2013 ekim anneleri neredesiniz

Sen emzirmeyi biraktin mi? Bizimki hala emmeye cok duskun zaten anne sutunde bol miktarda kalsiyum var ordan aliyodur buyuk cogunlugunu bi de yogurt yedirebilsem super olurdu. Atesi yukselince nasil dusuruyosun sen?

Sen emzirmeyi biraktin mi? Bizimki hala emmeye cok duskun zaten anne sutunde bol miktarda kalsiyum var ordan aliyodur buyuk cogunlugunu bi de yogurt yedirebilsem super olurdu. Atesi yukselince nasil dusuruyosun sen?
hala emziriyorum cnm ama sütüm azaldı
ilaç kullandım ara verdim diye.Bebeğinin emmesi çok iyi
canım ben 2 yaşına kadar emzireceğim Allahın
izniyle.Ateşi olunca üstünü ince tutuyorum
eğer ateş rahatsızlık vermezse müdahale etmiyorum.
eğer rahatsız olursa fitil veriyorum[asla iç ateşini düşürmeden
sirkeli su yada ılık banyo yaptırmıyorum,çünkü iç ateşini
düşürmeden soğuk tatbiki yaparsam havale geçirebilir}

Ben artik bal da yediriyorum bi cay kasigi kadar sen de basladin mi?

1 yaşını doldurduk inek sütüne başladık bakalım....

bende keçi sütü bakıyorum satan bulursam alıcam bulamazsan tanıdık birininineği var ondan alıp bende içirmye başlıyıcam. işe başladığım için gün içinde ara ara mama içiriyorlar. mamadansa artık süt içsin istiyorum.

Bizimde köpek dişlerini ve arka dişlerini patlattı kaç gündür gece sürekli uyanıyor çok huysuz alt arka dişinin biri patlamadı daha yazık yavrum çok huysuz. biran önce patlasada rahatlasa oğluşum.

benim oğlum artık tay tay duruyo bir iki adım atıyor çok hoşuna gidiyor .

keçi sütü için buraya çiftlik kurulacakmış eşimin tanıdığı bende onu bekliyorum taze taze veririm şimdilik inek sütü başladım....bende kutu vermiyorum....1 kez pınar çocuk sütü verdim...

Geçmiş olsun canım oğluşun nasıl iyi mi? Es geçmişim görmemişim hasta oldugunu..
Hayırlısıyla çıkarır dişleri insaallah çok acı çekmeden.. Sıkıntı bu dişler..
Rabbim yardımcımız olsun..

Ben de süte ve bala başlıycam bakalım hayırlısıyla..
Kızlar kaç no bez kullanıyorsunuz?
Bir de benim kızım peynir yemiyor. Önerebileceğiniz tuzsuz peynir var mı?
Bir de önerileri deneyelim. Belki sevdiririm..

Pekmez de yediremiyorum.Önceden bayılırdı..
Bir de bebişleriniz neler yapıyor? Bay bay gibi, gel baabsı gibi mesela başka neler yapıyorlar?
Bizimkisi yaptıgım hareketleri tekrarlıyor?
Söyledikleimi de tekrarlıyor papağan gibi. Ama kendi bildiklerini tekrarlıyor..
Dışarı cıkarken giyindiğim için anlıyor hemen attaaa diyor..
Kucagıma koşa koşa gelıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…