçmiş olsun canım oğluşun nasıl iyi mi? Es geçmişim görmemişim hasta oldugunu..
Hayırlısıyla çıkarır dişleri insaallah çok acı çekmeden.. Sıkıntı bu dişler..
Rabbim yardımcımız olsun..
Amin canim hepimiz ins rahat atlatiriz. Sagol canim ehh iste istahi yok surekli ilgi istiyo hassas doneminde iken daha cok kucakta olmak istiyo her an onunla vakit gecirmemi istiyo ayy kiyamiyorum dis cikarma olayi gercekten cok zormus canim hem onlara hem bize. Sizin arka dislerden cikan oldu mu?
Ben de süte ve bala başlıycam bakalım hayırlısıyla..
Kızlar kaç no bez kullanıyorsunuz?
Bir de benim kızım peynir yemiyor. Önerebileceğiniz tuzsuz peynir var mı?
Bir de önerileri deneyelim. Belki sevdiririm..
Pekmez de yediremiyorum.Önceden bayılırdı..
Bir de bebişleriniz neler yapıyor? Bay bay gibi, gel baabsı gibi mesela başka neler yapıyorlar?
Bizimkisi yaptıgım hareketleri tekrarlıyor?
Söyledikleimi de tekrarlıyor papağan gibi. Ama kendi bildiklerini tekrarlıyor..
Dışarı cıkarken giyindiğim için anlıyor hemen attaaa diyor..
Kucagıma koşa koşa gelıyor..
Basla canim iyi edersin bali sevdi bizimki sekerli oldugu icinpeynir olarak bizimki sadece labneci o da putursuz ve akiskan oldugu icin hem tuzu cook az guvenle verebilirsin ayrica kalsiyum orani da yuksek, onun disinda keci peyniri verebilirsin ben bi ara yumurtasina rendeleyip veriyodum keci peynirini arada kayniyodu. Pekmezi ben tahinle karistirip veriyorum bu sekilde sevdi sade verince agir geliyodu sanirim. Bay bay yapiyo, dudak büzüyo, gözlerini kısıp sirinlik yapiyo, bu ara bizimkide ne desem tekrarliyo boyle yani temelde ayni seyler sanirim.
tskler canım....senin kızı da görüyorum maşallahı varAyy ne güzeell :)
Nice sağlıklı, hayırlı yaşları olsun oğluşunun.. MaşaAllah cok tatlı. Uyyy.. Tipe bak yaa..
Bakalım bizimkisi de sever inşaAllah.. Tatlı şeyleri çok sevıyor ama pekmezi en başlarda yedi bir daha ne yaptımsa yediremedim. Tahinle karıştırıp da verdim, yemedi. Pekmezli su yaptım içiremedim. Dün yine denedim pekmezi.Agzından çıkardı hepsini.. Şurup da içiremiyorum ben. Bizimkisi de iki ay labne yedi. Sonra tiksindi sanırım bir daha yediremedim. Daha sonra keçi peyniri aldık, onu da yemedi. Kaşar peyniri yedi bir kere. Onu da agzına sokamadım. Yoğurt yemiyordu kesinlikle. Şimdi çok şükür yemeye başladı.. Kahvaltısını hiç karıştırmadan tek tek veriyordum. Hepsini yiyordu ama artık yok.. Omletler verdim farklı tariflerle. Yarısını yedirebildim.Bugün ıhlamur, cicibebe, ceviz,peynir karışımını yedi şaşırdum. Ara sıra yedirebiliyorum..
Bizimkisi de alkış, gel babasıı geell yapıyo, baybay yapıyo, çirkin oluyo, çak yapıyo, dil çıkarınca dil çıkarıyo, öksürünce o da öksürüyo, çığlık atınca o da atıyo, gözlerini kısma, dudak bükme bizde de var, oyun oynuyo..Aynı şeyler genelde. Ben de merak ediyorum sizin bebişler ne yapıyor diye.. Bizimkisinin bir hareketi var çok komik. Hani dudakları birleştirip içine çekiyoruz ya, kelebek gibi bişey oluyo. Onu yapıyo :) Çok komik oluyo.. Duvarlarla işi gücü. Duvarlarda geziyo. Nerede halı yoksa o orada.. Bir de masa altı, sehpa altı, sandalye altı, koltuklardakı ara boşluklar.. Bayılıyo oralarda oturmaya..
