- 30 Ocak 2014
- 766
- 135
- 133
- Konu Sahibi zulluuuuuuuuu
-
- #2.321
büyüyünce değişir diyorlar bakalım babaya düşkün olsun
sürekli kucağımda peşim de Babasından kaçıyor resmen
tabi elinde yemek olunca beni satıyor. Bizimki ne bulursa
yiyor bir tek yoğurt sevmiyor bende pilavla karıştırıp veriyorum
günde 600 ml süt ve süt ürünleri tüketmesi şart
birde et...buna çok dikkat ediyorum.4 tane aşı yapıyorlar
canım arkadaşım dedi çok ağlıyormuş.
hala emziriyorum cnm ama sütüm azaldıSen emzirmeyi biraktin mi? Bizimki hala emmeye cok duskun zaten anne sutunde bol miktarda kalsiyum var ordan aliyodur buyuk cogunlugunu bi de yogurt yedirebilsem super olurdu. Atesi yukselince nasil dusuruyosun sen?
hala emziriyorum cnm ama sütüm azaldı
ilaç kullandım ara verdim diye.Bebeğinin emmesi çok iyi
canım ben 2 yaşına kadar emzireceğim Allahın
izniyle.Ateşi olunca üstünü ince tutuyorum
eğer ateş rahatsızlık vermezse müdahale etmiyorum.
eğer rahatsız olursa fitil veriyorum[asla iç ateşini düşürmeden
sirkeli su yada ılık banyo yaptırmıyorum,çünkü iç ateşini
düşürmeden soğuk tatbiki yaparsam havale geçirebilir}
kızlar herkese günaydın....oğlum bugün 1 yaşına girdidarısı sizlere....
var akşama ablamlar da gelecek beraber kutlayacağız inş..tsk ederim sıra sizlerdeNice mutlu yaşlara canim kutlama var mi? Daha bizimkine 20 gun var.
Yok CNm ben Balı kızım hastaBen artik bal da yediriyorum bi cay kasigi kadar sen de basladin mi?
Esracığım oğloşunun doğum günü kutlu olsun.1 yaşını doldurduk inek sütüne başladık bakalım....
1 yaşını doldurduk inek sütüne başladık bakalım....
Erken uyusa butun isimi gece yapardim ama yok canim bak bu saat olmus daha yeni uyudu sabah da 9-10 gibi uyaniyo yani beraber uyuyup uyaniyoz sayilir. Sen baya masa, salincak, falan dosedin ohh ileriye yatirim olur ne guzel yapmissin. Yuruyen yok canim sanirim bi aya kadar ancak baslarlar gibi geliyo hayirlisi bakalim heyecanla bekliyoruz. Kac disiniz vardi sizin?
Kopek disi ve arka disler cok zor cikarmis canim ayni durumu yasayan varmi acaba? On disler patladigini bilmezdim bile bi bakardim patlamis ama simdi cani yaniyo yavrumun sizde durumlar nasil?
Nice güzel yaşları olsun inşallah sağiıklı huzurlu yıllar.
keçi sütü için buraya çiftlik kurulacakmış eşimin tanıdığı bende onu bekliyorum taze taze veririm şimdilik inek sütü başladım....bende kutu vermiyorum....1 kez pınar çocuk sütü verdim...bende keçi sütü bakıyorum satan bulursam alıcam bulamazsan tanıdık birininineği var ondan alıp bende içirmye başlıyıcam. işe başladığım için gün içinde ara ara mama içiriyorlar. mamadansa artık süt içsin istiyorum.
Geçmiş olsun canım oğluşun nasıl iyi mi? Es geçmişim görmemişim hasta oldugunu..Oglumun rahati pek yok bu ara gecen gun sabah atesi vardi aglama krizine girdi resmen, ates dusurucu verdim oyle biraz sakinlesti dr.a gittik disten olabilir dedi on disleri cikarken hic sıkıntı cekmedik arka disler zormus galiba ins hayirlisiyla cikarirlar ne zormus Rabbim hepimize yardim etsin. Zeynep nasil oldu bayrami yasayabildi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?