Yerim ya bak sen cadiya ne sekermis, masanin altinda ne var acaba bizimki de surekli ordaCanim yemek konusuda bizimki de oyle daimi yedigi seyler sayili onun disinda bi yediginden cabuk sıkılıyo aradan zaman gecince tekrar veriyorum yiyor boyle cogu sey dönüşümlü uzun zamandir yogurt yemiyodu su ara tekrar basladi ama fazla uzun surmuyo daha sonra duzene girer diye dusunuyorum.
HahaTam yazını okurken masanın altında kafasnı sandalyeye vurdu :))
Çok komikler yaa.. Dar aanlara giriyo.. Bi de beni görünce pis pis gülüp kaçıp hızlanması yok mu?
Yaramazlık yaptıklarının farkındalar :)) Çorbalardan sıkılmadı bizimkisi bir tek.. Sebze ve sehriyeli domates corbasını seviyo..
İnanır mısın 2 ay yogurt yediremedim. İçine meye de koysak olmadı. Şimdi yiyor. Dğn bir kase yedi maşaAllah diyim..
Sebze yemeklerini, et, tavuk, balık yiyo..Az önce kahvaltısını verdim. Yedi çok sevindim. Karıştırdım yine. Yumurta peynır ciici bebe, ceviz, az pekmez,ıhlamur..
Ayy kiyamam bisey olmadi ins kafasina cok hareketliler hizlarina yetismek mumkun degil. Bizde evde kovalamaca oynuyoz bizimki de deli oluyo, kendi kacacakmis emekleyerek ben de onu yakalamaya calisacakmisim bunu istiyogercekten cok komikler.
Yediklerinde ne kadar mutlu oluyoruz ohh diyosun bi rahatlama geliyobende bugun yapayim domatesli sehriye corbasi yer ins.
Alıştı artık. O kadar cok vuruyor ki kendini bir yerlere.. Haha.. Kovalamaca oynuyouz demek.. İlgi istiyor sürekli desene.. Bizimkisi kendi kendine duvarlarda yürüyo bu aralar. Koltukların arasına girip duvarlarda tur atıyo. Yere oturp tekrar kalkıp devam.. Sonra koltuklara geçiş yapıyor. Sandalye, masa falan.. Emeklemesi durdu hep ayakta. Yorulacak.. Oyuncaklarıyla oynarken bile ayaga kalkıyor. Yürütecini sürüyor.. Haa bu arada bizim havuzumuz 2 karışa yakınmış cnm yaa. Bana kısa gelmiş demekki.. Kızım içinde hiç durmuyo artık.. Kitaplarla oynamayı cok sevıyo. Ona ıkı tane kıtap aldım oynasın diye. Biri müzikli. Alakası yok. Bizim şark odamızda kıtplığımız var. Hep oraya gidiyo. Zaten oyuncakları tüm eşyaları orda. Orda, o odada oynamayı çok sevıyo. Oyun parkının içine atıyorum bazen bir kaç oyuncak. orada da oynuyo. Laptop mause nu cok sevıyo :) Yeni oyuncak alma farklı şeyler ver elıne bak nası oynayacak..
İnşaAllah yer canım.. Valla nasıl mutlu oluyoruz onlar yedikçe.. Çok tatlılar amaaa... Yerim ben onlarıı...
Cnm ben kaşar yada bizim yediğimizBen de süte ve bala başlıycam bakalım hayırlısıyla..
Kızlar kaç no bez kullanıyorsunuz?
Bir de benim kızım peynir yemiyor. Önerebileceğiniz tuzsuz peynir var mı?
Bir de önerileri deneyelim. Belki sevdiririm..
Pekmez de yediremiyorum.Önceden bayılırdı..
Bir de bebişleriniz neler yapıyor? Bay bay gibi, gel baabsı gibi mesela başka neler yapıyorlar?
Bizimkisi yaptıgım hareketleri tekrarlıyor?
Söyledikleimi de tekrarlıyor papağan gibi. Ama kendi bildiklerini tekrarlıyor..
Dışarı cıkarken giyindiğim için anlıyor hemen attaaa diyor..
Kucagıma koşa koşa gelıyor..
Kızım saçlı doğdu maşaAllah. Dökülmedi de..Sizin saclar masaAllah ne kadar uzamis cok da yakismis bizimki gidim gidim uzuyo hala kisacik erkeklerin daha gec uzuyo dicem ama bakiyorum bazi erkek bebeklerin saclari kiz gibi bilemedim simdi
Aynen oyle canim oyuncak falan almamak lazim bunlara zaten ilgilenmiyolar. Ben butun odalar da oynatamiyorum cunku ne kadar tehlikeli sey varsa orada bitiyo, gecenlerde cekmeyi acmis ve icine girmis ayakta duruyodu ayy gorunce sok oldum
Cnm ben kaşar yada bizim yediğimiz
beyaz peynirden veriyorum zaten ne olursa yiyor bizimki.brnde pekmez vermiyorum bizde hakiki el yapımı var
ama yinedevermiyorum.kızım ada,anne
gel ver,cee,igi (iki demek istiyor:) )falan hep ayni şeyleri söylüyor.3 adım atıyor
ce e oyunu yapıyor,kapı zili calsa bile oynuyor:) ağlarken sinirliyken dedeeee
diye ağlıyor.ne yaparsak aynısını yapıyor
Halada Öyleyim CNm pekmez yiyorum ama kansızım yani bir işe yaramıyorMaşaAllah ne güzel.. Bizim kız da kendi yedirdiğimiz peynirden de labneden de yiyordu. Uzun zamandır yemiyor.
Karıştırarak veriyorum.. Zaten el yapımı olmayan pekmezler de pek işe yaramıyor. Bir de sen söylemiştin. Annenin sana ne kadar cok pekmez yedirdiğini ama kansız olduğunu.. Araştırmıştım bir ara bayaa..
Hehe.. Kapı ziline oynamasına bayıldm. Bizimkisi de öyle. Telefon çalıyo oynuyo. Her fırsatta oynuyo.. Parklarda çıldırıyo resmen. Çocukları görünce ne yapacagını şaşırıyor. Çığlıklarıyla inletiyor ortalığı.. Kaydıraktan kaymayı çok seviyor. Ağlaması ilginçmiş senin tontişin..:))
Bizimkide bir ara öyleydi CNmiyi akşamalar herkese kızlar merhaba oğlum 2 gündür gece ağlayarak uyanıyor ve sanki birşey olmuş gıbı aglıyor korkuyor gibi, uyumakta gucluk çekiyor(
Halada Öyleyim CNm pekmez yiyorum ama kansızım yani bir işe yaramıyor
Bayada zayıfladımkızına kırmızı
Et yedir CNm kan yapmaya yardımcı
Ben bol bol yediriyorum kan değerleri
Baya yüksek.bzde şaşırıyoruz dede diye
Ağlamasınabiz baba diyoruz o deeeeeedeeeee diye bağırıyor .cnm bebekler ek gıdayla tanıştıktan sonra ne yiyeceklerine karar veriyor.nizimki üzüme bayılırdı şimdi yemiyor.bizimki pek sevmiyor dışarıyı.maşallah senin kızın Saçı uzun biİmkinin Saçı kısa zaten keldi
iyi akşamalar herkese kızlar merhaba oğlum 2 gündür gece ağlayarak uyanıyor ve sanki birşey olmuş gıbı aglıyor korkuyor gibi, uyumakta gucluk çekiyor(
Neden ete elleyemiyorsun cnmYediriyorum cnm. Kendim et yemem ama kızıma yediriyorum.. Ben ete dokunamıyorum. Etli tüm yemekleri eşim yapıyor(
Kan değerlerine baktırmak için ne yaptınız? Sağlık ocagında mı yoksa dr.a mı götürdünüz?
Bizim kız sürekli anneee anneee diyo. Babasına da annee diyo. Babası kızıyo. sonra dedeee diyo :))
Elinden bir şey fırlatıyo attııı diyo.. Dışarı çıkarken attaa diyo :) Anlayarak söylüyo.. Ona yemek hazırlıyorum. Yiyeceği görünce mama diyo :) Ben de şaşırıyorum :) Üzüm,şeftali,mürdüm eriği hastası bizimkisi.. Dışarı hastası bizimki. Bizim sitenin bahçesinde park var. Apartmanın yanında.. Apartmandan çıkar çıkmaz dümdüz ilerlersem aglamaya başlıyo. Arkasına bakıyo. Salıncak istiyo. Evde de bıkmıyo :) Saçları doğuştan :)Dökülmedi de.. Doğum günleri yaklaşıyooorr.. Sizikine 1 hafta var.. İstanbuldan anneanne, teyze, dayısı gelecek kızımın. Arkadaşım gelecek bir de. Heyecanlıyız.. Diş bugdayı yapmıştık İstanbul'a gitmişken tatilde. Burada kimsem yok. Arkadaşlarımın hepsi gittiler.. İyiki kızlarımız var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?